promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – július 05: A Szűz szerelemben visszavonulót akar fújni, a Nyilasnak pedig pénzügyben van sok dolga!
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szerelem, vagy éppen balsors vár a csillagjegyedre? Nézzük, hogy mit súg számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Már a hét elején koncentrálnod kell, mert fontos tények mellett mehetsz el, de a bolygók hála égnek támogatnak. A szerencse melletted fog állni sok mindenben, de azért ne bízd el magad. Ha túl kockázatos húzásnak érzel valamit, akkor semmiképpen se vágj bele. Amikor eljön a pillanat akkor fogod tudni, hogy mikor kell az eszedre hallgatnod.

Bika (április 21. - május 20.)

Nehezebben mennek a dolgok a hét elején, ami elég frusztráló lehet a számodra, azonban kitartónak kell lenned. Legyél kedves önmagadhoz, mert ha minden apróságon bosszankodsz és kiborulsz, akkor nem fognak jönni az eredmények. Keress más taktikákat, más utakat, ha a rutin éppen nem jön be. Az apró finomhangolások rengeteget tudnak segíteni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem szabad, hogy eluralkodjon rajtad a magány. Még akkor is élj egy kicsi társasági életet, ha rengeteg a dolgod. Ha túlságosan a karrieredre koncentrálsz, akkor az otthon is problémákat okozhat. Meg kell találnod az egyensúlyt a munkád és a magánéleted között. Már most érdemes csinálni egy tervet, hogy be tudd fejezni.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha versengést érzékelsz magad körül, akkor semmiképpen se a megérzéseidre hagyatkozz, inkább vedd számításba a körülményeket és a lehetőségeket. Így nem érhet csalódás, és nyeregben és érezheted magad a későbbiekben. Különösen nehezen tudsz jelenleg tanulni és alkalmazkodni, szóval a meglévő tudásodat és trükköket kell használnod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Úgy néz nem igazán fogod tudni elkerülni a szócsatákat ebben az időszakban, de nem szabad hevesen reagálnod, és fontos, hogy béküléssel zárj le minden ilyet. A rámenőséged eléggé előtérbe kerül, és igazából ebből adódhatnak a konfliktusok is. Ha el akarod kerülni, akkor vissza kell fognod a hadakozást. Köss több kompromisszumot, mint szoktál.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A mostani időszak alkalmas lehet arra, hogy egy kis visszavonulót fújj. Remek alkalom arra, hogy kitisztítsd végre a fejedet. Szerelemben és a párkapcsolati kérdésekben tudsz igazán tisztán látni. Ezekben amúgy is el szeretnéd kerülni az illúziókat. Reálisan tudsz értékelni helyzeteket, de még a baráti kapcsolataidnál is ráébredhetsz, ha valami, valaki nem oda való.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A bolygók állás szerint gyökeres változások jöhetnek az életedben. Most le tudod rázni magadról a megfelelési kényszert, ami rengeteg alkalommal szokott hátráltatni a munkádban és a magánéletedben. Az lenne a legjobb, ha nem érdekelne mások véleménye, és a saját utadon haladnál előre. Hallgass magadra, na meg a szívedre!

Skorpió (október 24. - november 22.)

A türelmetlenségeddel elég sok embert magadra haragíthatsz. Ez a munka illetve a baráti kapcsolataidat is megmérgezheti. Felbukkanhatnak olyan emberek, akik szeretnének nyitni feléd, és nem szabad, hogy ezt az arcodat lássák. Észre kell venned az élet szép oldalát, és meríteni belőle. Azt ne erőltesd, amihez egyáltalán nincsen kedved.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Továbbra is erősen a pénzügyi kérdések foglalkoztatnak. Nehezen tudsz zöld ágra vergődni, és ha van párod, akkor vele is konfliktusok lehetnek ezzel kapcsolatban. A spórolás jó, de ami szükséges, azzal nem tudsz mit kezdeni, így add csak ki rá a pénzt. A hidegfront befordultabbá tehet, szóval jobban kell figyelned a saját boldogságodra.

Bak (december 22. - január 20.)

Most egy igazán jó időszak köszönthet be az életedben. Több sikert fogsz tudni elkönyvelni, mint azt remélted. Több bolygó is remek hatással van rád, így könnyedén el tudsz jutni a céljaid felé. Rendkívüli teljesítményre vagy képes, ami mindenképpen ki kell használnod. Igyekezz elkerülni a stresszt, és ne hajtsd túl magad, ez fontos szempont az egészséged miatt is.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A mostani bolygóállás és az érkező hidegfront igazán meg tudja kavarni a fejedet. Amire a legjobban figyelned kell, hogy kerüld el a hadakozást. Az a legjobb, ha saját magaddal foglalkozol. A munkahelyi és otthoni dolgok amúgy is egész embert kívánnak, próbálj meg ezekre koncentrálni. Meg kell tanulnod közben mások érdekeit is figyelembe venni.

Halak (február 20. - március 20.)

Remek energiák vesznek körül: ami a környezetednek nehéz feladat, azon te semmi perc alatt át tudod rágni magad. Most benned is van, hogy kimagasló teljesítményt nyújts. Ha ezt véghezviszed, a munkahelyeden is sokan felfigyelhetnek a tehetségedre, valamint a kitartásodra. Amúgy is szükséged van a pezsgésre, semmi kedved a fenekeden ülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás