promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – szeptember 22: a Rák szörnyű károkat tud okozni magának ezzel a lépéssel, de a Nyilas döntésein is rengeteg minden fog múlni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikreknek épp itt az ideje elkezdenie az egészségével is foglalkozni, míg az Oroszlánt a párja, vagy valamelyik barátja bizonytalanságba taszíthatja, de ezt nem szabad engednie. Ha a csillagjegyed nem tiszta fejjel megy neki ennek a napnak, az nagy gondokat okozhat. Lássuk, hogy mit jelez számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Lassú és stabil úton kell haladnod a siker felé, és semmiben sem szabad kapkodnod. A leglényegesebb pont, hogy maradj ki a nagy harcokból. Ha belefolysz valami nagy küzdelembe, az teljesen felboríthatja a lelki egyensúlyodat. Arra is emlékeztetned kell magadat, hogy semmibe ne lépj át határokat. Ezek abszolút elszúrhatják a napodat.

Bika (április 21. - május 20.)

Táplálnod kell az önbizalmadat, mert nincs a csúcson mostanában. A családod és a barátaid meg tudják adni a kellő lökést ehhez, és az is, ha pozitív dolgokkal veszed magad körbe. Intellektuálisan jóval kíváncsibb vagy, így remek új dolgokat fedezhetsz fel. Ezek később még a munkádban is segítségedre lehetnek.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Jobb lenne, ha kicsit egészségesebben élnél. Nem ártana ebben átgondolni a rendszeredet, már ha van. A munkádban kicsit reálisabbnak kell lenned, mivel túlságosan magasra akarod tenni a lécet. Vannak olyan dolgok, amiket egyszerűen már fizikai képtelenség meglépned. Olyan mérföldkövekre törekedj, amiket el is tudsz majd érni a jövőben.

Rák (június 22. - július 22.)

Ne fogadj el senkitől tanácsot, mert nem a legmegfelelőbbeket fogod kapni. Egy kicsit amúgy is befolyásolhatóbb vagy a kelleténél. Nagyon rossz az időérzéked, amit nem igazán veszel észre. Jobban figyelj, hogy milyen határidők lengedeznek körülötted. A kapkodás szörnyű károkat fog tudni okozni mindenben körülötted.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma meglehetősen könnyen tudod meghozni a döntéseket. Semmilyen felhő nem lebeg a fejed felett, ami rossz útra tudna téríteni, így ne aggódj. Az érzelmeidet is hamar helyre tudod tenni, amik segítenek téged a dolgok leegyszerűsítésében. Ne engedd, hogy a párod vagy a közeli környezeted bizonytalanságba taszítsanak.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A mai napon sok minden szakadhat a nyakadba. Nem árt rendszerezned a fejedben, hogy mik a legfontosabb dolgok, amiket ma mindenképpen meg kell csinálnod. Ne mérgelődj semmin, mert a türelmetlen éned csak hátráltatni fog. Muszáj vagy jobban értékelni a jó dolgokat, amik jelen vannak az életedben.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Jól át kell gondolnod, hogy mik azok a gondok, amiket mostanában a szőnyeg alá söpörtél. Az is galibát tud okozni egy idő után, ha mondjuk elfelejtettél befizetni egy csekket. Ha van párod, akkor remek támaszt tud nyújtani, viszont ha szingli vagy, akkor nem árt egy barát jótanácsa. Most olyan időszak jön, amikor nem biztos, hogy minden sikerül elsőre, de emiatt ne ess pánikba.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A fantáziád sokat segíthet, hogy meg tudd oldani a problémákat. Zongorázd le a fejedben a folyamatokat, és így szinte képtelenség, hogy hibázz. Akkor tudod igazán élvezni ezt a napot, hogy ha észreveszed az élet apró örömeit. Nem baj ha kicsivel később végzel, iktass be pár kisebb szünetet, és szabadítsd fel a tudatodat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyon sok fog múlni a döntéseiden. A lényeg, hogy ne kapkodj, mert az egy nagyon rossz útra visz. Fontos, hogy most azokkal az emberekkel is kompromisszumot tudj kötni, akiket alapból nem kedvelsz annyira. Ez persze nem azt jelenti, hogy mindenkivel egyet kell értened. Ma érezni fogod, hogy hol kell meghúznod a határt.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy picit önzőbb lehetsz a következő időszakban. Muszáj vagy jobban figyelni az emberekre, mert el fognak fordulni tőled. Most abszolút nem tesz jót neked, ha haragban vagy valakivel. A bolygók azt jelzik, hogy ez egy érzékeny időszak a számodra. Ha van párod, akkor ő rengeteget tud segíteni, hogy egyenesbe kerülj.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Már a reggel folyamán valaki fel tudja vinni a vérnyomásodat. Az a legjobb taktika, hogy most csak magaddal törődj, és ne akarj senkivel sem vitázni. Tudod jól, hogy vannak emberek, akikre kár időt és energiát pazarolni. Közben ne szorítsd háttérbe a kreatív energiáidat. Hamarosan egy olyan időszak jön, amikor teljesítheted az álmaidat.

Halak (február 20. - március 20.)

Úgy érzed van néhány lehetetlen küldetés az életben, de ne felejtsd el, hogy nem vagy egyedül. Merj tanácsot vagy éppen segítséget kérni. Ha most játszod a magányos farkast, abból abszolút nem fogsz jól kijönni. Sok gond már a fejedben megoldódhat, ha csak beszéltek róla. A karrieredben legyél kicsit visszafogott, míg a magánéletedben határozott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás