promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: valahogy el kell hessegetned a nagyobb gondokat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legtöbb csillagjegyet hála égnek elkerülik a váratlan fordulatok. Nézzük, hogy mit súg a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

A bolygól egy új kezdetet jeleznek neked. Ha bántott valami, vagy egy régi sérelem nem hagyott nyugodni, akkor teljesen magad mögött tudod hagyni a dolgot. Ki tudod tisztítani a fejedet a mai napon, és nyitni tudsz egy szebb jövő felé. Ez a nap, és a következő hét egy nagyon erős pozitív lökést adhat neked.

Bika (április 21. - május 20.)

Ha kell, beszéld át a barátaiddal, mi az, amin szeretnél változtatni. Lelkesedni fognak érte, ebben biztos lehetsz. A szerelmi életedbe változást hozhat a mostani bolygóállás. Jóval szenvedélyesebb vagy, mint szoktál lenni, amivel meglepheted a párodat. Ha szingli vagy, akkor viszont figyelj oda, mert nem igazán tudsz tisztán látni. Lehet olyan ember kelti fel az érdeklődésed, akinél egy másik helyzetben rögtön tudnád, hogy nem melléd való.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nagyszerű, de különös ötletekkel állhatsz ma elő, amitől nem lesz mindenki elragadtatva. Most is helyezd előtérbe azt, hogy nem érdekel mások lehúzó véleménye. Ha tudsz újítani, és látod, hogy az jó, akkor nincs értelme velük foglalkozni. Persze ettől még legyél türelmes, és óvatosan próbálj meg eladni minden ötletet.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem csak a pihenésről kellene szóljon a hosszú hétvége. Jobban kellene aktivizálnod magad a mai napon. Ha csak tengsz-lengsz, akkor semmi problémát nem fogsz tudni megoldani. A megbújás és a tologatás jelenleg a legrosszabb stratégia, amit tehetsz. Gondold végig mi az, ami nagyon el tud harapódzni körülötted, és arra azonnal találj megoldást, valamint iktasd ki.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A meglepetések napja lehet ez, de ne ijedj meg, nem érhet semmilyen kellemetlenség, csak akkor, ha a sors tényleg pont veled akar kiszúrni. Boldog emberek vehetnek körül a barátaid és a párod személyében is, akik fel tudnak tölteni energiával. Minden ügyed szerencsés fordulatot vesz és a munkahelyi sikerek sem maradnak el a jövő héten.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Új emberek kerülhetnek be az életedbe. Lehet úgy érzed, kicsit szeretnél bezárkózni, de az a legjobb, ha nyitott maradsz. Még az is előfordulhat, hogy az elején nem lesznek szimpatikusak, de hidd el, kellemesen fogsz bennük csalódni. Indul a következő hét, és fejben el kellene kezdeni rá készülnöd, ha mindent be akarsz sűríteni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy picit rossz kedved lehet, főleg ha döcögősen indult a hosszú a hétvégéd. Vannak olyan dolgok, amikkel nehezen boldogulsz, és úgy érezd, egyedül maradtál az élet nagy hadszínterén. Ha szövetségeket keresel, akkor könnyebben mehet minden. Próbáld megosztani a barátaiddal azokat a dolgokat, amik nyomasztanak. Ők most alapból jobb kedvre tudnak deríteni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kezd előretörni a hidegebb idő, ami téged picit depressziósabbá tehet. Ügyelj arra, hogy gyakran mozdulj ki, és pozitív emberekkel vedd körül magad. Ha túl kell tenned magad valami csalódáson, akkor főleg ne maradj egyedül, vagy fordulj magadba. Hiába voltak szép emlékek is valami mögött, olykor jobb magunk mögött hagyni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Remekül folytatódhat a hosszú hétvégéd, ha el tudod engedni a kisebb problémákat. Olykor ellentmondásos érzelmek gyötörnek, nem tudod mi tévő legyél, vagy merre haladj. Próbálj meg egy kis időt egyedül tölteni: menj el sétálni, vagy csak kapcsold ki az agyad a kedvenc hobbiddal, és gondold át a dolgokat.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem szabadna, hogy mostanában a pénz miatt aggódj. Viszont ha úgy érezd, hogy a családtagjaid nem ügyelnek a spórolásra, akkor muszáj leszel beszélni velük. Több lazításra lenne szükséged, ha van rá lehetőséged, akkor szenteld ennek a napot. Ne próbálj mindenkinek megfelelni, nem kell mindig mások kedvében járnod.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az emberismereted időnként cserben hagy, és a mai napon a saját naivitásod áldozata lehetsz. Lehet megbíztál valakiben, akiben nem kellett volna. Olyan emberről van szó, akit nem olyan régen ismersz. Muszáj, hogy el tudd engedni ezeket az embereket az életedből. Sok cél lebeg előtted, de először magadat kellene feltöltened, és csak akkor belevágni a megvalósításukba.

Halak (február 20. - március 20.)

Remélhetőleg sikerült minden konfliktust rendezned, mert csak így tud igazán nyugodt lenni a hosszú hétvégéd. Ha nem, akkor sem szabadna, hogy ezek miatt fájjon a fejed, keddig próbáld meg elengedni. Közben sajnos szembesülnöd kell olyan emberek igazságtalan kritikáival, akikről ezt álmodban sem gondoltad volna.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás