promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: új energiák szabadulhatnak fel benned, de okosan kell őket használnod
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lépj a tettek mezejére! Bár a bolygóállás valamennyire befolyásolja a sorsodat, de a te kezedben van mindig a döntés. Lássuk, hogy mire érdemes figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Rajtad is múlik, hogy a munkahelyeden jó lesz-e a hangulat. Ne vágj bele semmilyen feladatba negatívan, különben sosem fogsz vele végezni. A szorgalmad kifizetődő lesz, így érdemes elővenned a tartalék energiáidat. Ha végeztél mindennel teljesen fel fogsz szabadulni, és új emberként fogsz majd neki az otthoni teendőkbe. Este ne sajnálj magadtól egy pohár bort, és kapcsold ki az agyad.

Bika (április 21. - május 20.)

Egy váratlan pénzkiadás káoszt okozhat. Ha nem most fog bekövetkezni, akkor előfordulhat, hogy valamikor a héten, szóval ne nyisd ki semmi miatt feleslegesen a pénztárcádat, hanem inkább spórolj. Érdemes átnézned azt is, hogy rendeztél-e minden számlát mostanában. A magánéletedben kerülnöd kell azokat az embereket, akik zavarják a nyugalmadat. Ahhoz, hogy tisztán láss egy kis csendre van szükséged.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ne félj sodródni az árral, és változtatni a dolgokon. A bolygók most lehetőséget is fognak ehhez kínálni neked. A nagyobb akadályok legyőzése hozzá fognak járulni ahhoz, hogy pozitív irányba haladjon a személyes fejlődésed. Legyél bátor, és keress új utakat, ha muszáj. Mostanában kissé idegesnek és feszültnek érezted magad, de egyensúlyba tudsz kerülni.

Rák (június 22. - július 22.)

Összpontosíts, és ne akarj sietetni semmit. Néha apró lépésekkel kell haladni a cél felé. Ha még szingli vagy, akkor számíts arra, hogy ez az állapot hamarosan megváltozik. Több olyan ember is feltűnhet az életedben, aki be tud majd indítani benned valamit. Készülj fel, mert emiatt a te energiáid is meg fognak változni, és a boldogságod a csúcsra juthat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Kicsit túltenghet benned az energia, és szívesen irányítod az embereket magad körül. Vigyázz, hogy közben nehogy megsérts valakit. Arra is érdemes figyelned, hogy vannak olyan emberek, akiknek nem szükséges az útmutatás - finoman tereld rá őket a helyes útra, de közben érezzék azt, hogy a saját döntésük miatt mennek arra.  

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Te is érzed, hogy döcögősebben megy minden körülötted. Nincs még itt teljesen a jéghideg tél, de te mégis melankolikus hangulatba kerülhetsz. Csak akkor tud rendbe jönni a magánéleted, ha el tudod engedni a régi sérelmeket. Nem szabad a múlton rágódnod, főleg most nem. Ha így teszel, az negatívan befolyásolhatja a hangulatodat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Vigyázz, hogy nehogy becsapjanak, és így magadra vállald másoknak a terheit. Segítőkész hangulatodban vagy, de ez ne vonatkozzon mindenkire, csak maximum olyan emberekre, akik nagyon közel állnak a szívedhez. Van elég problémád bőven, szóval azoknak a megoldásaival kellene törődnöd.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A bolygók türelemre kell intsenek. Ma elégedj meg azzal, hogy neked van igazad, viszont ne ragaszkodj ahhoz, hogy ezt be is bizonyítsd. Rendszerezned kellene a teendőidet és jobban beosztanod az idődet. Akadnak olyan dolgok és személyek, amiket, és akiket eléggé elhanyagoltál mostanában.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Elég körülményesen indul a reggeled, és nehezen tudsz kikászálódni az ágyból. Néha olyan dolgok nem mennek, amiket máskor kirázol a kisujjadból. Próbálj meg kicsivel jobban koncentrálni, és ne aggódj, hamarosan újra a régi leszel. Ne ess pánikba, mert te sem vagy szuperhős, és ez tényleg csak rosszabb periódus, ami el fog múlni.

Bak (december 22. - január 20.)

A kisebb problémák elég könnyen ki tudják belőled venni az energiát. Tudod jól, hogy nem szégyen segítséget kérni, és te is jobban haladnál, ha megtennéd. Alapból azokra az emberekre kellene összpontosítanod, akik számítanak neked. A közös kihívásokkal ugyanúgy el tudjátok mélyíteni a kapcsolatotokat, mintha elmennétek szórakozni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Most jobb lenne, ha az egészséged lenne az első, és minden mást háttérbe szorítanál kicsit. Ha nem tudtad rendesen kipihenni magadat mostanában, akkor később ebből lehetnek problémáid. Oda kell figyelned, hogy a stresszes tényezőket kizárd magad körül. Este legyél önző, és csak saját magaddal foglalkozz. Olykor ezt is megteheti az ember, hidd el.  

Halak (február 20. - március 20.)

Ma rendkívül jól érzed magad, és a pozitív energiáid is a csúcson lehetnek, ha engedsz nekik. Kommunikálj jó sokat, akár interneten is. Adj egy kicsit mindenkinek a jó kedvedből, mert remek dolgokat tud elindítani ez az egész. A te jegyed a mostani bolygóállással még szerencsésnek is mondhatja magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás