promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem sokáig marad olcsó, október 31-e után már jóval drágábban juthatunk hozzá a magyar Himnusz 200. évfordulója miatt kiadott emlékéremhez
Borítókép:  Magyar Éremkibocsátó Kft.
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Október 31-éig még viszonylag olcsón vásárolhatjuk meg.

Nemzetünk legmélyebb érzéseit fogalmazta meg Kölcsey Ferenc, amikor 1823-ban a nemzeti újjászületés hajnalán, szatmárcsekei magányában papírra vetette a Himnuszt. Kölcsey heves érzelmekkel fűtött gondolatai minden magyar szívéből szólnak. A mű nemzeti összetartozásunk jelképévé vált, és Erkel Ferenc megzenésítésének köszönhetően ünnepeink szerves részeként máig kitüntetett szereppel bír nemzettudatunk formálásában.

A mű keletkezésének közelgő 200. évfordulója alkalmából a Magyar Éremkibocsátó Kft. egy színarannyal bevont jubileumi emlékérmét bocsátott ki, ami a legkiválóbb verdei minőségben készült. A 24 karátos arannyal bevont emlékérmet korlátozott ideig bevezető áron lehet most megvásárolni.

Október 31-éig ugyanis 2000 forinttal olcsóbban, 6990 forintért juthatunk hozzá a Himnusz éremhez, utána viszont már csak teljes áron, 8990 forintért veheti meg az, aki ezzel a gyönyörű verettel szeretné bővíteni az emlékérme gyűjteményét.

Az Éremkibocsátó Kft. a közleményében kiemelte, hogy a rendeléseket beérkezési sorrendben, a készlet erejéig áll módjukban teljesíteni.

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Himnusz emlékérem

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Himnusz emlékérem

(Kép: Magyar Éremkibocsátó Kft.)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás