promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – augusztus 7: A Skorpió életébe visszakerülhet a romantika, a Vízöntő pedig összeomolhat, ha nem ad teret ennek a dolognak
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek fejében már motoszkál, hogy jobb pénzügyi helyzetet szeretne, de a Rák életében is közeledik a pozitív változás. A hét utolsó napján mindenképpen jusson időd a pihenésre is. Lássuk, hogy mit súg számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Most kivételesen nem kell minden terhet neked cipelned, inkább hagyd a kezdeményezést másokra. Ha maradt még valami elintéznivalód, akkor igyekezz pontot tenni a végére, hogy a nap végét tényleg csak a pihenéssel tölthesd. A szingli kosoknak kedvezhet nem csak a hétvége, de a hét eleje is, szóval érdemes kimozdulni – valaki váratlanul léphet be az életedbe.

Bika (április 21. - május 20.)

A bolygók kellő támogatást tudnak adni, hogy belevágj a nagy tervekbe. Szóval már pöröghet az agyad kicsit a jövő heten, hogy mit hogyan szeretnél. Ez azért is lenne jó, mert tartózkodnod kell a kapkodástól. Ezért is megfelelő lépés, ha kigondolod előre a dolgokat. A változásokat apránként kell bevezetetned.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Remélhetőleg rendet tudtál tenni magad körül, mert a káoszos környezet nem tud megfelelően kikapcsolni. Szeretnél jobb pénzügyi helyzetet, és ezen sokat jár az agyad. Közben azért vigyázz, mert tudnod kell, hogy mennyit tudsz vállalni. Ha túl sok mellékest vállalsz be, akkor könnyen elsüllyedhetsz. Az este végre legyen a felszabadult pihenésé.

Rák (június 22. - július 22.)

A bolygók továbbra is a kezedre játszanak, ha változást szeretnél az életedben. Most akár valamelyik rossz szokásodat is el tudnád hagyni. Gondold végig mi lenne az, és tedd meg az első lépéseket. Nem szabad közben haragtartónak lenned. Előfordulhat, hogy a közeljövőben békejobbot fog nyújtani. Az a legjobb, ha hagyod magadat kiengesztelni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem szabadna most túl komoly gondokkal foglalkoznod. Ha teheted, akkor mindenképpen igyekezz kikapcsolni az agyadat. Próbáld megosztani másokkal a problémáidat – egy mély beszélgetés nagyon sokat segíthet az egyik barátoddal vagy családtagoddal. A hét utolsó napja alkalmas arra, hogy belevágj valami új dologba.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ez már a hét utolsó napja, de úgy néz ki nem lesz felhőtlenül egyszerű. Jól át kellene gondolnod mivel vagy elmaradva, és azt végre behozni. A lustaságot és hanyagságot abszolút nem engedheted meg magadnak, csak akkor, ha mindent elrendeztél magad körül. Neked kell kézbe venned a dolgokat, hogy rendet tudj teremteni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha esetleg dolgoznod kell ma, akkor azt tedd teljesen felszabadultan. A munkán kívül is érvényes az, hogy ne engedd senkinek, hogy felbosszantson. Ha bármiben kizökkensz, akkor nagyon nehezen tudsz visszatalálni. Aki morcos körülötted, azt ignoráld, vagy válaszolj neki vidámsággal. Csinálj mindent úgy, hogy örömödet leld benne.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma különösen vidám hangulatban lehetsz, szóval ne hagyd senkinek, hogy elvegye a kedvedet. Valamilyen közös program a családdal vagy a barátokkal még inkább fel tud dobni. Nem kell nagy dologra gondolni, már az is elég, ha csak beültök valahova felszabadultan beszélgetni. A romantikus éned is előtérbe kerülhet – ha van párod, ennek nagyon fog örülni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A jelenlegi bolygóállás továbbra sem kedvez annak, ha döntéseket kell hoznod, szóval ezeket mindenképpen el kellene halasztanod a hét utolsó napján, vagy másra bízni. Muszáj leszel egy kicsit a saját igényeidet háttérbe szorítani, ha azt akarod, hogy minden rendben menjen körülötted. Kényelmetlen lehet, de hidd el, meghálálja magát később.

Bak (december 22. - január 20.)

Igyekezz valamennyi időt tölteni a családoddal vagy a barátaiddal, még akkor is, ha nagyon sok a maradék feladatod. A felszabadult pillanatok egy teljesen új embert varázsolhatnak belőled. Ha teret adsz a stressznek, az eléggé eláshatja a kedvedet. Feltöltődve minden jobban fog menni, még akár a házimunka is.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Remélhetőleg nem dolgoztál mások helyett ezen a hétvégén, mert nagyon is kinézhető belőled. Ha nem adsz teret a pihenésnek, akkor egy idő után be fogsz sokallni, még akkor is, ha imádod a munkádat. Közben jobban ki kell állnod a saját igazadért. Küzdj meg mindenért, amit eddig megszereztél – ebben a tekintély is benne van.

Halak (február 20. - március 20.)

Mindenképpen ápold a régebbi kapcsolataidat. Gondold végig, hogy ki az, akit elhanyagoltál mostanság. A bolygók szerint nemsokára szükséged lesz a barátaidra egy komoly ügy miatt. Nem szabad hagynod, hogy ma bárki felidegesítsen, szóval neked főleg kerülnöd kell a vitákat, különben elveszik a kedvedet az egész naptól.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás