promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – május 4: az Ikreknek kerülnie kell a drámát, a Szűztől pedig energiákat szívhatnak el
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szerencse forgandó, és most sok csillagjegy visszaeshet, aki alapból jól kezdte ezt a hetet. A Mérlegeken eluralkodhat a lustaság, a Nyilas viszont megakadályozhatja, hogy ugyanazokat a hibákat kövesse el, amit a múltban már átélt. Lássuk, hogy mit súg most neked a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A félelem és a felesleges aggódás beárnyékolhatja ezt a napot. Ha bal lábbal kelsz fel, akkor rögtön az juthat eszedbe, hogy nem fog megfelelően működni minden körülötted. A bolygók küldik neked a pozitív energiákat, szóval szívd ezeket magadba és legyél összeszedett. Ne akarj mindent tökéletesen megoldani, mert az lehetetlen.

Bika (április 21. - május 20.)

Amit gondolsz, és amit teszel, az nem mindig lesz összhangban a nap folyamán. Igyekezz megtalálni az egyensúlyt, mert most így tudsz nyerő szériát kialakítani a mindennapjaidban. A kisebb feladatokat és célokat is vedd ugyanolyan komolyan, mint a nagyokat. Jó ötlet átgondolni azt is, hogy a közelmúltban hol hibáztál – ne kövesd el megint őket.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Eluralkodhat rajtad a bizonytalanság, és hirtelen nagyon rossz döntéseket hozhatsz. Inkább legyél higgadt, és gondold át többször is, hogy mit fogsz lépni. Be kell tudnod, hogy most képtelenség mindenre egyszerre figyelni – összpontosíts az elengedhetetlen feladatokra. A drámát kerüld, és precízen haladj előre.

Rák (június 22. - július 22.)

Elég sok kavarodás lehet az életedben, de kézben kell tartanod a gondokat. Tudatosítsd magadban, hogy nem muszáj minden aprósággal foglalkoznod. Sok ember úgy éri el a nagy győzelmeket, hogy ezeknek a dolgoknak a többségét kizárja. Legyél talpraesett, valamint kreatív – néhány problémát a magad módján is meg tudsz oldani.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem igazán szereted, ha tanácsokat osztogatnak neked, de jobb lesz, ha most megfogadod őket. A saját döntéseid eléggé félremehetnek, fokozottan figyelj oda erre. Inkább kérj tanácsot, amiben tapasztalatlan vagy. Felpörögnek az események, de nem szabad túlhajtanod magad. Olyat ne vállalj el, amiről tudod, hogy biztosan nem lesz időd rá.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A különböző emberek most elég sok energiát szívhatnak el tőled. Valahogy össze kell hoznod, hogy magadra is tudj koncentrálni, különben csendben megérkezik a mindennapjaidba egy kis befordulás és depresszió. El kell kerülnöd az energiavámpírokat, és ezt úgy lehet a legokosabban, ha végre megtanulsz nemet mondani.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Könnyen fejfájást és káoszt okozhat, ha az utolsó pillanatig halogatod a dolgokat. Vannak olyan problémák, amiknek már most pontot kellene tenned a végére. A lustaságod picit eluralkodhat rajtad, de ezt egy nagy lendülettel magad mögött is tudod hagyni. A barátaid remekül tudnak motiválni, szóval kommunikálj velük sokat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Sok energia szabadulhat fel, de hogy ezeket hová akarod fókuszálni, az teljesen rád van bízva. Ügyesen át kell látnod, hogy hol van jelenleg szükség kicsivel nagyobb erőbedobásra. Kemény munkával és elszántsággal nagy előrelépéseket tehet a magánéletedben, valamint a karrieredben. Igyekezz szünetet is tartani, mert könnyen kimerülhetsz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A bolygók biztosítják számodra a fejlődést. Ha nem figyelsz, akkor lemaradhatsz néhány fontos leckéről, amit az élet akar neked tanítani. Legyél nyitott, mert igazán jól fogsz vele járni. Olyan tapasztalatokat halmozhatsz fel, amik növelni fogják a rutinodnak az erejét. Végre megakadályozhatod, hogy ugyanazokat a hibákat kövesd el az utadon.

Bak (december 22. - január 20.)

Most sok lépés remekül jöhet ki a munkahelyeden. Ha úgy érzed voltak is ott problémák, azokat hamarosan rendbe fogod tudni rakni. Nem is ártana végre látnod a munkád gyümölcsét, mert ez lökést tud adni, és új dimenziókat is tud megnyitni. Nem ártana esténként több időt áldoznod magadra, hogy érezd végre, hogy élsz.  

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma egy picivel érzékenyebb vagy a szokásosnál - mások gondolatai és véleménye is mélyebben érint. Szerencsére olyan szériában vagy, hogy a jó teljesítményed miatt elkerülnek a kritikák. Persze fontos, hogy kordában tudd tartani az egódat, különben átesel a ló túloldalára. Hogy megtartsd a jó teljesítményedet, ahhoz kell az egészséges önértékelés is.

Halak (február 20. - március 20.)

Ahogy mindenkinek, neked is vannak titkaid. Ügyelj arra, hogy kinek fecseged ki őket, mert most több megbízhatatlan ember vehet körbe a kelleténél. A jelenlegi bolygóállás a helyes irányba tud terelni, szóval egyáltalán nem baj, ha néhány esetben a megérzésedre hallgatsz. Ne aggódj, fogod érezni mikor teheted ezt meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás