promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem fogod elhinni miért akarja elkapni a koronavírust ez a menyasszony
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szakértők már többször is jelezték, hogy senki se akarja szándékosan elkapni a betegséget, mert annak rossz vége lehet.

A kedd reggeli adatok szerint Magyarországon 3382 új fertőzöttet regisztráltak, és 69 beteg hunyt el koronavírusban. Az oltási akció közben ezen a héten is folytatódik: csütörtök és péntek délután, valamint szombaton ismét előzetes időpontfoglalás nélkül lehet menni oltásra a  kórházi oltópontokra és a kijelölt járásközponti szakrendelőkbe.

Míg a többség igyekszik elkerülni, hogy valaha is elkapja a koronavírust, addig van egy menyasszony, aki mindent megtesz azért, hogy megfertőződjön. Nem azért, hogy ne érezze majd az esküvői torta ízét, hanem egyszerűen iszonyatosan fél, hogy a fertőzés tönkre teheti a hat hét múlva esedékes esküvőjét.

A Daily Mail számolt be a furcsa sztoriról, hogy a leendő ausztrál menyasszony pont ezért lement egy éjszakai klubba, és mindenkit elkezdett ölelgetni, vadul táncolt, valamint a biztonság kedvéért még mások italába is beleivott.

Erről egy videó is volt fent a TikTok-on, de azt már törölték.

Victoria állam az omikron terjedése miatt betiltotta a zárt éjszakai bulikat, szóval a nőnek ez volt az utolsó nagy esélye, hogy elkapja a fertőzést.

„Nem bölcs dolog, ha az emberek megpróbálják így elkapni a vírust, amikor még át lehetne vészelni ezt a hullámot anélkül, hogy megfertőződnének. Sok ember mondja, hogy az egész enyhe lefolyású is lehet, de valójában nagyon szörnyű, szóval ha el tudjuk kerülni, akkor tegyük meg”

- mondta dr. Catherine Bennett járványszakértő.

Sok sorstársa közben megérti a menyasszonyt, mert több ezer dollár úszhat el a semmibe, ha egy pozitív teszt miatt le kell fújni az esküvőt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás