promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – július 03: Az Ikreknek szerelmet ígérnek a bolygók, a Skorpió azonban hamarosan kihívásokkal kerülhet szembe
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oroszlán most igazán le tudja venni a környezetét a lábáról, ami talán békülést is hozhat valakivel, a Bakot viszont hátrahúzhatják a negatív energiák. Igyekezz átgondolni a hibáidat a hét utolsó napján és javítsd ki őket minél gyorsabban. Lássuk, hogy most mit jelez előre a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Fogadj be ma minden információt, mert sok későbbi döntésedben hatással lehetnek rád, és segíthetnek neked. Nemsokára amúgy is sok kérdésre akarsz majd választ. Szeretnéd ma hasznossá tenni magadat, és a jó ötleteidet akár kamatoztathatod is. A nehezebb feladatokkal is könnyen megbirkózol, szóval tényleg jó kedvvel vágj bele mindenbe.

Bika (április 21. - május 20.)

Furcsa kettőség jellemez most, ami most a hét utolsó napján jöhet elő igazán. Egyszerre vagy ambiciózus és becsvágyó, de ha úgy érzed nem becsülik kellően a tudásod, és nem is használják megfelelően, akkor visszavonulót fújhatsz. Ne vegyél mindent sértésnek, de ami ennél is fontosabb, hogy járd csak a saját utadat. Ebbe a következő héten már bele is vághatnál.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A jelenlegi bolygóállás nagyon sokat segít, hogy az anyagi ügyeidet tisztábban át tudd látni. Érzékenyebb lehetsz a kelleténél jelenleg. Ha valaki kritikával illet, akkor ne láss benne azonnal ellenséget. Sok ember tényleg csak segíteni szeretné az előrejutásodat, vagy azt, hogy jobb emberré válj. A szerelemben szerencsét ígérnek neked a bolygók, amit érdemes kihasználni.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem szabad meghunyászkodónak lenned semmiben. Ez a karrieredre és a magánéletedre is érvényes. Nem szoktál gyengének tűnni, de most kikerülhetsz néhány csatát, amibe lehet inkább érdemesebb lenne belemenni. Persze közben legyél türelmes, és használd az eszedet. Ne félj kiállni a saját igazadért.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Bizonytalan vagy mostanában, de mégis szerencsés lehet az elkövetkezendő időszak. Ha van hosszú távú célod, akkor abba minél hamarabb bele kellene vágnod, még mielőtt késő lesz. Előtörhet egy jóval érzékenyebb oldalad. Még ha nem is szeretsz bókolni, olykor muszáj, ezt te is tudod. Próbáld meg a környezetedet levenni a lábáról.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem a legjobb még mindig a hangulatod, és figyelj oda, hogy ne érjen csalódás, mert az nagyon a mélybe taszíthat. Kerüld el az olyan embereket, akik úgy érzed csak kihasználnak. Még mindig van belőlük, még ha te nem is érzed úgy. Nem szabad idegeskedned sem a munkád, sem a kötelezettségeid miatt. Ha úgy van, nyugodtan keress kiskapukat a következő héten.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Igazán szenvedélyes időszakban lehetsz, amit szabadon kellene engedned. Ne hagyd, hogy bármi, vagy bárki is visszatartson, mert sokkal rosszabb, ha befordulsz és depresszióba zuhansz. A bolygóállás is kedvez ehhez, szóval az éledésre, a boldogságodra figyelj. Mutasd meg, hogy nem mindig vagy távolságtartó.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Most néhány váratlan kihívással kerülhetsz szembe, így nem árt fokozottan felkészülnöd. Abban segíthetsz magadon, ha átgondolod mik azok az ügyek, amiket hallogattál, és probléma lehet belőlük. A környezeteddel türelmetlen, és elég nagyképű lehetsz. Erre nem árt odafigyelned, mert egy apró szikra is komoly vitákat robbanthat ki.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Remek alkalom nyílik arra, hogy továbbfejleszd magad. Új ismeretekkel, barátokkal bővülhetsz, de ehhez az kell, hogy hagyd el a csigaházat picit. Olykor semmi kedved hozzá, de rá kell venned magad, mert így nyílhatnak ki előtted az ajtók. Aktivizáld magad, és szemezgess a lehetőségek között, ez segíthet feléledni.

Bak (december 22. - január 20.)

Olyan bolygóállás van számodra, ami kettőséget okoz. Ki tudnád használni 100 százalékosan a képességeidet, de a negatív emberek képesek befordítani. Fel kell éledned, és most csak az igazán fontos dolgokra koncentrálni. Időt kell adnod magadnak, hogy megfelelően össze legyél rakva, utána jöhetnek a merészebb gondolatok.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Oda kell figyelned, mert ma feszültebb lehetsz. Úgy tudsz megbántani másokat, hogy észre sem veszed. Nem árt már most átgondolnod a jövő heti teendőidet. Sok befejezetlen projekt lehet előtted, amiket nem kellene tovább halogatni. Néhány váratlan fordulat a te malmodra tudja hajtani a vizet. Este igyekezz kizárni mindent magad körül.

Halak (február 20. - március 20.)

A mai napon előkerülnek a független nézeteid, amik segíthetnek abban, hogy elkerüld a felesleges vitákat és a feszültséget. Mondd el finoman a véleményed, aztán foglalkozz a saját dolgaiddal. Ha esetleg vannak ma feladataid, akkor nagyobb áldozatot kell hoznod a győzelemért, de nem kell sietetned semmit. Ne hagyd, hogy bármi miatt eluralkodjon rajtad a stressz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás