Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi csillagjóslás – november 20: a Skorpiónak ki kell maradnia a vitákból, de a Rák is rossz döntéseket hozhat a magánéletében

Napi csillagjóslás – november 20: a Skorpiónak ki kell maradnia a vitákból, de a Rák is rossz döntéseket hozhat a magánéletében

Élet

Napi csillagjóslás – november 20: a Skorpiónak ki kell maradnia a vitákból, de a Rák is rossz döntéseket hozhat a magánéletében

Élet

Ezo Terézia 04:04

Az Oroszlánnak ideje a hosszú távú célokra koncentrálni, és a Nyilasnak is fel kell készülnie az előtte áll kihívásokra. Ez a nap sok csillagjegynek segít abban, hogy tiszta fejjel tudjon gondolkodni. Lássuk, hogy mit jelez előre a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Nagyon érzékenyen érint, ha valamilyen változás van a környezetedben. Ez lehet pozitív, lehet negatív, csak segítséggel tudod feldolgozni. Valamiért ragaszkodsz a régi dolgokhoz, pedig nem kellene félned az újtól. Igyekezz helyretenni az érzelmeidet, talán valami bánt legbelül, amit ki kellene adnod magadból.

Bika (április 21. - május 20.)

Elég érzékeny vagy a mostani napokban, szóval hamarabb megsértődhetsz olyan dolgokon, amiket alapból könnyű szerrel veszel. Próbáld meg a környezetedet figyelmeztetni, ha nem vagy jó állapotban, nehogy konfliktust szüljön. A mostani hangulatod kedvez, ha párod van. Próbáljátok meg elvonulni, főleg, ha kedveli ezt az oldaladat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Bármibe is vágsz bele a mai napon, vagy a következő hét elején, mindenben legyél önmagad. Újabban nagyon erősen próbálsz megfelelni másoknak, de egy új kezdet jön, szóval nem szabad túlzásba vinned. Aki előtt állandóan álarcot kell húznod, az nem is érdemli meg, hogy időt pazarolj rá. Nem kell, hogy mindenki kedveljen, tudod jól.

Rák (június 22. - július 22.)

A csillagok most nem úgy állnak, hogy segíteni tudnának. Kerüld el a bonyolult helyzeteket, főleg ha a magánéletedről van szó. Rossz döntéseket hozhatsz, amivel magadat is lerombolhatod. Nem vagy a topon fejben, így könnyen keveredhetsz vitákba is. Tartalékold az energiáidat, törődj magaddal, és próbálj meg nem idegeskedni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Jobban át kell gondolnod a hét utolsó napján a hosszú távú céljaidat. A következő héten nagy előrelépéseket tehetsz, hogy elérd őket. Kapcsolódj ki, de próbáld meg rendezni a gondolataidat is. Ha szingli vagy, akkor a jövő hét szerencsét hozhat. Próbálj meg ismerkedni, és ne gubózz be teljesen. Ki tudja, még egy nagyszerű randi is összejöhet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Bár a hét utolsó napja van, de minden képességedet száz százalékosan ki tudod használni. Nagyon pörögsz, és nem szabad az energiáidat felesleges dolgokra pazarolnod. A csillagok állása szerint nagyszerű események követhetik egymást a mai napon. Az estét viszont töltsd pihenéssel, az se baj, ha hamarabb lefekszel.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nagyon jó hangulatban vagy, és a problémákat is hamar tudod megoldani. Bármilyen feladatot képes vagy egyedül elvégezni, nincsen szükséged segítségre. Egy kis magány még lehet jót is fog tenni neked. Ne legyen benned semmilyen negatív szándék, mert az nagyon visszaüthet, és kerüld a konfliktusokat is.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Eléggé feszült lehettél a héten, szóval ideje lenne megnyugodnod. Tedd félre egy picit, ami aggaszt, legalábbis most csak fejben keress megoldásokat a problémákra. Ez is hiba, hogy túl hirtelen lépsz, és nem rágod át magadat rendesen a dolgokon. Fontos, hogy stresszmentes környezetet teremts magadnak. Ha valaki, hát te tényleg maradj ki most a vitákból.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Tanulnod kell a hibáidból, és fel kell készülnöd az előtted álló kihívásokra. Ezen a napon nyugodtan át tudod gondolni, mit rontottál el, és mire kell figyelned a jövőben. Figyelj arra, hogy ne akarj mindenkit kioktatni, mert fenn áll ennek a veszélye. Könnyen magadra tudod haragítani a barátaidat, vagy a családtagjaidat.

Bak (december 22. - január 20.)

A csillagok végre a megfelelő pozíciót veszik fel, ami rendkívül pozitív hatást gyakorol rád. Érezni fogod a változás szelét a levegőben, persze neked is motiváltnak kell lenned. Kérj segítséget a családodtól, vagy a barátaidtól, akik támogatnak ebben. A mai napon még megfogadhatod azt is, hogy a hátrahagyod az egyik rossz szokásodat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ne hagyd, hogy a környezeted túlzottan befolyásoljon. Akkor is ki kell állnod a véleményed mellett, ha azt mások nehezen nyelik le. Nagyon jók most a meglátásaid, szóval érvényesítsd a szavad. Az eredeti elképzeléseidet nem ártana lejegyzetelned, mert később megvalósíthatod őket. Ki tudja, hogy ez milyen ajtókat fog kinyitni az év végéig.

Halak (február 20. - március 20.)

Jövő héten találkozhatsz egy olyan személlyel, aki komoly hatással van rád, de fontos, hogy ne veszítsd el a fejedet. Viselkedj teljesen nyugodtan, így nem tudsz zavarba jönni. El kell gondolkodnod azon is, hogy ezt a személyt már rég magad mögött kellett volna hagynod. Foglalkozz magaddal a hét utolsó napján, és próbálj meg feltöltődni.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Borítókép: Profimedia