promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – május 25: A hidegfront a Szűz és Vízöntő jegyűeket nagyon megviselheti, a Skorpió azonban a maximumot hozhatja ki magából, ha elég ügyes
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kosnak mindenképpen kerülnie kell a konfliktust, a Nyilasnak pedig tilos hagynia, hogy bárki kizökkentse. Sok csillagjegynek jó napja lehet, ha figyel arra, hogy milyen hatással van rá a mostani bolygóállás. Lássuk, hogy mit súg a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Most nem igazán várhatod el, hogy mindenki maradéktalanul lelkesedjen az ötleteidért. A társadtól, vagy a valami közeli barátodtól azonban megkaphatod a szükséges lelkesítő lendületet. Ha vannak távlati terveid, akkor inkább velük beszéld át. Akik nem kíváncsiak rád, azoktól határolódj el, nehogy konfliktust szüljön.

Bika (április 21. - május 20.)

A jelenlegi bolygóállás segíthet, hogy a legjobb legyél. Kicsit izgága vagy, és vigyázz, mert könnyen hibába eshetsz. A természeted keresi az újat és az izgalmakat. Ha ez valami románcban teljesedne ki, és párkapcsolatban élsz, akkor könnyen rámehet. Ne cselekedj elhamarkodottan, mert később mindent megbánhatsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Valószínűleg nem indult jól a heted, és ez nagy hatással van a kiegyensúlyozottságodra is. Ma több alkalommal is lehet szembe kell majd nézned számodra kellemetlen dolgokkal, akár a barátaiddal, akár a családodról van szó. Az este azonban szép és meghitt pillanatokat ígér. Ha van lehetőség, inkább csendességben töltsd. Lehet meg is nyílhatsz valamiben, ami régóta nyomaszt.

Rák (június 22. - július 22.)

A reggeled lendületesen indulhat, szóval ne engedd, hogy ez a nap végére eltűnjön. Ha fel tudsz pörögni, akkor senki sem fog tudni sarokba szorítani. Az emberekkel is meg tudod találni a közös hangot, szóval esély nyílhat arra, hogy megbeszélj egy olyan problémát, ami már régóta nyomja a lelked. Amin nem tudsz változtatni, azzal most békélj meg.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Sok feladat vehet körül, de azért ne felejtsd el élvezni az életet. Rád nagyon rossz hatással van, ha eltűnik a motivációd, és kiégsz. Ha gördülékenyen mennek a dolgok, akkor ne felejtsd el megjutalmazni magadat. Ne engedd senkinek, hogy az idegeiden táncoljon, szóval igyekezz elkerülni a negatív személyeket.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A csillagjegyek közül a hidegfront talán téged viselhet meg a legjobban, és most a bolygók sem fognak kellő energiát sugározni feléd. Számíts arra, hogy kicsivel lassabban fogod tudni megoldani a gondokat. Ha tudsz, akkor kérj egy kis segítséget. Az este legyen a feltöltődésé – lehet egy kis társaság fel tudni pezsdíteni a véredet.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Próbáld meg a háttérbe szorítani a kapkodásodat. Ha gyorsan akarod elrendezni a dolgokat, akkor azzal több kárt csinálhatsz, mint hasznot. Szívesen fejezed ki a véleményed, de vigyázz, mert a következő napokban nyersebb lehetsz a kelleténél – mondd el amit szeretnél, de ne bánts meg senkit. A vitákban ne lépj át semmilyen határt.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Most nem szabad, hogy gátat szabj a kreativitásodnak. Sok helyen kószálhatnak a gondolataid, amikkel elég sok problémának tudsz pontot tenni a végére. Az új ötleteidet mindenképpen jegyezd le, és ne hagyd őket elveszni. Ha a családoddal, vagy valamelyik barátoddal konfliktusotok volt, akkor ez a nap jó lehet arra, hogy elrendezzétek.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Sikeres napok állnak előtted, ha száz százalékosan tudsz összpontosítani a céljaidra. Ne hagyd, hogy a munkaidődben bárki kizökkentsen. Persze az se jó, ha teljesen elmerülsz. Kapcsolódj ki olykor, és ülj össze a barátaiddal. Itt ne csak száraz dolgokról beszélgessetek, hanem szabaduljatok fel. Alapból hiányzik az életedből egy minimális őrültség.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha az életed az utóbbi időben csak a kötelességek körül forgott, akkor már igazán szükséged lenne egy kis kalandra. Az se jó, ha állandóan valamilyen felelősség nyomja a válladat, mert akkor túlságosan ki fogsz égni. Olykor muszáj, hogy levegőhöz jusson az ember. Vedd elő valamelyik régi hobbidat, amit úgy érzed elhanyagoltál.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Egy konfliktus mentes napot jósolnak a bolygók a számodra, de a hidegfront téged is eléggé megviselhet. Készülj fel, hogy jóval fáradékonyabb leszel. Nem is lenne baj, ha a feladataid után otthon elvonulnál, és csak magadra koncentrálnál. Ne érezd rosszul magad, ha nincs kedved egyáltalán a társasági élethez. Holnap egy teljesen új és energikus emberként ébredhetsz fel.

Halak (február 20. - március 20.)

Most egy elég bizonytalan időszak jöhet, amikor nem tudod eldönteni, merre haladj tovább. Ilyenkor az a legjobb, ha a hozzád legközelebb álló személlyel leültök picit beszélgetni. Érzelmileg sem vagy a legstabilabb, szóval készülj fel, hogy olyan dolgok is rosszul eshetnek, amik alapból nem szoktak. Ne aggódj, ez az időszak nem fog sokáig tartani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás