promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – november 5: a Ráknak van egy titkos hódolója, a Skorpiónak pedig tartania kell egy érzelmi nagytakarítást

Napi csillagjóslás – november 5: a Ráknak van egy titkos hódolója, a Skorpiónak pedig tartania kell egy érzelmi nagytakarítást

Élet

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kosnak előtérbe kerülhet a kalandozós énje, de csak óvatosan, míg Oroszlánnak ideje megfeledkeznie a problémáiról ezen a napon. Sok csillagjegy akkor jár a legjobban, ha kicsit felszabadítja a tudatát a mai napon. Nézzük, hogy mit súg a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A bolygók előhozzák a kalandozós énedet. Legszívesebben minden kínálkozó lehetőségre igent mondanál. Felszabadult vagy, és a humoroddal le tudsz venni mindenkit a lábáról. Igazán örömödet leled abban, ha emberek között lehetsz, szóval használd ki. Most nem is kell kompromisszumot kötnöd, mert az csak el fogja venni a kedved.

Bika (április 21. - május 20.)

Nagyon úgy néz ki a közeljövőben ki kell állnod egy fontos barátodért. Lehet elfoglalt vagy, de semmiképpen se hagyd őt cserben, mert nagyon számít rád. A lelkiismereted a helyes irányba fog terelni. Nehezen indul be a mai napod, de este már nagyon jól fogod érezni magad. Hogy otthon akarsz feltöltődni, vagy valami buliba csöppennél bele, az már rajtad múlik.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Eléggé be van táblázva a napod. Szeretnél a családodnak is megfelelni, de a munkádat sem szabad elhanyagolnod. Próbáld megteremteni az egyensúlyt, hogy mindenkinek jó legyen. Feszültséget hozhat ez a nap, ha kicsúszik a kezed közül az irányítás. Legyél határozott, és ne engedd, hogy bárki rossz irányba tereljen.

Rák (június 22. - július 22.)

Valaki, aki távol van tőled nagyon sokat gondol rád, de nem mer rád írni. Vajon ki lehet az? Próbáld meg kideríteni a fejedben, és dobd fel a napját azzal, hogy felkeresed. Közben azon is el kellene gondolkodnod, hogy ki az az ember a közeli környezetedben, aki abszolút csak hátráltat. Nem minden ember arra hivatott, hogy megérdemelje a közelségedet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Kicsit nem ártana megfeledkezned a problémáidról ezen a napon. Lásd fényesebben a világot! Kikapcsolódásban is azokat a dolgokat keresd, amik a pozitív energiákat tudnak sugározni feléd. A mozgás nagy örömet okozhat. Most amúgy is sok mindent le tudsz kommunikálni szimplán testbeszéddel.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szórakoztató, izgalmas,és roppant hatékony lehetsz ma. Ha elakadsz valamilyen helyzetben, vagy úgy érzed meghaladja a képességeidet, még úgy is jól kijöhetsz az egészből, ha átblöffölöd magad rajta. Ne élj vissza ezzel, tudd be picit a szerencsének is. Ha apróbb dolgaid akadnának, azokat ne hagyd átcsúszni a következő hétre.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nagyon jól mozog az agyad, és bárkit le tudsz nyűgözni a tudásoddal. Néha nem érted ezt, mert tényleg csak azt teszed, amit máskor tennél bizonyos kényes helyzetekben. Ez jó, mert jelenleg kisujjból jönnek mindenhez a megoldásaid. Azért ne bízd el magad, mert a bolygóknak is köze van ehhez a szerencsés szériához.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ez egy kiváló nap arra, hogy csinálj egy nagytakarítást, de nem a szekrényedet kell, hanem inkább a fejedet. Nevezzük ezt egy érzelmi nagytakarításnak. Nem bölcs dolog minden érzelmedhez ragaszkodnod, különben nem tudsz előrébb jutni. Főleg azokat próbáld meg kigyomlálni magadból, amik frusztrációt okoznak neked.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A bájos beszéd és a szájbarágás között van egy határ. Lassan kezded megérteni, hogyan kell haladnod ezen a vonalon. Jó lenne, mert a környezetedet eléggé idegesítheti, ha erőltetetten akarod őket rávezetni bizonyos dolgokra. Arra főleg figyelj oda, hogy nem mindenben neked van igazad, szóval találd meg a kompromisszumokat.

Bak (december 22. - január 20.)

Ma jó és rossz energia is kering körülötted, és ki kell találnod, hogy kerülheted el a rosszat. Persze a negatív hangulat is az élet része, de ezt most fokozottan el kell kerülnöd, mert depresszióba taszíthat. Találj valami elfoglaltságot, ami igazán feldobhat. Megérdemelsz egy napot anélkül, hogy egy csomó különféle gonddal kellene megküzdened.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ambiciózus vagy és sikerre törekszel. Az alkotási vágyad nagy, és új dolgokat hozhatsz létre, amiből akár pénzt is teremthetsz később. Az se baj persze, ha magadra koncentrálsz, és valamilyen új hobbit találsz magadnak. Ki fogsz virágozni teljesen, és még egy friss szerelem is kezdetét veheti. Figyelj oda a jelekre, de azért még ne ugorj bele semmilyen komolyba.

Halak (február 20. - március 20.)

Változás, és megújulás következik be az életedben. Ez a lelki és az anyagi helyzetedet is érintheti. Most kell eldöntened azt is, hogy mik azok a dolgok, amiket szeretnél kigyomlálni a mindennapjaidból. Amik csak energiát szívnak el, de nem adnak cserébe semmit, azokat nem éri meg megtartanod. Az önbizalmad a csúcson van, használd ki.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás