promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A negyvenes, elvált nő kizárólag huszonéves pasikkal randizik, napi 7 szex az eddigi rekordja
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyre gyakoribb, hogy a nő az idősebb a párkapcsolatban.

Ha egy idősebb férfi randizni kezd egy nála jóval fiatalabb nővel, abból a környezetük nem szokott nagy csinnadrattát csinálni. Fordított esetben azonban (ha a hölgy az idősebb) a társadalom hajlamos negatívan ítélkezni a párról.

Persze, a helyzet már nem olyan súlyos, mint pár évtizeddel ezelőtt, az elfogadást a világsztárok példamutatása, illetve a közösségi médiában látott-hallott esetek is segítik. A 42 éves Lana May például egyáltalán nem szégyelli, hogy kifejezetten a húszas éveikben járó srácokra bukik.

Nem volt ez mindig így, hiszen a Los Angelesben élő hölgy is kezdetben a tradicionális házasságot választotta. Született is egy ma már 17 éves lánya, akivel szinte hasonló korú pasikat választanak maguknak.

Lana 30 évesen vált el, és azóta szinte kizárólag fiatalabb férfiakkal volt kapcsolata. Néha még a lánya barátai is randira hívják, de ezeket az eseteket már ő is néha cikinek tartja. Sokan vannak viszont a környezetében olyanok, akik szerint a „kölykökkel” való járás csak időpocsékolás, mert ahogy öregszik, úgy fognak mellőle kikopni a ma még lelkes srácok.

A nő azonban egyelőre elégedett, a fele olyan idős férfiak mellett maga is fiatalnak érzi magát, ráadásul azok úgy bánnak vele, mint egy királynővel. A tempót is képes tartani udvarlóival,

volt olyan nap, hogy 7-szer szexelt a pasijával.

Megkapja tőlük az elvárt kielégülést, mert a fiatalok nyitottabbak mindenre a hálószobában, nem zárkóznak el a szexuális játékszerek, vagy az izgató öltözékek használatától sem. A szeretőivel általában társkereső appokon veszi fel a kapcsolatot, de előfordult már, hogy az utcán szedték fel.

Az erotikus OnlyFans oldalon is jelen lévő (és ott persze szép pénzt kereső) Lana szerint nincs abban semmi szégyellnivaló, ha egy nő nála fiatalabb fickókkal jár, és erre biztatta eddig minden elvált barátnőjét is, akik azután meg is köszönték neki a hasznosnak bizonyult tanácsot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás