promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: előtérbe kerülhetnek az érzelmek, de ne hagyd, hogy túlságosan befolyásoljanak

Napi horoszkóp: előtérbe kerülhetnek az érzelmek, de ne hagyd, hogy túlságosan befolyásoljanak

Élet

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Néhány csillagjegynek pont nem szabadna hagynia azt, hogy érzelmi alapon döntsön. Gondolj át mindent alaposan – mutatjuk, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Neked pont nem szabad megijedned az érzelmeidtől, mert jó útra terelhetnek. Most ez a mélyebb tudatodat is megnyithatja, szóval fel tudod ismerni, hogy kik azok az emberek, akik ki akarnak használni. Nem kell harcba szállnod ellenük, csak fordíts nekik hátat. Az az igazság, hogy nekik nagyobb szüksége van rád, mint fordítva.

Bika (április 21. - május 20.)

Nálad nagyon fontos, hogy apró szüneteket tudj tartani a mai nap folyamán, különben túl tudod hajtani magad. Próbálj meg felállítani egy erősorrendet, hogy mik azok a dolgok, amiket későbbre halaszthatsz. Az se lenne gond, ha estére szerveznél valamilyen baráti programot. Már az is bőven elég, ha beültök valahova vacsorázni, csak szakadj ki a hétköznapokból.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Lehet néhány dolgot ismét túl akarsz bonyolítani, és pont ezért fog kicsúszni a kezed közül az irányítás. Amit szimplán meg lehet oldani ahhoz ne akarj atomfizikát alkalmazni. Inkább nem ártana a következő napra koncentrálnod, mert nagyon fontos, hogy előre tudj tervezni, és megkönnyítsd a dolgodat a hétvége előtt.

Rák (június 22. - július 22.)

Valaki meggyújthat egy apró szikrát a szívedben. Lehet fel se fog tűnni, hogy valakivel a szórakozás át fog menni romantikába. Vedd észre a jeleket, mert ha nem szeretnél többet, akkor időben le kell állítanod a dolgot. A munkádban ügyelj a stabilitásra, hogy ne érjen sehol sem meglepetés. Most a semmiből előtörő gondokat nehezen tudod megoldani.  

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A bonyolult terveket simán le tudod egyszerűsíteni. Sajnos továbbra is akad olyan dolog, amit túlgondolsz, amivel jócskán meg tudod nehezíteni a heted hátralévő részét. A közösségi körödben van néhány dráma, amit nem ártana elkerülnöd. Kövesd az eseményeket, de ne legyél a részük, még akkor is, ha úgy érzed a mélyére kell ásnod.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nyugodtnak érzed magad, de tudod jól, hogy nem lehet hátradőlni. A mai nap is felbukkanhat néhány probléma, amit nem szabad félvállról venned. Figyelj oda másokra a környezetedben, mert előfordulhat, hogy nem azt csinálják, amit kellene. A baj csak az, hogy ezzel a te mindennapjaidat is megnehezíthetik, vagy pont neked kell majd megoldanod a zűrzavart, amit ők okoztak.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Abszolút nincs kedved dolgozni, és nehezen tudod megtalálni a lendületedet. Az tud igazán felpörgetni, ha alkalmazol néhány szokatlan módszert. Próbáld meg összekötni a kellemeset a hasznossal. Közben a kompromisszumok alkalmazás az egyik remek fegyvered lehet. Állj a sarkadra, különben sosem lesz vége ennek a napnak.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Bár bekavarhat néhány váratlan esemény a napodba, de délutánra hála égnek minden rendeződni fog. Úgy érezheted néha, hogy örökös lemaradásban vagy, és ezzel túlhajthatod magadat. Készíts egy tervet, és rá fogsz jönni, hogy néhány dologban jobban is állsz, mint kellene. Meg kell nyugtatnod magadat valamivel, mert a pánik abszolút nem segít.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ez a nap igazán terhelő lehet a számodra. Nem ártana kerülnöd a konfliktusokat, és ez sajnos úgy megy a legjobban, ha a lehető legkevesebbet kommunikálsz az emberekkel a munkahelyeden. Ne keress semmiben rejtett kihívást, csak tudd le a rutint, aztán menekülj ki ebből a napból. Az este legyen a barátaidé vagy a családodé.

Bak (december 22. - január 20.)

A mai napon úgy néz ki engedhetsz a kíváncsiságodnak. Ha erre alapozod a döntéseidet, akkor jól jöhetsz ki a dolgokból. Nincsen semmilyen követhető út, vagy irány, így szembe kell menned a rutinoddal. Még ha csak kevés időd is van rá, tegyél valami mást, és törj ki a hétköznapok mókuskerekéből.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Valaki lehet bájos és szórakoztató a környezetedben, de te képes vagy mögé látni. Most feltűnhet egy ember, aki csak meg akarja játszani magát előtted, így nem árt résen lenned. Túl könnyű lenne az élet, ha nem kellene megbirkóznod olykor néhány ilyen személlyel. Ne vállalj semmilyen kockázatot, csak szimplán add magad.

Halak (február 20. - március 20.)

Mostanában lehet túl sok időt töltesz azzal, hogy miképp kerülhet egyensúlyba minden. Ha nagyon ráfeszülsz erre, akkor az már a ló másik oldala. Akad, amiért küzdeni kell, de a többi majd jön magától. Ne legyél türelmetlen semmiben, mert az jelenleg nagy ellenséged lehet. Azt se felejtsd el, hogy az élet néha igazságtalan, de minden rossz széria után jön egy jó.

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás