promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – június 4: A Vízöntőt bekebelezheti a féltékenység, a Skorpiónak pedig figyelnie kell, hogy elkerülje az erős vitákat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szűz környezetében is kialakulhat egy perpatvar, amit higgadtan kell kezelnie, az Ikreknek pedig eljött az ideje, hogy rendbe tegye a pénzügyeit. Szerelem, szerencse, pénz vár rád, vagy pont ellenkezőleg? Lássuk, hogy mit súg számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Muszáj leszel higgadtan kezelni a váratlan helyzeteket, különben semmi perc alatt elveszítheted az irányítást. Ne engedd, hogy az időhiány kapkodásba sodorjon, még akkor se, ha ezzel elcsúszik egy picit a napod. Este igazán megtalálhatod a lelki békédet, ha elvonulsz egy kicsit. Most nincs szükséged a nyüzsgésre.

Bika (április 21. - május 20.)

Most nem jönnek futószalagon az eredmények, és jobban is meg kell küzdened mindenért. Ne feledd, hogy emiatt nem szabad pánikba esned. A hétvégén új energiák szabadulhatnak fel benned, amik segítenek megoldani a húzósabb problémákat is, csak legyél türelmes. Ha jól sül el minden, akkor nem csak magadat, de a körülötted lévő embereket is fel tudod rázni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha precíz tudtál maradni a napokban, akkor valószínűleg már elég sok mindent kihúzhattál a teendőid listájáról. Igazán nagy lendületet adhat neked, ha látod, hogy jönnek az eredmények. Sok energiát sugároznak ahhoz a bolygók, hogy rendbe tudd tenni pénzügyeidet, vagy szebbé tudd varázsolni az otthonodat. Talán mindkettőre szükséged lenne.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha tartottad magadat ahhoz, hogy összeszólalkozz valakivel, akkor ma egy remek nap várhat rád. Fontos, hogy pontos legyél, mert minden apró részlet számíthat. Ne akard, hogy egy nagyobb hibát a munkahelyeden, vagy otthon a nyakadba varrjanak. A lehengerlő modoroddal most nem mész semmire. Legyél ésszerű, valamint szakszerű, így lehet sikered.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A bolygóállás pozitív hatással van rád, de azért nem árt vigyáznod. Emiatt hajlamos lehetsz kissé ridegen bánni a szeretteiddel. A haragodat nem szabad hirtelen kiadnod, de magadban sem tartani a legjobb. Nyugodtan próbáld meg tisztázni a másik féllel a konfliktusokat, és megbékélni. Hétvégén ne vállalj be túl sok extra feladatot, inkább töltődj fel.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A mai napon tartózkodnod kell a vitáktól, gyakorlatilag mindenkivel. A bolygók úgy állnak, hogy mindenből perpatvar robbanhat ki. Az a lenne a legjobb, ha meghúznád magad, és csak a saját kis dolgaiddal, illetve világoddal foglalkoznál. Amúgy is fel kellene töltődnöd egy picit lelkileg, és ezt már te is érzed magadon.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ne hagyd, hogy alábbhagyjon a teherbírásod és a jókedved. Az a legfontosabb, hogy továbbra is el tudd engedni magad olykor, és akkor nem fogsz tudni szürkén látni dolgokat. A szerelemben is szerencsés lehetsz. Később romantikus hétvégét tölthetsz együtt a pároddal, de szingliként is remek a kisugárzásod. Használd ki, viszont ne kritizálj senkit.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ne keveredj vitába senkivel, és akkor hamar túl lendülhetsz ezen a napon. A mostani bolygóállás miatt elég erős érzések keríthetnek hatalmába. Nagy szenvedéllyel tudsz reagálni a hétköznapi szituációkra is, de ez egyáltalán nem biztos, hogy rossz. Ültesd át ezt más dolgokba, és láss pozitívan mindent. Nagyszerű élményekben lehet részed így.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Remélhetőleg ki tudtad használni a találékonyságodat, mert ez a mai napra is átragadhat. Könnyen és gördülékenyen tud menni minden, ha ügyes vagy. Lehet olyan munka és kihívás is eléd kerül, amihez annyira nincs kedved, de vágj bele, és legyél minél hamarabb túl rajta. A hétvégén más gondolkodású emberekkel hozhat össze a sors, de legyél nyitott.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy elég érdekes beszélgetésbe bonyolódhatsz, és elsőre nem is fogod tudni hova tenni az elhangzottakat. Próbálj meg ma minden információt tovább emészteni, és semmiben ne ítélj elhamarkodottan. Az alaptalan pletykák sok bonyodalmat okozhatnak. Ne legyél se az előidézőjük, se a továbbadójuk.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha van párod, akkor elég erős féltékenységi hullámok jöhetnek elő nálad. Nem szabad, hogy szaglássz utána. Őszintének kell lenned, és megmondani, hogy mik a kételyeid. A közeli környezetedben is elő jöhet ez, nem csak a párosnál. Azt érezheted majd, hogy nem bízhatsz másokban, pedig tudnod kell, hogy a barátaid mindig melletted állnak.

Halak (február 20. - március 20.)

A jelenlegi bolygóállás meglepő fordulatokat hozhat. Az érzelmeid, és a kedélyállapotod is picit hullámzóak, amit a környezetedre is kivetíthetsz. Egyszer fent, egyszer lent, de azért vigyázz, ez ne kavarjon be a mostani napodba. Elég magasak az igényeid, és szigorúbb lehetsz másikhoz. Nem kellene vitába keveredned a hétvégén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás