promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: baljós fordulat közelít feléd, vagy akadály nélkül élheted túl a hetet?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bármi is vár a csillagjegyedre, próbálj meg tanulni belőle és fejlődni. Lehet inkább örülnöd kellene neki, ha a hét maradék részében unalmas hétköznapok állnak előtted. A konfliktusokat mindenképpen kezeld higgadtan. Lássuk, hogy mire kell számítanod!  

Kos (március 21. - április 20.)

Elkezd feltámadni a kiváló emberismerő éned. Nagyon jól mögé tudsz látni mindenkinek, ami azt is jelenti, hogy nehéz most téged becsapni. Jobb, ha vigyázol, mert a jelenlegi bolygóállás azt súgja, hogy valaki ezt meg is fogja próbálni. Ugyanakkor azokról az emberekről is rengeteget megtudhatsz, akik éppen segíteni akarnak neked. Előfordulhat, hogy most fog kialakulni egy új barátság vagy szerelem.

Bika (április 21. - május 20.)

Vigyázz, ne légy túl makacs ma. Ne feledd, hogy olykor kompromisszumot kell kötnöd, hogy győzelmet tudj aratni. Néhány probléma megoldásához szükség lesz a kitartásodra. A rugalmas hozzáállásod most jócskán megmenthet pár kellemetlen pillanattól. Ne várj választ a közeli környezetedtől, mert jelenleg ők is ugyanúgy össze vannak zavarodva picit, mint te.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ne engedd, hogy a lelki problémák eluralkodjanak rajtad. Ha valami nyomaszt legbelül, akkor mindenképpen beszéld ki magadból. A barátaid, és a családod is ott lehet támasznak. Gondold át, hogy kik tudnának a legjobban motiválni. Igyekezz megteremteni a nyugalmat, mert az nem fog magától eljönni.

Rák (június 22. - július 22.)

Úgy néz ki végre sütkérezhetsz a sikerben. A legtöbb problémát is sikerül lassan helyreraknod magad körül, bár még mindig vannak olyan szegletek az életedben, amiket elhanyagolsz. Közben törekedj a harmóniára és a békére magad körül. Már egy kisebb vita is ki tud zökkenteni. Gondolj át mindent alaposan, és tedd azt, ami helyes.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Többet kell gondolkoznod a jövődről. Szerelem, munkahely, vagy valami más mozgolódik az agyadban, amiben szeretnél előrelépni? Mindenképpen kezd el kidolgozni a terveket magadban, különben nem fogsz tudni haladni. Ha konfliktus van körülötted, akkor abba ne avatkozz bele, csak a saját kis világoddal törődj.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nehezebben találod a közös nevezőt az emberekkel. Próbáld meg ne csak a saját, hanem az ő érdekeiket is nézni. Ez most jelenleg az, ami visszazökkenthet a helyes irányba. Ha van családi konfliktus, azt sem ártana rendezni. Őszintén beszéljetek, és ne csak a száraz tények kerüljenek terítékre, hanem az érzelmek is.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma különösen érzéki és szenvedélyes lehetsz. Ha van partnered, akkor ennek bizony ő ki fogja tudni használni az előnyeit. Tervezzetek valami olyat, amit mindketten imádtok. Ha komoly feladatok állnak előtted, akkor kitartónak kell lenned. Sajnos ebben pont nem vagy szenvedélyes, és hamar ráunsz mindenre. Ne tegyél így, mert akkor kitolódhat a napod.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ne akarj senkit se kritizálni, még magadat se. Vedd elő a pozitív látásmódodat, mert most az tud a legjobban átsegíteni a nehézségeken. Így a kötelezettségeidet is hamarabb fogod letudni, aztán jöhet az édes pihenés. Talán van valami hobbid, amit régóta hanyagolsz. Ha azt elővennéd, akkor tökéletesen zárhatnád a napot.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Igyekezz kihozni minden szituációból a legtöbbet. A félszavas válaszok most nem lesznek elegek, ahogyan a problémákat se veheted félvállról. Szívesen segítenél másoknak, de előbb a te dolgaidat kell helyre tenned. A jelenlegi bolygóállás szerint elkerül a szerencse, és a pozitív energiák szóval csak saját magadra támaszkodhatsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Vannak olyan emberek, akiket tisztelsz, és akikre felnézel? Tőlünk rengeteg inspirációt gyűjthetsz. Az is sokat segíthet, ha a helyükbe képzeled magadat, hogy ők miképp reagálnának egy adott problémára, vagy szituációra. Ha át tudod tőlük venni a jót, akkor még egy szinttel magasabbra emelkedhetsz. Szeretsz fejlődni, szóval tedd ezt!

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A munkádban ügyesen tudsz haladni, de olykor nem kapsz elég motivációt. Az az igazság, hogy meg kellene szüntetned magad körül picit a monotonitást. A kalandok igazán fel tudnak rázni a mély álomból. Mozdulj ki, ha teheted, és ismerj meg új embereket. A bolygók szerint olyanokkal sodorhat össze a sors, akikkel közös az érdeklődésed.

Halak (február 20. - március 20.)

Most bármibe is fogsz, fejlesztheted a tehetségedet. Legyél nyitott az új dolgokra mint eddig, mert így friss fordulatokat vihetsz az életedbe, amik fel fognak rázni. Előfordulhat, hogy valami olyanhoz van érzéked, amire nem is gondoltál volna. Van egy ember, aki közelebb akar kerülni hozzád, és lehet azért, mert többet érez. Ha van párod ennek bizony nem fog örülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás