Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi csillagjóslás – november 24: a Mérleget teljesen megbolondíthatja egy személy, míg az Oroszlán számára rosszul alakulatnak a dolgok

Napi csillagjóslás – november 24: a Mérleget teljesen megbolondíthatja egy személy, míg az Oroszlán számára rosszul alakulatnak a dolgok

Élet

Napi csillagjóslás – november 24: a Mérleget teljesen megbolondíthatja egy személy, míg az Oroszlán számára rosszul alakulatnak a dolgok

Élet

Ezo Terézia 04:04

A Bikának mindenképpen előre kell tekintenie és a Nyilasnak sem szabad elengednie az álmait. Néhány csillagjegy felesleges kockázatokat vállalhat be, aminek nem most van itt az ideje. Nézzük, hogy mit súg számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Egy kicsit megint kezd elszaladni veled a ló, és úgy kezelheted az embereket, mintha kevesebbet érnének nálad. Rossz taktika, mert később lehet segítségre lesz szükséged tőlük. Néha még arrogánsnak is gondolhatnak, pedig tudod jól magadról, hogy nem vagy az. Tény, hogy a sok stressz elveheti a kedved dolgoktól, és felhőket sodorhat a fejed föle, de ezt ne másokon vezesd le.

Bika (április 21. - május 20.)

Lehet még nem tudtad teljesen magad mögött hagyni a stresszes korszakot? Próbálj meg előre tekinteni, és ne rágódj a múlton. Azt már senki sem tudja megváltozatni, de az csak jó, ha építgeted magad, és tanulsz a hibáidból. Kiváló napok elé nézel, ha meg tudsz bocsájtani magadnak, és a friss céljaidra koncentrálsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Sok minden böki a csőröd, és úgy érzed, nem felel meg a jelenlegi helyzet számodra. Nemsokára kellő energiával fogsz rendelkezni, hogy ezen változtatni tudj. Minden adandó alkalmat meg kell ragadnod utána, mert tétlenkedésre nem lesz időd. Persze minden lépésedre koncentrálj, mert ha hibát vétesz, borulhat a kártyavár.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma olykor túl óvatosnak is érezheted magad, de nincsen ezzel semmi baj. Sok esetben elfelejtesz vigyázni, és akkor olyan dolgok szakadnak a nyakadba, amiket elég nehezen tudsz megoldani. Koncentrálj, főleg akkor, ha esetleg valamilyen új dologba vágsz bele. Az óvatosságod kifizetődő lesz, igaz ez a kapcsolatokra is.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Rosszul haladhatnak a dolgok, és még valami olyasmivel is megvádolhatnak, amit nem te tettél. Higgadtan mosd ki magad, ha ilyenre kerül sor. Amúgy is a kimért éned lehet a napodnak a megmentője. Ha kapkodni kezdesz, az nem jelent semmi jót. A hét második felében szorosan ragaszkodj ahhoz, amiben hiszel, és ne engedj belőle.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A hét második felében jelentősen fel tudod fedezni magad, és már a mai napon ráállíthatod erre az agyadat. Hogyan öltözködsz, hogyan beszélsz, milyen emberekkel töltöd az idődet, hol és mire költöd a pénzed – apróságok ezek, de mégis fontosak egy ember életében. Igyekezz végigzongorázni ezeken, és kigondolni, hogy min szeretnél változtatni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Sokat járhat valaki a fejedben, aki nagyon közel áll hozzád. Ez a személy valószínűleg befolyásolja gondolkodásod, cselekedeted és érzésedet, a múltban és most is. Vajon ez jó, vagy éppen rossz dolog a számodra? Előre visz, vagy éppen hátráltat? Szánj időt arra, hogy megértsd a jeleket, és segíts magadnak kielemezni ezt a kapcsolatot.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Próbálj ma magadra koncentrálni, és vedd figyelembe azt is, hogy mire van szüksége a testednek, valamint a lelkednek. Lehet nem ártana, ha kicsit az egészségesebb táplálkozás felé fordulnál. Próbáld meg elhagyni a káros szenvedélyeket, vagy legalábbis visszaszorítani őket. Már kis apró változtatásokkal is jót tehetsz magadnak.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem szabad elengedned az álmaidat. Semmihez sem lehet túl késő, ezt te is nagyon jól tudod. Lehet a hét második felében pont ezek a különleges álmok fognak az előtérbe kerülni. Alapból valamilyen igazán nagyszerű tevékenységre vágysz, és benned van, hogy a saját helyzetedet, és a környezeted is szeretnéd jobbá tenni. Vágj bele!

Bak (december 22. - január 20.)

A jelszó most az a csillagjegyed számára, hogy higgy magadban. Nem szabad megtorpannod, még akkor sem, ha valamilyen ismeretlen kihívás kerül eléd. Ha úgy van, vannak remek kapcsolataid, és kérj tőlük segítséget. Jó esély van arra, hogy segítő kezet, vagy vigaszt kapsz valakitől, aki idősebb nálad, és törődik veled.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma előtörhet belőled a versenyszellem. Ha esetleg mindenben első akarsz lenni, az csak jó, mert elég hamar pontot fogsz tudni tenni ennek a napnak a végére. A hét második felében szánj időt néhány dolog átgondolására, amik segíthetik a jövőbeli céljaidat. Ki akartál lenni? Most közel állsz ehhez az életedben? Ha nem, akkor így is rendben van minden?

Halak (február 20. - március 20.)

Szereted elengedni magadat, ha a pénzügyekről van szó, de épp itt lenne az ideje, hogy leszokj erről. Soha nem késő megtanulni, hogy miképp tudnál jobban spórolni. Az időskori megtakarítás fiatalon elég szürreálisnak tűnhet, pedig csak érett és magabiztos gondolat. Pörgesd végig a fejedben a céljaidat, és egyeztesd össze őket a pénzügyi helyzeteddel.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Borítókép: Profimedia