promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zsírégetők és a képzés hatékonysága
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A zsírégetők egyre népszerűbb táplálékkiegészítők, amelyek célja, hogy felgyorsítsák a szervezet zsírégető folyamatait. 

Mindezt az úgynevezett termogenezis teszi lehetővé. A zsírégetők termogén hatása a legegyszerűbben úgy magyarázható, hogy a szokásosnál több energia felszabadításával növeli a testhőmérsékletet. Így a test gyorsabban, hosszabb ideig és intenzívebben melegszik fel, ami támogatja a zsírégető folyamatokat. Ez azonban nem az egyetlen hatása a zsírégetőknek. Mit érdemes még tudni?

Dupla támogatás a zsírégetéshez

A fent említett termogén hatás mellett a zsírégetők olyan összetevőket is tartalmaznak a készítményeikben, amelyek célja a szervezet stimulálása. Ennek eredményeképpen nem érzi magát fáradtnak, több energiája van, és nagyobb igénybevételt jelentő edzéseket tud végezni, mintha nem használna zsírégetőt.

Ez elkerülhetetlenül ahhoz vezet, hogy a normálisnál több zsírt égetsz el. Így a zsírégetők bizonyos értelemben kétszeresen támogatják a kalóriaégetést: egyszer a termogén hatásuk révén, másodszor pedig azáltal, hogy stimulálják a szervezetet, és lehetővé teszik, hogy keményebb edzést végezzen.

Természetesen ez csak akkor lehetséges, ha maga a zsírégető megfelelő minőségű és biztonságos, azaz megbízható forrásból származik, például a következő webáruházból: allnutrition.hu.

Mit kell szem előtt tartani a zsírégetés során?

Természetesen a legfontosabb dolog az, hogy a zsírégetők nem varázselixírek, amelyek mindenféle aktivitás nélkül fogynak. Mi több, használatuk nem ajánlott ilyen módon, és ebben a helyzetben jobb, ha tartózkodik az ilyen típusú tápanyagok szedésétől. Mi a döntő?

Ugyanaz, mint bármilyen típusú kiegészítésnél, azaz mindenekelőtt kiegyensúlyozott étrend (ebben az esetben alacsony kalóriatartalmú) és megfelelő, a helyzethez igazított edzésterv. Csak ezután választhat egy adott zsírégetőt, hogy felgyorsítsa a súlyfelesleg leadását. A fogyás szempontjából azonban nem ez az egyetlen fontos dolog. Mit érdemes még szem előtt tartani?

A fizikai aktivitás típusa - úgy vélik, hogy a zsírégetés leghatékonyabb gyakorlatai a kardio- és az erőnléti edzés. Ez az, amikor egy zsírégető képes lesz a leghatékonyabban működni. Az intervallum edzést természetesen ebben az esetben is érdemes kipróbálni, de ez nem kezdőknek való tevékenység, mivel ez terheli meg leginkább a szervezetet.

A megfelelő pulzusszám - elfogadott, hogy a szervezet a maximális pulzusszám 60% és 70%-a között égeti el legjobban a zsírt. Jó ötlet, ha edzés közben figyelemmel kíséri a pulzusszámát, és biztosítja, hogy az a megfelelő szinten legyen, hogy maximalizálja az edzés hatását.

Rendszeresség - fontos megjegyezni, hogy nem lehet néhány kilótól megszabadulni egyetlen edzés vagy akár csak egy heti edzés után. Az ilyen folyamatokat, hogy hatékonyak legyenek, idővel kell és szükségszerűen el kell terjeszteni. Ezért lesz itt kulcsfontosságú a rendszeresség és a szokások kialakítása.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás