promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – január 10: a szingli Bika életébe megérkezhet a szerelem, a Szűz viszont nem biztos, hogy jó irányba halad az életben

Napi csillagjóslás – január 10: a szingli Bika életébe megérkezhet a szerelem, a Szűz viszont nem biztos, hogy jó irányba halad az életben

Élet

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek egy kényelmetlen ügy végére tehet végre pontot, míg a Skorpiónak végleg le kellene számolnia egy rossz szokásával. Állj ki magadért a mai napon, de azért ne keresd feltétlenül a konfliktusokat. Nézzük, hogy mit jelez előre a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Eléggé érzékeny hangulatban leszel ma. Bármilyen szituációban mindent a szívedre tudsz venni. Nem szabad mindenből érzelmi ügyet csinálnod. Egyáltalán nincs szó arról, hogy bárki is meg akarna téged bántani. Próbáld meg kicsit elengedni magad és lazábban kezelni mindent. Hevesen főleg ne reagálj, mert még a végén te fogsz valakit megérteni.

Bika (április 21. - május 20.)

Ha ki tudtad magadat pihenni mostanában, akkor felhőtlenség és jókedv fogja kísérni a napodat. Ha eddig került is a szerencse, mára meg fog fordulni ez a tendencia. Kezded egyre jobban összerakni magadat, és boldog lenni. Ha van párod, akkor sorsfordító dolog történhet veletek, viszont ha szingli vagy, akkor hamarosan rád fog mosolyogni az igazi, csak legyél még kicsit türelmes.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Végre pontot tehetsz nemsokára egy régóta elhúzódó ügyben. Nem is baj, mert már nagyon idegesített ez az egész. Olyantól kaphatsz közben nemsokára segítséget, akiről nem is gondoltad volna. Jól gondolj át mindent, mert lehet akad egy fontos dolog, ami elkerülte a figyelmedet. Ha később jössz rá erre, akkor nagy bosszúságot fog okozni.

Rák (június 22. - július 22.)

A gondolataid most el tudnak hajózni a komolyabb kérdések felé. Néha ezeket is meg kell beszélned a környezeteddel, szóval nyugodtan engedj utat neki. Olykor benned van, hogy aggódsz a jövőd miatt, de ha mindent jól megtervezel, akkor ez a feszültség el fog tűnni. Nagyon fontos, hogy stabil lábakon tudj állni, főleg pénzügyileg.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Igazán intenzívvé válhatnak azok az energiák, amik az önfelfedezés felé sodornak. Ha változtál az utóbbi időben, akkor akadnak olyan részei a jellemednek, amiket ki kell ismerned, hogy megfelelően tudjanak működni. Igyekezz részt venni olyan feladatokban, amikhez úgy érzed nincs elég tehetséged. Mások segíteni fognak benne, neked pedig szükséged van az újdonságra.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Akárcsak az Oroszlánt, az univerzum téged is az önfelfedezés útjára próbál terelni. Ma igazán fontos kérdéseket kellene feltenned magadnak. Az első az legyen, hogy vajon jó irányba haladsz-e az életben. Az se baj, ha este megpróbálsz meditálni kicsit, az sok mindenben segíthet. Igyekezz mindenben hallgatni a belő hangokra.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Jók a meglátásaid, de a körülötted lévő emberek ezt nem értékelhetik eléggé. Úgy néz ki, hogy most a saját utadat kell járnod. A közeli barátaidtól is megkaphatod a megbecsülést, szóval próbálj meg többet kommunikálni velük, mert ez jótékony hatással lehet rád. Az este folyamán végre feloldódhatsz, szóval kapcsold ki az agyad.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Eléggé kényelmetlen helyzetbe kerülhetsz, ha igazat adsz egy pletykának. Mindennek járj jól utána, mielőtt elkezded terjeszteni. Neked sem esne jól, ha valami butaság keringene rólad, aminek semmi alapja nincs. Ha sikerült háttérbe szorítanod az egyik rossz szokásodat, akkor ne ess újra kísértésbe. Legyél erős, és tarts ki az elképzelésed mellett.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Mindenben igyekezz a maximumot kihozni magadból, mert végre megkaphatod azt az elismerést, amire régóta vágysz. A sikerélményekre nagy szükséged lenne, mert ezek tudnak feltölteni igazán energiával. A pénzügyeid csak lassan kezdenek egyenesbe jönni. Egy nagyobb kiadást jeleznek a bolygók a jövőben.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem szabad hallgatnod az álhírekre, mert rossz irányba terelhetik jelenleg a gondolkodásodat. Mindennek néz utána, és ne hagyd becsapni magadat. Most szárnyalhat a fantáziád, szóval igyekezz jól átgondolni a jövődet. Nagyon fontos, hogy ne kövesd el a régi hibákat, mert nagy pofonként érhetnek.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kellemes vizeken evezhetsz, mert elkerülnek a problémák, de neked se szabad beleszaladnod a komolyabb gondokba. Ha úgy érzed tüzet kell oltani, akkor oltsd el minél hamarabb. Az elméd azonnal forogni kezd, amint valamilyen fennakadást tapasztal. A munkába is hatalmas energiával vetheted bele magadat.

Halak (február 20. - március 20.)

Ne ijedj meg attól, ha valamiért komolyabb erőfeszítéseket kell tenned, mert ez kifizetődhet. Gyors a gondolkodásod és megfontolt tudsz lenni, amivel lenyűgözhetsz másokat. Most nem szabad megbújnod a háttérben, és az is a jó, ha a figyelem középpontjába tudsz kerülni. Ez nagy lendületet adhat az önbizalmadnak.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás