promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ez egy peches nap lehet, ha nem figyelsz eléggé
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már az apró jelek is figyelmeztetnek, ha esetleg rossz irány haladsz. Lássuk, hogy mire érdemes figyelni a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Negatív emberek vehetnek ma körül, de ne engedd, hogy hatással legyenek rád. Néha nehéz elkerülni a kiábrándító szituációkat, azonban új utakat keresve mindig meg tudod találni a megoldást. Ha tudod, hogy fontos feladat áll előtted, akkor igyekezz előre tervezni egy picit. Haladj határozottan, viszont nem szabad hagynod, hogy ez a nap felőrölje minden energiádat.

Bika (április 21. - május 20.)

Ne ess pánikba, ha valamilyen váratlan helyzet gördül eléd. Vedd elő a rutinodat, és határozottan csapj bele a megoldásba. Az anyagi helyzeted miatt sem szabad aggódnod, mert ebben javulást jeleznek a bolygók. Előfordulhat, hogy nagyobb összeg üti a markod, vagy valaki végre visszafizeti neked azt, amivel tartozott. A lényeg, hogy ez is lassan stabilizálódni fog.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Jobban kell figyelned az egészségedre. Most hajlamos vagy beszedni valami megfázást, ha nem vigyázol magadra. A munkádban remekül tudsz haladni, de ne engedd, hogy más emberek visszahúzzanak. Az önbizalmad szárnyra kaphat, ha olyan ütemben haladsz, ahogyan azt eltervezted. Csak ne hagyd, hogy a külső felfordulások befolyásolják a koncentrációdat.

Rák (június 22. - július 22.)

Pár nézeteltérés ütheti fel a fejét a környezetedben, amit nehezen viselsz. Ha nem vagy ezeknek a középpontjában, akkor igyekezz kimaradni belőlük. Viszont ha te is téma vagy, akkor mindenképpen meg kell védened magad. Van célod, ami jelenleg fontos neked? Akkor érvelj mellette, és maradj azon az úton, amin elindultál.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Valahogy el kell fogadnod, hogy a határozottság nem egyenlő az erőszakossággal. Lehet rá akarod erőltetni több emberre a véleményed, de ebből semmi jó nem fog kisülni. Alapból nincsen kedved szocializálódni, és a magányban érzed a legjobban magad. Lehet nem is ártana ez, hogy feltöltődve tudj visszatérni, és az elviselhetetlen énedet eltemetni.  

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Mostanában sokszor mások igényeit helyezed előtérbe, és kevés időt szakítasz önmagadra. Foglalkozz a környezeteddel, de ne feledd, hogy neked is vannak szükségleteid. Ha ezeket elhanyagolod, csak fokozottan feszült leszel. A bolygók nyugalmat ígérnek, ha engedsz nekik, ne akard ezt felrúgni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egyre szorosabb kapcsolatod alakul ki egy személlyel. Csodálatos és izgalmas dolog ez, ami felmelegíti a szívedet, de azt neked kell eldönteni, hogy többet akarsz-e. Elég gyorsan haladnak a dolgok körülötted, és úgy néz ki el kell majd hárítanod néhány támadást. Igyekezz elkerülni, hogy túl sokáig ülj a problémákon.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nagyon fel tud menni benned a pumpa, ha arroganciával találkozol. Úgy érezheted, hogy sok beképzelt ember vesz körül, amire rögtön haraggal reagálsz. Igyekezz ezt az egészet könnyedebben kezelni, és máshol levezetni a feszültséget. Az, hogy állandóan tökéletes emberek vegyenek körül tudod jól, hogy lehetetlen.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Fenyegetéseket érezhetsz a környezetedben, de rá kellene jönnöd, hogy senki sem akar neked rosszat. Most néha túl tudsz gondolni néhány ügyet, amit nem kellene. Ma új pozitív lökéseket tudnál belevinni azokba a kihívásokba, amik nem állnak hozzád túl közel. Most távoli személyeket is új megvilágításban tudsz látni, akik később a segítségedre lehetnek. Legyél nyitott az ismerkedésre.

Bak (december 22. - január 20.)

Bármi, ami eddig feszültséget okozott, arra csak legyintened kellene egyet. Könyveld el magadban, hogy nem lehet minden tökéletes. Tudsz változni, ha kevesebb stresszt engedsz be, és ezt a környezeted is érzékelni fogja. Ha a költségvetést olykor túlléped az rendben van, de ne verd magadat nagy adósságokba.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Néha le kellene lassítanod, és könnyebben hozzáállni mindenhez. Ha megteheted, hogy munka közben is kicsit kikapcsolsz, akkor vágj bele. A közelgő hosszú hétvégére ez fokozottan igaz lesz, szóval engedd csak el magad. Úgy néz ki valaki kezd egyre jobban elhidegülni tőled, pedig ezt te egyáltalán nem szeretnéd. Kérdezd meg tőle, ha valami nincsen rendben, de mindenkinek tartsd tiszteletben a határait.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha valakivel nem találod a közös hangot, akkor ne ess pánikba, és ne ücsörögj azon gondolkodva, mi lehet a baj. Eleve túl sok mindennel akarsz egyszerre foglalkozni, ez nem lesz valami jó taktika. A környezeted is hamarosan arra fog ösztönözni, hogy jóval rugalmasabb legyél. Ettől még nem kell mindig azt tenned, amit mások elvárnak tőled, csak legyen több a kompromisszum.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás