promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: nem szabad rossz döntésekbe belefutnod a hétvégén, mert az mindentől elveheti a kedvedet
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze akkor sem szabad pánikba esned, ha valamiben hibázol, mert valószínűleg lesz lehetőséged kijavítani. Lássuk, hogy mire érdemes figyelnie a csillagjegyednek a mai napon.

Kos (március 21. - április 20.)

Lehet voltak nehézségeid, de hamarosan fellélegezhetsz, csak tart még ki egy kicsit. A hétvégén is nehezebben tudod megtalálni a nyugalmadat, de ha nem akarod görcsösen, hogy minden tökéletes legyen, akkor el fog jönni magától is. Maradj a háttérben, még akkor is ha úgy érzed, csak te tudsz megoldani valamilyen helyzetet.

Bika (április 21. - május 20.)

Mostanában nagyszerűen kommunikálsz, és így sok mindenkit meg tudsz győzni az igazadról, de jobb lenne néhány dologban visszafogni magad. Ezt főleg arra kell érteni, hogy vannak olyan ügyek, amikbe ne üsd bele az orrodat. Ezen a hétvégén igyekezz kerülni a vitákat, és csak azzal foglalkozz, hogy normálisan fel tudj töltődni. A pihenés új embert varázsolhat belőled.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Megerősödhet az önbizalmad, ha tudsz javítani egy kicsit a közérzeteden. Erre jelenleg valóban nagy szükséged lenne. Lehet még mindig érzed magadon kicsit a nehéz hét utáni fáradtságot, és nem tudtál visszalendülni. Valószínűleg egy kis mozgás vagy diéta a segítségedre lehet, de a legfontosabb a lelki megtisztulás. Törődj kicsit önmagaddal ezen a hétvégén.

Rák (június 22. - július 22.)

Úgy néz ki minden szép lassan a helyére kerül, és egy rendkívül szép napod lehet. Ne hagyd magadat provokálni semmivel, inkább próbálj meg elvonulni az emberektől, ha muszáj. Hidd el, hogy néha ilyen is kell. Különben is, már nem ártana tartanod egy olyan napot, amikor kikapcsolódsz a négy fal között. Zene, könyv, film, bármi jöhet, ami el tud lazítani.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Legyél rendkívül óvatos a következő napokban, hogy kivel osztod meg a titkaidat. Gondold át fejben, hogy valóban jó embernek öntöd-e ki a lelked, és bízod rá a felelősséget, hogy segítsen neked. Előfordulhat néha, hogy az egyik legmegbízhatóbb barátod sem képes ellenállni néhány szaftos hír továbbításának. Fejben is lenne mit helyre tenned, szóval igyekezz többet meditálni, gondolkodni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Sok minden fog történni körülötted ma, de egyiknek se leszel aktívan a részese. Ez rosszul hangozhat, de pont jót tesz neked, hogy kicsit a pálya szélén állsz. Most túlságosan komolyan veszel mindent, pedig inkább el kellene engedned magad. Csak azokban a dolgokban vegyél részt mélyen, amikben feltétlenül muszáj.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy elég nagy megvilágosodás állhat előtted ezen a hétvégén. Néhány pont az életedben, amit elég bonyolultnak hittél az elkezd majd kitisztulni. Neked is elő kell bújnod a ködből, és végre a sarkadra állnod. Most ne legyél makacs, és fogadd meg mindenkinek a jó tanácsait. Hamarosan egy új ember is feltűnik az életedben, aki megváltoztathatja a gondolkodásodat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ezen a hétvégén remekül ki tudod tisztítani a fejed, hogy tisztán láss át dolgokat. Esélyt fogsz látni arra, hogy előrébb juss az életben, és ezt ki is kell használnod. Nem számít milyen nehéz útként tekintesz rá, minden erőddel azon kell legyél, hogy elérd a célodat. Meg kell szerezned amit akarsz, mert más nem fogja helyetted.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Az lenne a legjobb, ha sokat kommunikálnál ezen a hétvégén. Egy szimpla beszélgetésből is remek ötletek fordulhatnak meg a fejedben. Jelenleg inkább a logikus éned érzi magát nyeregben, mint az érzelmes. Azt is remekül át fogod tudni látni, ha valaki manipulál. Új kalandokba ne vágj bele, de néhány régi ügyet igyekezz helyretenni.

Bak (december 22. - január 20.)

A változások váratlan irányokba terelhetnek, de ne érezd úgy, hogy ezek a fordulatok rosszak. A bolygók szerencsés korszakot ígérnek neked. Ez olyan hatással lesz rád, hogy a legrosszabb szituációkból is a legjobbat fogod tudni kihozni. Ezen a hétvégén végre megtehetnéd, hogy elengeded magad és lustálkodsz picit.  

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kicsit ki kellene kapcsolnod az agyadat a mai napon. Hozz olyan döntéseket, amik csábítóak számodra, még akkor is, ha nem tűnnek éppen ésszerűnek. Ha valami nem megy gördülékenyen, akkor se ess pánikba, mert a közeli környezeted mindenben a segítségedre tud lenni. Állj pozitívan a problémákhoz, és az emberekhez is.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha minden jól ment a héten, akkor toppon lehetnek az energiád. Olyan kihívásokat fogsz tudni találni, amik már hiányoztak az életedből. Ha szeretnéd, még egy régi hobbidat is előveheted. Az agyad is zakatol, szóval nyugodtan gondolkozhatsz a távlati terveken. Lehet pont most fogsz igazán megvilágosodni valamiben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás