promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: 2022 első hete új ajtókat nyithat ki előtted
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legtöbb csillagjegynek nem árt nyitott szemmel járnia, hogy ki tudja szúrni a lehetőségeket. Ha elszalasztasz valamit, akkor lehet sokat kell majd arra várnod, hogy jobbra forduljon a sorsod. Lássuk, hogy mit üzen a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Felütheti a fejét néhány probléma, ami egy kicsit lazább hozzáállást igényel, szóval a barátaidra lesz szükséged, hogy meg tudd őket oldani. Hallgass mindenképpen a tanácsaikra, mert jól tudnak jelenleg neked segíteni. Akár ki is öntheted nekik a szívedet, ha van olyan dolog, ami nagyon emészt legbelül. A lényeg, hogy tudd, nem vagy egyedül.

Bika (április 21. - május 20.)

Ajaj, ha nem vigyázol, akkor alaposan túlköltekezheted magad már így 2022 elején. Jobban járnál, ha csak addig nyújtózkodnál, ameddig a takaród ér. Nincs itt az ideje, hogy nagyon elengedd magad. Hallgass a lelkiismeretedre, sok mindenben segítségedre lehet. A problémáid szép lassan meg fognak oldódni, de a türelmedre és a kitartásodra nagy szükséged lehet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Fel kellene venned a kapcsolatodat néhány régi ismerősöddel. Az élet kicsit elsodort titeket, pedig ők is örülnének, ha keresnéd őket. Az egyikük ráadásul nagy segítségedre lehet egy projektben, amit kölcsönösen élvezni fogtok. Sok szép emlék kerülhet elő, ha nosztalgiázásra adod a fejedet. Ez ki is húzhat a depresszióból így év elején.

Rák (június 22. - július 22.)

Úgy néz gond nélkül fogod tudni indítani 2022 első hetét, főleg akkor, ha tudsz figyelni az emberek apró rezgéseire. Nagyon sok múlik azon, hogy miképp viszonyulsz a környezetedhez. Megértőnek kell lenned, és akkor a többiek támogatásával tűzön és vízen is át fogsz tudni jutni. Közben ne felejts el figyelni azért az egyéni igényidre.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Már így év elején ügyesen és sokat tudsz haladni, ha megfelelően tudod beosztani az idődet. Az se utolsó, ha jó hangulatot teremtesz magad körül, mert így még akkor sem fog tudni elmenni a kedved, ha valami olyasmivel kell foglalkoznod, amit kifejezetten utálsz. Ne bonyolítsd túl ma az érzelmeidet, csak legyél könnyed.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ingadozhat a hangulatod, pont ezért olykor zavartnak érezheted magad. Ne ess pánikba, mindenkinek szokott lenni ilyen korszaka. Koncentrálj picit a romantikus és álmodozó természetedre, mert ez ki tud rántani a zaklatott hangulatból. Ha kommunikálsz másokkal és megosztod az érzéseidet, akkor hamar visszatérsz a helyes útra.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Különösen szeretetteljes lehetsz ma, ha engedsz ennek az énednek. Inkább ez, mint hogy házsártos legyél, és mindenkibe beleköss. Ha az utóbbit választod, akkor nyugodt lehetsz, hogy nagyon nehezen fogsz előre haladni mindenben. Különösen érzékeny és befogadó vagy. Ezt nyugodtan vetítsd ki a párodra is, ha van.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A mindennapi élet bosszúságai elég rossz hatással lehetnek ma rád. Igyekezz türelmesebb lenni így év elején, és ne menj fejjel a falnak. Kellő higgadtsággal mindent meg fogsz tudni oldani. A többi ember furcsaságát elég nehezen tudod lenyelni, viszont muszáj leszel alkalmazkodni a cél érdekében. Ne okozz felesleges súrlódást a kapcsolataidban.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Bármilyen probléma is gördül eléd, ne akarj miatta bezárkózni. Legyél nyitott és őszinte. Nagyon jót tud tenni, ha előveszed a befogadó természetedet. Hagyd, hogy hozzád menjenek oda az emberek, vagy ők keressenek fel, és ne fordítva. Egy körforgás indulhat így be, és segíteni tudtok egymás problémáin.

Bak (december 22. - január 20.)

A szíved ma kiemelkedően erősen ver, de olyan érzés, mintha csak te ismernéd. Úgy látod, hogy senki sem tud alkalmazkodni az energiáidhoz, érzelmeidhez. Igazából nem is baj, ha kicsit külön utakon jársz, és elvagy a saját világodban. Csinálj ma valami szokatlant, ami nem csak téged, de a közeli környezetedet is ki tudja zökkenteni a szürke hétköznapokból.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Már reggel igyekezz magadat minél hamarabb aktivizálni, és akkor ez egy fantasztikus nap lehet. Neked fokozottan kerülnöd kell a konfliktusokat, amik erősen tönkretehetnek mindent így 2022 első hetében. A könnyed és a barátságod énedre van most szüksége mindenkinek. Az este mindenképpen a feltöltődésé legyen – lepd meg magadat valamivel.

Halak (február 20. - március 20.)

Kicsit nehezebben fog menni minden ma, de nem szabad elkeseredned. A pörgős énedet picit háttérbe szorítja a nyugisabb, de néha erre is szükség van. Most igazán át tudod gondolni a múltbeli és jelenkori problémáidat is, és higgadt megoldásokat tudsz találni rájuk. Közben ha van párkapcsolatod, akkor meg tudod erősíteni a köteléket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás