promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – május 14: A Rák viszályba keveredhet a hétvégén, a Szűzre pedig rátalálhat a szerelem
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Skorpiónak végre lesz ideje átgondolni, hogy mit szeretne elérni, a Bakra pedig a hét legjobb napra várhat. A bolygóállás sok csillagjegyet hozzá tud segíteni egy remek széria kezdetéhez, amit mindenképpen érdemes kihasználni. Lássuk, hogy mit jósol számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Lehet, hogy most csapdában érzed magad néhány probléma miatt, de ideje elővenned a határozott énedet. Ha odacsapsz, és előretörsz, akkor olyan dolgokra lehetsz képest, amikről nem is álmodtál volna. Most semmiképpen ne vállalj extra feladatot, még ha nagyon csábítónak is érezd. Csak azzal végezz tökéletesen, ami ténylegesen a dolgod, utána pedig pihenj végre.

Bika (április 21. - május 20.)

Eléggé lemerülőben vagy, és ha van feladatod a hétvégén, akkor a kapkodás sem tesz jót a csillagjegyednek. Külön kell választanod, hogy mik az elengedhetetlen problémák, amiket meg kell oldanod, és mi az, amit el lehet halasztani picit. A bolygóállás esélyt ad arra, hogy rendbe tudd rakni a környezetedet. Mindenképpen kerüld az olyan dolgokat, amik lehúznak lelkileg.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Lehet a közelmúltban úgy érezted, hogy nagyon lassan haladsz mindennel, de emiatt nem szabad, hogy eluralkodjon rajtad a rosszkedv, vagy éppen a depresszió. Néha úgy gondolod, hogy mindent egyedül kell megcsinálnod, de ez nincs így. Igyekezz elfogadni a környezeted tanácsát, mivel nem akarnak rosszat neked.

Rák (június 22. - július 22.)

Egy kisebb viszály alakulhat ki közted és valakivel a környezetedben. Ez lehet egy családtag, de akár egy munkatársad is. Ne akarj rögtön magadnak igazat adni, se drasztikus eszközökhöz folyamodni, különben elfajulhat a dolog. Simítsd el az ügyet, és minden mondatod előtt számolj el legalább háromig. Este inkább maradj otthon, és igyekezz feltölteni a lemerült energiáidat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Hál istennek kezd eltűnni a bágyadtságod. Csak úgy jár az agyad mindenen, és nagyon kreatív tudsz lenni. Szívesen merülsz el elvontabb kérdésekben, de közben a józan eszed sem hagy cserben. A kihívásokra jelenleg gyors, és gyakorlatias megoldást tudsz találni. Este ráadásul jó híreket is kaphatsz, amik fel fognak villanyozni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Dúl benned a lelkesedés az élet bármilyen területén. Te is úgy érzed, hogy hiányzott már belőled ez a tűz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor újra szenvedélyessé és tüzessé válhat az egész. Viszont ha szingli vagy, akkor eléggé meg fog jönni a kedved a kezdeményezéshez. Ne riadj vissza semmitől, most a kudarc miatt sem szabad aggódnod, de azért ne hagyd, hogy becsapjanak.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Váratlan problémák üthetik fel a fejüket körülötted, amiket sajnos nem fogsz tudni egyedül megoldani. Érdemes lenne türelmesebbnek lenned, mert a kapkodás most semmi jóra nem fog vezetni. Később előkerülhet egy olyan barátod, aki egy csapásra meg tudja oldani ezeket a gondokat, de mindenképpen segíteni tud neked. Jobb, mintha egyedül nézel szembe velük. 

Skorpió (október 24. - november 22.)

Feleslegesen töltöd az időt olyan dolgokkal, amik nem visznek előre. Olyan dolgok ezek, amik eleve kudarcra vannak ítélve, de te egyáltalán nem veszed észre. Rugalmasabbnak kell lenned, és jobban beosztani az energiáidat és az idődet. A barátaid segítségedre lehetnek ebben. Üljetek le, és beszéljétek át az éppen körülötted lévő projekteket. 

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem úgy haladtak a dolgok, ahogyan te akartad, és eléggé lelassultál az utóbbi napokban, azonban újra fel fogsz pörögni. A bágyadtságod eltűnik, és szívesen kísérletezel új megoldásokkal. Rá is fogsz tudni találni több probléma gyökerére, amiket már ideje lenne megoldanod. Az estét próbáld meg társaságban tölteni, mert ismét remek lesz a hangulatod.

Bak (december 22. - január 20.)

A hét egyik legjobb napja lehet számodra a mai. Nagyon magabiztos tudsz lenni, az önálló stílusoddal pedig bárkit le tudsz venni a lábáról. Mindenképpen magadat kell adnod. Könnyedén meg tudsz győzni mindenkit. Használd ki, ha valami üzletet akarsz nyélbe ütni. Este is pörögni fogsz, de azt már inkább aktív kikapcsolódással vezesd le.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A jelenlegi bolygóállás nagy segítségedre lehet. Kellemesen, felszabadultan érzed magad. Harmonikusan tudsz kapcsolódni másokhoz, és olyan kötődések alakulhatnak ki, amikre nem is számítasz. Talán új barátságok, vagy esetleg szerelem is. Közben a munkádban is jól tudod érvényesíteni az ötleteidet, szóval legyél merész.

Halak (február 20. - március 20.)

A bizalom és a hűség két olyan tulajdonság, amely fontos egy barátban. Lehet vannak személyek jelenleg a környezetedben, akikben ez nincs meg. Talán épp itt lenne az ideje hátat fordítani nekik. Jól meg kell válogatnod, hogy kinek árulod el a titkaidat, főleg a mostani időszakban. Hamarosan ki fog derülni, hogy ha valaki rosszat akar neked, és csak a látszat miatt keresi a társaságod.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás