promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – május 30: A Szűznek valaki elcsavarhatja a fejét, de a Nyilasra is várhat némi romantika
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bikának erősen meg kell nyomnia a hét elejét, csak így garantálhatják neki a bolygól a sikert, a Rák pedig felesleges vitákba bonyolódhat, de ezeket ügyesen el lehet kerülni. Szerencse, szerelem, esetleg pénz vár rád a hét elején? Bármi megtörténhet! Lássuk, hogy mit jelez előre a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Sok mindent teszel a céljaidért, de be kell fejezned az emberek manipulálását. Ez egy nagyon rossz taktika, és nem fogod észrevenni, ahogy elkezd uralkodni rajtad. Már a közeli környezetednél is lelki trükköket alkalmazol, ami felesleges, és alapból rosszul sülhet el. Legyél türelmesebb, mert idővel jönni fognak a sikerek.

Bika (április 21. - május 20.)

A családi harmónia olykor megvalósíthatatlan álomnak tűnik. Ha van valami konfliktus, akkor azt igyekezzetek átbeszélni. Most egyedül nem tudod megteremteni a békét, szóval szükséged van valakire a közeli környezetedből, aki ugyanolyan higgadt tud maradni, mint te. A hét elejét meg kell nyomnod kicsit munka terén, és csökkenni fog rajtad a stressz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nagy tetteket szeretnél véghez vinni, de először magadat kell összeraknod. Vannak még olyan pontok az életedben, amik nem működnek rendesen. Igyekezz ezt átgondolni a mai napon. Az egyik legfontosabb, hogy nem szabad kapkodnod. Bármilyen terved is van a jövőben, hagyd, hogy érjen benned egy kicsit.

Rák (június 22. - július 22.)

Döcögősen akar beindulni a mai nap, és vártatlan viták tehetik nehezebbé. Főleg a családdal kerüld a konfliktust, mert úgyse tudtok most zöld ágra vergődni egymással. Figyelj oda, mert jelenleg könnyen kicsúszhat valami sértő szó a szádon, amit később megbánhatsz. Próbálj meg elleni a saját kis világodban inkább.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Eléggé túlterhelt voltál az utóbbi időszakban, és ezt érzed is magadon. Jobb lenne, ha megpróbálnál feltöltődni a mai este. Most nem szabad senki problémáival foglalkoznod, csak saját magaddal. Hevesebb a vérmérsékleted, óvatosabban kell bánnod a szavakkal. Vigyázz, nehogy megsérts valakit. Főleg a mai napod lehet ilyen, aztán egyensúlyba kerülsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Igazán jól alakulhat a mai nap, mivel pozitív energiák, és emberek vehetnek körül. Sok dicséretet, elismerést, és talán még kellemes bókokat is kaphatsz. Persze ne szállj el ezektől, de azért nyugodtan élvezd ki az édes pillanatokat. Hamarosan feltűnhet valaki az életedben, aki alaposan összezavarhatja az érzéseidet.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Lehetőséged nyílik arra, hogy több időt tölts egy barátoddal és együtt tevékenykedjetek. Remekül megértitek egymást, így tényleg jó dolgok sülhetnek ki az egészből. Ha el tudjátok engedni a fantáziátokat, akár többet is ki lehet hozni ebből az egész együttműködésből. Ma este olyan találkozásokban lehet részed, amik elmélyítik az önismeretedet. Inkább ne a zajos helyeket keresd.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Érdekes emberekkel hozhat össze a sors, szóval mindenképpen ki kellene mozdulnod a négy fal közül. Olyan ismeretségeket köthetsz, amik nagy hatással lesznek rád a jövődben. Nem érdekbarátság születése ez, mivel te is ugyanúgy adhatsz nekik. A mai napon ne bonyolódj felesleges vitákba, mert alulmaradhatsz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Oda kell figyelned, mert ha nagyon jó a kedved, túlzottan el tudod engedni magad. Szereted a drámai megoldásokat, és alkalmad is lesz kihasználni ezt, de figyelj arra, hogy ne vidd túlzásba. Ha valaki provokál, ne háborodj fel nagyon, inkább intézd el nyugodtan a problémát. A bolygók felerősítik a romantikus éned – ha van partnered, ennek igazán fog örülni.

Bak (december 22. - január 20.)

Az elején homályos lehet, hogyan fogsz néhány kihívást teljesíteni, de nem szabad feladnod egy kis kudarc miatt. Az apróbb pofonok jönnek-mennek az élet során, azonban egyiknek se szabad, hogy elvegye a kedved. Tudod legbelül, hogy jóval magabiztosabb vagy ennél. Este sok lehetőség adódik, hogy élvezd kicsit az életet. Ha van rá energiád, mozdulj ki picit.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Bizonytalanul indulhat a napod, mintha hirtelen nem találnád a helyedet. Össze kell szedned magad, mert ha nem éppen egy nyaraláson süteted a hasad, akkor nagy kihívások gördülhetnek eléd. Próbálj mindenben objektív maradni. Nem mindig jön be, de most a leggyorsabb megoldások lehetnek a leghatékonyabbak, így nem tudnak felgyülemleni a problémák.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem szabad hagynod, hogy a családtagok beleavatkozzanak a személyes ügyeidbe. Jó úton jársz, szóval ne engedd magadat befolyásolni. Csak azoktól fogadj el tanácsot a következő időszakban, akik igazán megértenek. Figyelj a hangulatingadozásaidra, mert egy kisebb poénra is agresszívan vághatsz vissza olykor.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás