promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – szeptember 11: az Ikreknek és az Oroszlánnak is igyekeznek megkerülhetetlen tanácsot adni a bolygók, amit érdemes megfogadni így a hét utolsó napján
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Ráknak a kreatív energiái a csúcson lehetnek, amit érdemes kihasználni, a Szűznek pedig a barátaira kellene hallgatnia a szerelmi ügyekben. Néhány csillagjegynek pont ideje kicsit kitakarítania a fejét. Nézzük, hogy mit súg számodra a mai napi horoszkóp!  

Kos (március 21. - április 20.)

Ha valamit elfelejtettél a hétvége előtt, akkor bizony azon már nem szabad rágódnod, mert teljesen el fogja rontani a hangulatodat. Most bővítheted az ismeretségi körödet, ha kimozdulsz otthonról. Ma különösen örömteli lesz számodra az, ha mások közelében lehetsz. Igyekezz a háttérbe szorítani, és elfelejteni ha volt az életedben valami zűrzavar.

Bika (április 21. - május 20.)

Remélhetőleg minden feladatodat el tudtad végezni a hétvége előtt. Ha otthon van esetleg valami, akkor azt is próbáld meg felszabadultan elvégezni. Az a legjobb, ha most össze tudod hozni a kellemeset a hasznossal. A javításokba persze inkább ne vágj bele egyedül, ha nem értesz hozzá. Este próbálj meg kiszabadulni, és élvezd a társasági életet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Végre nem ártana egy nyugodt napot tartanod. Mivel a legtöbb bolt zárva van, így legalább nem tudsz felesleges dolgokat összevásárolni. Talán nem is ártana egy pénztárcakímélő napot tartanod. Otthon is rengeteg dolog van, ami ki tud kapcsolni és fel tud tölteni. Hidd el, a felesleges nyüzsgés inkább le fogja szívni az energiáidat.

Rák (június 22. - július 22.)

A mai napon mindenképpen jobban kell alkalmazkodnod a többiekhez. Felejtsd el a magánakciókat, az energiáidat meg próbáld meg máshol levezetni. Ha a feladataidnak pontot tettél a végére, akkor a lehetőségeid végtelenek. A kreativitásodra jó hatással lehet a bezártság, de ugyanúgy a kitárulkozás is. Neked kell döntened, melyikhez van kedved.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ha hétvégén feltöltődsz energiával, akkor remekül indulhat a jövő heted. Sokkal spontánabb is vagy, mint amilyen szoktál lenni. Talán még az is belefér, hogy kicsit meggondolatlan legyél, persze csak a határokon belül. Vágj bele valami újba, szokatlanba, hidd el, hogy jól fog elsülni. Csak tartsd kézben a dolgokat. Ha új ismeretségekre vágysz, akkor nézz körül a társkeresőkön.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem igazán vagy szerencsés mostanában a szerelemben. Ha van párod, akkor konfliktusok lehetnek köztetek a közeljövőben. Ez még akkor is előkerülhet, ha teljesen egymásra vagytok hangolódva mostanában. Szerelmi ügyekben megéri ma a megfontoltabb barátaidra hallgatni. A kalandokra nincs jó hatással ez az időszak, erősen bukás lehet a vége, ha belevágsz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha nem figyelsz eléggé, akkor teljesen be fogsz táblázódni. Úgy néz ki lesznek olyan dolgok, amiket muszáj leszel elengedni. Gondold végig azt is, hogy érdemes-e nagyobb projektekbe belekezdeni. Ha ezek elcsúsznak, akkor teljesen tönkre tudják tenni a hónap végét. A fontosabb döntésekkel is várnod kellene.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kicsit nosztalgikus hangulatba kerülhetsz, és előtörhetnek belőled régi érzések. Ügyelj azért arra, hogy ezek ne befolyásolják a mostani életedet, mivel elég sok feladatod van a jelenben. Ha olykor elmerülsz, akkor nem árt azt is szemügyre venned, milyen hibákat követtél el, hogy ezeket később el tudd kerülni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem ártana a pihenéssel foglalkoznod ezen a napon. Kimerített a hét, és ha váratlan fordulatokban volt részed, akkor főleg lemerülhettél. A bolygók eleve úgy állnak, hogy ezek a dolgok erősen megviselhettek. Jövő héten rögtön új emberekkel fújhat össze a sors. A lényeg, hogy nem szabad vakon megbíznod mindenkiben.

Bak (december 22. - január 20.)

Kedvezhet neked a mostani hétvége. Tele vagy energiákkal, és vágysz az új dolgok megismerésére. Nem is árt, ha ma valamivel kielégíted a kalandvágyadat. Harmonikusan tudod megélni az érzéseidet, minden apró rezzenést észre tudsz venni mások viselkedésében. Próbáld kerülni a munkát, és a kedvenc hobbiddal feltöltődni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Felhőtlenség és jókedv kísérheti a napodat, de ehhez nem szabad semmilyen konfliktusba belebonyolódnod. Ha elvagy a saját kis világodban, akkor nem tudják megzavarni a nyugalmadat. Ha eddig került a szerencse, akkor hamarosan meg fog fordulni ez a tendencia. Nem ártana kicsit előretervezned a jövő hétre.

Halak (február 20. - március 20.)

Elég sok érzelmet felerősíthet nálad ez a hétvége. Egy váratlan találkozás, vagy üzenet nosztalgikus hangulatba ringathat. Engedj neki, mert ez remek hatással tud rád lenni. Ha van rá lehetőség, mindenképpen találkozz a barátaiddal is. Nem igazán szabad a négy fal között ragadnod. Legalább sétálni mozdulj ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás