promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: koncentrálj a terveidre, és ne engedd, hogy ellenállásba ütközz
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ma néhány csillagjegynek fel kell vennie a kesztyűt, és kiállnia magáért. Persze azért vigyázz, hogy ne mélyüljön egyik konfliktusod se. A folyamatos szúrós viták csak hátráltatni fognak. Lássuk, hogy nyugalmat, vagy zűrzavart hoznak számodra a bolygók!

Kos (március 21. - április 20.)

Kicsit hanyagabb vagy a kelleténél, főleg ha nem tudtad rendesen kipihenni magadat. Ha fel tudsz készülni fejben mindenre, akkor nem érhet meglepetés. Jobb lenne, ha így kezelnéd a következő pár napot, és akkor nem lehet semmi baj. Sok változás az életedben fordulóponthoz érhet. Legyél magabiztos, és keresd a lehetőségeket, mert nem fogják tálcán felkínálni magukat.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma nehezebben fogod tudni lenyűgözni az embereket, de erre nem minden nap van szükség. Próbáld kicsit háttérbe szorítani a maximalista énedet, és végre az érzelmeiddel törődni. Oszd meg bátran másokkal mit érzel, még akkor is, ha picit törékenyebbnek tűnsz. Ezt az oldaladat is ismernie kell a közeli környezetednek.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A személyiséged különböző részeinek ma harmonikusan kell együttműködniük. Fontos, hogy próbálj meg ugyanannyit adni, mint amennyit kapsz. Néhány ember lehet úgy fogja érezni, hogy kihasználod őket, ha nem törekedsz az egyensúlyra. Közben nem szabad elbizonytalanodnod, mert az önbizalmad meginoghat a jelenlegi bolygóállás miatt.

Rák (június 22. - július 22.)

Próbáld meg ne csak a saját érdekeidet nézni, amikor másokkal foglalkozol. Kicsit az önzőség eluralkodhat rajtad. Tudod jól, ha a környezeted észreveszi, akkor elfordulhatnak tőled kis időre. A határozottságod közben nem ismer határokat. Minél energikusabb vagy, annál több ajtón tudsz áttörni. Legyél azért türelmes, nem kell mindenben elsőnek lenned.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Sok volt a teher rajtad mostanában, szóval ideje lenne a gondokat pici időre háttérbe szorítani. Kényeztesd magad valami különlegeséggel: ínyenc étel, új ruha, vagy valami eszköz, amire már régóta vágytál. Nem szabad megfosztanod magadat ezektől a dolgoktól, mert akkor teljesen be fogsz sokallni. Helyezd magadat végre szinkronba az élettel.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Az érzelmi energiáid nem tudnak jelenleg a helyükre kerülni, ami hangulatingadozásokat okozhat. Készülj fel, hogy ma a közeli környezeted is nehezebben fog kijönni veled. Most a világ összes tudása sem felelne meg neked. Gondold végig, hogy mi tud kirántani ebből. Engedd el egy picit a valóságot, és szabadulj ki a mindennapi élet mozgalmas tempójából.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nehezen akarsz ma felelősséget vállalni, pedig nem fogod tudni mindenben elkerülni a stresszt. Figyelj oda, mert jelenleg az apróbb problémák is ki tudnak borítani. Tudnod kell, hogy mindenre van megoldás, még ha kacifántos út vezet is hozzá. Hagyd, hogy az elméd és a tested nyugodt legyen. Ha megvan ez az állapot, csak utána pörögj fel.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Rajtad is múlik, hogy ennek a napnak milyen légkört tudsz teremteni. Benned van a vezető, szóval irányítani tudod az embereket, és fel is tudod őket dobni. Vedd kézbe a dolgokat, ha nem olyan mederben folyik valami, ahogy te szeretnéd. Közben segíts másokon, de csak akkor, ha a saját dolgaiddal végezni tudtál.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nehezen tudsz megbirkózni azokkal az emberekkel, akik elhatárolódnak tőled, vagy éppen összezavarnak. Ez a zűrzavar elég fertőző lehet, és meg tudja mérgezni a napodat. Legyél határozott, és próbáld bevetni a logikádat. Ha értelmesen érvelsz, senki se fog tudni vitába szállni veled. Ne erőltess semmit, csak legyél természetes.

Bak (december 22. - január 20.)

Ne siess, még akkor sem, ha valamilyen határidő szuszog a nyakadba. A kapkodás most nagy ellenséged lehet. Engedj időt magadnak, hogy mindent rendesen át tudj gondolni. Ha higgadt vagy, akkor a belső erőd hangosan és tisztán meg fog tudni mutatkozni. A bolygók szerencsét ígérnek, hogy ne gördüljön közben plusz akadály az utadba.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha úgy érzed, hogy valami nem stimmel, és rossz úton jársz, akkor ne akarj másokat is magaddal rántani. Úgy néz ki ezt a küldetést egyedül kell teljesítened. Meg fogod találni, miképp legyél hatékonyabb és hamarosan a plusz terheket is le fogod tudni dobni a válladról. Azért kell egyedül csinálnod, mert az önfelismerésed fog a legtöbbet segíteni.

Halak (február 20. - március 20.)

Előtérbe kerül a gyengédebb természeted, amit a környezeted igazán értékelni fog. Olykor a felhők között jársz, de azért vigyázz az álmodozással, nehogy a munkád, vagy a napod rovására menjen. Amikor persze kikapcsolódásra kerül a sor, akkor hagyd, hogy a fantáziád mutassa az utat. Kerüld azokat az embereket, akik rád akarják erőltetni a negatív energiákat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás