promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegné újra babát vár? Károly király fogadásán egyértelmű jeleket kaptunk ezzel kapcsolatban
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A barna hajú szépség három gyermek anyukája.

A polgári családban született Kate Middleton 2011-ben ment feleségül Vilmos herceghez. A „rangon aluli” friggyel kapcsolatban sokaknak akadtak fenntartásai, Katalin azonban remekül beilleszkedett a kékvérű famíliába, és a legtöbben máris Diana hercegné méltó utódaként, sőt egy jövendőbeli kiváló királynéként beszélnek róla.

A barna hajú szépség 2013 és 2018 között három gyermeknek adott életet, fél évtizede azonban nagy a csend ebben a tekintetben körülötte. Katalin januárban már 41 éves lesz, így ha akarnak még egy babát, akkor hamarosan el kellene szánniuk magukat rá.

A pletyka újra meg újra felröppen a hercegné terhességéről, és ezzel kapcsolatban eléggé egyértelmű bizonyítékokat kaphattunk a napokban. Katalin a Buckingham-palotában vett részt Károly király első hivatalos fogadásán, amelyen a dél-afrikai elnököt látták vendégül.

Aki olvasni tud a jelekből, az most tökéletesen megbizonyosodhatott arról, hogy a hercegné újabb anyai örömök elé néz-e. Nos – nem. Egyrészt elképesztően csinos volt a ruhájában, a hasa tájékán nem láthattunk gyanúsan domborodó részleteket. Másrészt pedig gondtalanul pezsgőzött, az alkoholfogyasztást azonban az orvosai azonnal megtiltanák neki, ha babát várna.

„Vilmos meg van győződve arról, hogy újra apának lennie valódi áldásnak számítana. De azt is pontosan tudják, hogy most vagy soha”

– árulta el kissé körmönfont módon egy udvari forrás azt, hogy a walesi hercegi pár alighanem próbálkozik, de egyelőre még eredménytelenül. Hivatalos trónörökösük már így is van, mégpedig a jelenleg 9 éves György herceg, tartalékként pedig ott várakozik a kis Lajos.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás