Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Schobert Norbi tiszta vizet öntött a pohárba Berki Krisztián temetésével kapcsolatban

Schobert Norbi tiszta vizet öntött a pohárba Berki Krisztián temetésével kapcsolatban

Élet

Schobert Norbi tiszta vizet öntött a pohárba Berki Krisztián temetésével kapcsolatban

Élet

Promotions 19:19

Schobert Norbi reagált a botrányra, és elárulta, hogy miért volt rajta mintás póló Berki Krisztián temetésén.

Május 26-án eltemették a 41 évesen, tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztiánt. Az özvegye, Berki Mazsi azt kérte a résztvevőktől, hogy jöjjenek fehér ruhában, Schobert Norbi pedig nagy port kavart azzal, hogy egy fekete mintás, fehér pólóban jelent meg, mivel sokan tiszteletlenségnek gondolták ezt – sőt, elég durva támadásokat is kapott emiatt.

Úgy tűnik, hogy Schobert Norbihoz is eljutottak az erőteljesen negatív kommentek, hiszen most egy külön bejegyzésben reagált a botrányra, és elmagyarázta, hogy miért is volt rajta a sokakat felháborító fekete mintás ruha – közben pedig meg is dorgálta az embereket, amiért egy ilyen szomorú eseménynél ezzel foglalkoznak.

„A kommentelők nem tudták szó nélkül hagyni a tréner megjelenését. Fehér pólóján fekete minta volt. Mert mindenki megtisztelte az elhunytat, hiszen az özvegy kérése a fehér volt. Kivéve a resztvevők fele. A sajtó munkatársa fehér ingben és csíkos úszógatyában. A nagyi esküvői kékben, van aki bordó pólóban. Tudjátok mi a botrány? Kinézni valakit és belekötni bármibe. Nem törődni a fájdalommal, a gyásszal. Nem elmenni, de a képeket elemezni. Én ott voltam. Sírtam. Motorral mentem, motoros dzsekiben, mert melóztam aznap és 100 helyre kellett még menni.  Engem kiemelni és cèltàblává tenni a kattintásért cserébe … Gratulálok Nektek!”

– olvasható Schobert Norbi közösségi oldalán.

Ez persze még mindig nem magyarázza meg, hogy miért nem egy egyszerű fehér pólót, vagy inget vett fel a motorosdzseki alá, vagy miért nem vitt magával váltás ruhát – de ettől függetlenül Schobert Norbinak igaza van abban, hogy igazságtalan volt csak őt kiemelni, mikor mások sem követték teljes mértékben Berki Mazsi kérését.

Itt lehet megtekinteni Schobert Norbi posztját:

Borítókép: youtube.com/Partizán (screenshot)