promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
II. Erzsébet még mindig él egy férfi szerint, és ezt botrányos módon akarta bizonyítani
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még azt is vallja, hogy III. Károly keze van a dologban.

Szinte az egész világot sokkolta a hír, amikor bejelentették II. Erzsébet halálát. Ledöbbenni persze nem döbbent le senki, mert a királynő nagyon idős volt, így fel volt készülve mindenki, hogy hamarosan búcsúznunk kell tőle.

II. Erzsébet a nyári rezidenciáján, a skóciai Balmoral kastélyában halt meg, ami után hosszú nemzeti gyász kezdődött az Egyesült Királyságban.

A királynő koporsóját a múlt héten négy napra felravatalozták a Westminster Hallban. A becslések szerint valószínűleg meghaladta a félmilliót azoknak a száma, akik lerótták tiszteletüket a néhai uralkodó koporsójánál. Köztük volt David Beckham is, aki hiába nagy sztár Angliában, több mint 12 órát várt, mire ő is sorra került.

Nem is lenne világ a világ, ha a gyász helyett valaki nem összeesküvés-elméletet kezdett volna gyártani. Köztük volt Muhammad Khan is, aki úgy döntött, nem hiszi el, hogy II. Erzsébet meghalt, és szerinte ezt a csak fia, III. Károly akarja beadni mindenkinek – számolt be róla a Guardian.

 [[cikk2]]

Reméljük gondolatmenetben azért nem jutott el addig, hogy a jelenlegi király a pincében tartja fogva II. Erzsébetet, bár ki tudja. A férfi mindenesetre Buckingham palotába is ellátogatott volna, hogy beszélhessen a királynővel (vagy kiszabadítsa).

Khan valóban elhitte, hogy a királynő életben van, és ezt botrányos módon akarta bizonyítani. A férfi is sorba állt a Westminster Hallhoz vezető úton, majd amikor bejutott, fel akarta nyitni a koporsót, megerősítve ezzel az elméletét.

Alapból óriási volt a biztonsági készültség, szóval már akkor letartóztatták, amikor a zászlóval kezdett el babrálni.

Ezek az összeesküvés-elméletek ugyebár nem egyedülállóak a történelemben. Például mai napig rengetegen vannak azok, akik szerint Elvis nem halt meg, vagy nem úgy, ahogy azt a sajtó előadta. Biztosan sokan ismerik a pont a Men in Black című filmből, amiben K kijelenti, hogy a híres zenész valóban nem halt meg, csak hazament (egy idegen bolygóra).

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás