promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Képesek vagyunk irányítani az álmainkat? Igen, és azt is eláruljuk, hogyan!
Borítókép:  Pixabay / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Képesek vagyunk irányítani az álmainkat, csak egy kis gyakorlásra van szükség! Itt van néhány módszer, hogyan kezdj bele!

Ha láttad az Eredet című filmet, akkor valószínűleg téged is elkápráztatott az a hatalom, amivel az álmodók rendelkeztek. Talán már te is volt, hogy megtapasztaltad, csak nem emlékszel rá. Az álmaink általában megfoghatatlanok, kiszámíthatatlanok és irányíthatatlanok. De lehet másképpen is álmodni!

Képesek vagyunk irányítani az álmainkat, ha alkalmazunk néhány trükköt amíg ébren vagyunk.

Szeretnéd te is kipróbálni, hogy milyen repülni vagy csodálatos helyekre eljutni miközben alszol? Kövesd ezeket a technikákat és láss csodát!

Az egyik legfőbb oka annak, hogy nem tudjuk irányítani az álmainkat a tudattalanság. Ha nem tudjuk, hogy álmodunk, akkor csak sodródunk. Éppen ezért fontos első lépésként álmunkban felismerni, hogy most nem ébren vagyunk. Ennek egyik módja, hogy a napközbeni ébrenlét alatt többször állj meg, nézz körül és kérdezd meg magadtól: most álmodom éppen vagy ébren vagyok?

Ha ezt többször is elismétled naponta, akkor egy idő után megszokásoddá válik, amit az álmodban is alkalmazni fogsz - ez segít majd rájönni, amikor álmodsz. 

Egy másik módszer, ha elalvás előtt megszámolod többször az ujjaidat. Igen, ez kicsit bután hangzik, de ha sikerül ezt az álmodban is alkalmaznod, akkor emlékeztetni fogod magadat arra, hogy ezt még az ébrenléted alatt csináltad most pedig alszol. 

Ezen kívül kipróbálhatod még, hogy álomnaplót vezetsz. Ezt legjobb ébredéskor megtenni, amikor még frissek az álommal kapcsolatos emlékeink. Az írás segíteni fog, hogy egyre több olyan nem valós elemet összegyűjts az álmaidból, amik gyakran előfordulnak - így könnyebben is fogod őket felismerni. Ne ijedj meg, ha az első próbálkozások nem sikerülnek, vagy az első alkalommal, amikor felismered, hogy álmodsz, akkor felébredsz. Ez teljesen normális, ilyenkor próbálj meg visszaaludni majd másnap újra kísérletezel. 

A jó hír az, hogy lényegében két célod van: felismerni, hogy éppen az álmaid világában sétálgatsz és nyugodtnak maradni. Ha sikerül ezeket elérned, az irányítás a te kezedben lesz és azt csinálsz majd álmaidban, amit akarsz! 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás