Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Meghan hercegné félmillió dollárnyi ékszerben tündökölve mutatta be mesekönyvét

Meghan hercegné félmillió dollárnyi ékszerben tündökölve mutatta be mesekönyvét

Élet

Meghan hercegné félmillió dollárnyi ékszerben tündökölve mutatta be mesekönyvét

Élet

Promotions 09:39

Harry herceg felesége igyekezett hétköznapinak tűnni, de nem sikerült neki.

Nemrég saját mesekönyvvel jelentkezett Harry herceg felesége, Meghan Markle. A brit királyi családba beházasodott 40 éves ex-színésznő kapott hideget is, meleget is miatta, mert a legtöbben úgy gondolják, hogy csak a kékvérűeket majmolja a YouTube-csatornán való bejelentkezéssel.

A verses mese egyébként A pad (The Bench) címet viseli, és egy család történetét meséli el. Meghan hercegné igyekezett rokonszenvesnek és visszafogottnak tűnni a bemutató során, de az éles szemű kritikusok figyelmét semmi sem kerülte el.

A szépséges és rendkívül céltudatos hölgy farmerben és fehér ingben jelent meg a közönség előtt, de közben annyi ékszert aggatott magára, hogy az már ellenszenves rongyrázásnak is tekinthető. A Daily Mail számítása szerint az aranyak összértéke megközelítette a félmillió dollárt (mintegy 140 millió forintra rúgott).

„A költeményt eredetileg a férjemnek és a kisfiunknak, Archie-nak írtam. De aztán könyv lett belőle, és így már ti is olvashatjátok”

– ismertette a hátteret Meghan hercegné, sokak által mézesmázosnak tartott hanghordozással. De ami igazán kiverte a biztosítékot, az a magára aggatott, 445 ezer dollár összértékű ékszerhalom volt, amelyet tételesen is kielemzett a sajtó.

Fotó: Profimedia

A 23 ezer dolláros Cartier Tank arany karóra egykor Harry édesanyjáé, a tragikus sorsú Diana hercegnéé volt. Férje ezt még a kapcsolatuk kezdetén ajándékozta Meghannek, feltehetőleg már akkor számítva rá, hogy a viszony tartós lesz közöttük. A karórát egy 6900 dolláros Cartier Love karkötővel egészítette ki a hercegné.

Szinte olcsó bóvlinak tekinthető a 3000 dolláros (közel 1 millió forint értékű) arany tenisz karkötő, amelyet Jennifer Meyer tervezett, viszont a rózsaszínes gyűrű Lorraine Schwartz ékszertervezőtől már ismét tekintélyes darabnak mondható, hiszen a bolti árát 62 ezer dollárra becsülik.

A hercegnéről a videó a 14,65 millió dollárért vásárolt kastélyban készült, ezzel tehát Meghan egyáltalán nem egy hétköznapi meseíró benyomását kelti. A könyve egyébként 19 dollárba kerül, lényegében ez az egyetlen dolog az egész bemutatóban, amely egy hétköznapi halandó számára is elérhető.

Borítókép: Profimedia