promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kőkemény tartalmakat forgat az egyedülálló anyuka, miközben a fia oviban van
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szeretne a gyerekének jobb életet biztosítani, mint ami neki jutott.

A háziasszonyként tevékenykedő nők helyzete nem olyan fényes, mint azt a legtöbben gondolnák. Az otthonon kívüli teendőiket (bevásárlás, csekkfizetés, fodrászkodás stb.) abban a rövid időszakban kell elvégezniük, amikor a család még vagy már nincs odahaza.

Részben hasonló problémákkal küszködik Tanya Tate is, akit a britek és amerikaiak elsősorban pornósztárként ismernek. Pedig a szőkésbarna szépség lényegében a szabadidejében dolgozik, és akkor végzi a forgatásokat, amikor az 5 éves fia oviban van.

„Amikor mással veszek fel anyagot, akkor elmegyünk annak a házába, vagy pedig lakást bérelünk. Idegenek sohasem jönnek hozzám ilyen célból”

– jelentette ki a 43 éves (és így általában MILF-eket játszó), egyedülálló Tanya, aki a magányos jeleneteit szintén akkor forgatja, amikor a fia még nincs odahaza. Néha előfordul, hogy utána akad tennivalója, például egy élő közvetítés, de ilyenkor egy bébiszitterre bízza a gyerekét, hogy elugorjanak a parkba vagy egy boltba.

Tanya 2008-ban hagyott fel az irodai munkájával a szexipar kedvéért, és ma már Liverpool helyett Los Angelesben élnek. Ő a brit iskolatejeken és ingyenes étkeztetéseken nőtt fel, de a fiának merőben más, jobb életet szán, amit így meg tud valósítani.

„Az emberek gyakran azt várják tőlem, hogy szerepjátékot játsszak, jelmezbe bújjak, én pedig imádom az előfizetőim ilyen kéréseit. Néha értékelést is kérnek tőlem, meztelen képeket küldenek magukról, én pedig elmondom, hogy mit gondolok róluk”

– sorolta Tanya, hogy miért nem lehet mindezt akkor csinálnia, amikor nincs teljesen egyedül otthon. A webre feltöltött tartalmaiban ő maga is szívesen pajzánkodik, például megmutatja, milyen pikáns gyakorlatokkal tartja karban magát, illetve néha tanácsot kér, hogy ez vagy az a bikini, fehérnemű jól áll-e neki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás