promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: most még nem késő kijavítani a hibáidat, de vajon a bolygók segítenek neked ebben?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hét közepe mindenki számára egy kicsit húzós tud lenni. A legtöbb csillagjegynek figyelnie kell arra, hogy ne engedjen ki túlságosan, mert ennek még nincs itt az ideje. Lássuk, hogy mit súg a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Igyekszel távolságtartó lenni, de most sokat segíthet, hogy ha meghallgatod, hogy mit akarnak mondani az emberek. Elveszett lehetsz néhány dologban, és még olyantól is kaphatsz remek tanácsokat, aki nem áll annyira közel hozzád. A friss ismeretek hozzá tudnak segíteni a sikerhez. Nyisd ki az elméd, és válts felfedező módba.

Bika (április 21. - május 20.)

Van valamilyen problémád a pároddal, vagy valamelyik barátoddal? A bolygók jó alkalmakat generálnak arra, hogy ki tudjatok békülni, de ehhez neked kell nyitnod. Érdemes most figyelned az apró örömökre, mert ezek át tudnak segíteni a nehezebb napokon. Ne feledd, hogy senki sem tévedhetetlen – ha valamiben hibázol, igyekezz hamar túllépni rajta.  

Ikrek (május 21. - június 21.)

A jó hírek extázist okozhatnak, míg a rosszak kétségbeesés mélyére taszíthatnak. Meg kell találnod az egyensúlyt, és minden rendben lesz. Mindenképpen fogd vissza magad, és ne ess pánikba. A munka alaposan el tudja vonni a figyelmed, de azért ne zárd ki teljesen a külvilágot.  Ez nem lesz kiszámítható nap, de a végén ki fogsz tudni kapcsolni.

Rák (június 22. - július 22.)

A mostani bolygóállások nagyon jót tudnak tenni a lelkednek. Sokkal vidámabban és kiegyensúlyozottabban tudod belevetni magadat a munkába is. Persze arra figyelj, hogy ne hajszold túl magad. Nagy változásokba most ne nagyon fogj bele. Mindenben próbálj meg a biztosra menni, a bizonytalanság felőrölhet jelenleg.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ne hagyd, hogy mások beleszóljanak a magánéletedbe. Neked kell tudnod, hogy merre vezet az utad. Ez jelenleg nem makacsság, egyszerűen csak ki kell olykor állnod magadért. Ha szeretnél igazán boldog lenni, ahhoz egy picivel merészebbnek kell lenned. Persze nem sokkal, az nem lesz jó, ha ingoványos talajra lépsz. Találd meg az egyensúlyt.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Úgy érzed olykor jók, olykor pedig rosszul alakulnak a dolgok körülötted. Rád is szükség van, hogy ezt az ingadozást kiiktasd az életedből. A párod vagy a barátaid sokat tudnak segíteni ebben. A családodtól jelenleg ne nagyon fogadj el tanácsot, mert nem a legjobb irányba tudnak terelni. Készülj fel váratlan eseményekre, de nem kell félned, ezek nem lesznek drasztikusak.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Lehet, van néhány probléma a munkahelyed körül, de ezek hamar meg fognak oldódni. Arra oda kell figyelned, hogy ne hárítsanak rád semmilyen felelősséget. Ha mégis, akkor legyél határozott, és te diktáld a feltételeket. Ha kimozdulsz, akkor találkozhatsz valakivel, aki nagyon el tud bűvölni. Ha szingli vagy, akár több is lehet a dologból, mint egy jó ismeretség.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Felesleges problémákon tudsz még mindig idegeskedni, pedig ideje lenne megnyugodnod. Ha nem bízol magadban, akkor kérj tanácsot a barátaidtól. Ők mindig őszintén megmondják, ha esetleg nem menne valami rendben körülötted. Jelenleg úgy állnak a bolygók, hogy semmi komolyabb változástól nem kell félned.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A mostani bolygóállás kicsit feszültté tehet. Úgy néz ki picit engedékenyebbnek kell lenned, és akkor sikerülhet jól minden. Ha megbízol másik szakértelmében és tudásában, hamarabb célba tudsz érni mindenben a hét második felében. Ez pozitívan sülhet el, mert több idő jutna magadra. A családban lehet nem lesz minden zökkenőmentes, de hamarosan tisztázódni fog.

Bak (december 22. - január 20.)

Mindig pontos vagy, és általában azt sem szoktad tűrni, ha valaki késlekedik. Most azonban úgy néz ki neked lesznek olyan akadályok az utadban, amik hátráltatni fognak. Ennek is van jó oldala, mert lehet át kellene gondolnod egy sorsfordító lépést. A kapkodásod tudod jól, hogy nem vezet semmi jóra. Nyugodtan, higgadtan reagálj a váratlan eseményekre.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Úgy néz ki néhány dolog miatt feleslegesen pánikolsz. Ne hagyd, hogy megijesszenek a mindennapok, csinálj mindent úgy, mint eddig. Nem szabad, hogy magad alá gyűrjön a mindennapok mókuskereke. Ha úgy van, próbálj meg kimozdulni a négy fal közül. A barátaiddal tartsd a kapcsolatot, segítségedre lehetnek, hogy néhány belső vívódásodat átgondold.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem szabad túl sok feladatot magadra vállalnod, különben túlhajthatod magad. Ha úgy van, bátran vonj be másokat is. Ne félj csapatban megoldani a problémákat, úgy jelenleg tényleg minden gördülékenyebben mehet körülötted. Ha szingli vagy, a bolygók állása szerint csak úgy van esélyed találni valakit, ha kimozdulsz otthonról, és bizony kezdeményezőbbnek is kell lenned.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás