Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: lehet veszélyt jelent, ha most új utakat keresgélsz

Napi horoszkóp: lehet veszélyt jelent, ha most új utakat keresgélsz

Élet

Napi horoszkóp: lehet veszélyt jelent, ha most új utakat keresgélsz

Élet

Ezo Terézia 21:01

A legtöbb csillagjegynek inkább tartania kellene magát a rutinjához. Lássuk, hogy mit súg a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Szeretsz segíteni másokon, de jelen pillanatban kicsit önzőnek kell lenned. Vannak neked is problémáid, amiket csak úgy tudsz megoldani, ha száz százalékosan azokra koncentrálsz. Meglátod, így hamarabb fel tudsz lélegezni. Alapból is jobban kell figyelned arra, hogy ne használjon ki senki. Fordíts hátat annak, aki visszaél a szereteteddel.

Bika (április 21. - május 20.)

Elég sok lehetőség közül választhatsz a mai napon, hogy melyik úton indulj el a győzelem felé, de nehéz eldönteni, hogy melyik a helyes. Nem árt másokat is bevonnod, ha úgy érzed, hogy a közeljövőben nem működtek megfelelően az ösztöneid. Kizárólag a rossz döntések boríthatják fel a napodat, a véletlenek egyáltalán nem.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A bolygók sugározzák feléd a szerencsét. Ezt csak akkor nem fogod tudni kihasználni, ha lusta vagy. Figyelj oda, mert a szemed elé kerülhet egy olyan szituáció, amikor két legyet üthetsz egy csapásra. Ne félj kimutatni az érzelmeidet a hozzád legközelebb álló embereknek. Remek lenne, ha ki tudnátok beszélni, hogy mi nyomja mostanában a lelkedet.

Rák (június 22. - július 22.)

Sokat segíthet, ha optimistábban állsz hozzá a dolgokhoz. Ha valahol zsákutca fogad, akkor kezdj el kihátrálni belőle minél gyorsabban. Nagyon fontos a mai napban, hogy gyorsan tudj reagálni. Fel tudod ébreszteni a plusz energiáidat, de ehhez már reggeltől kezdve motiváltnak kell lenned. Este igyekezz kiszakadni a hétköznapokból, és akkor tökéletes lesz a hangulatod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Lehet már a nap elején valaki borsot akar törni az orrod alá, szóval legyél résen. A bolygók nem állnak a te pártodon, így még arra is érdemes figyelned, hogy a pénztáros jól ad-e vissza. Kemény munka vár rád a héten, de meglesz az egésznek a gyümölcse. Ne félj kockázatot vállalni semmiben, mert ezerszer nagyobbat nyerhetsz, mint veszíthetsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A Szűz jegynek a szerelemben lesz szerencséje az elkövetkezendő időben. Szingliként nemsokára találkozhatsz valakivel, aki erősen fel fogja kelteni az érdeklődésed. Hosszú távú kapcsolatot hozhat a dolog, ha nyitott tudsz lenni. A nézeteltérésekkel vigyázz, mert könnyebben vágsz vissza mindenkinek sértő módon, mint higgadtan.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha valaki a bizalmába akar fogadni, akkor ne utasítsd vissza. Lehet úgy érzed, hogy terhek a titkai, de aztán rá fogsz jönni, hogy nagyon is sok a közös bennetek. Elég erős lesz benned a segítő szándék az elkövetkezendő időben. Ne feledd, hogy csak akkor vesd bele mások problémáiba, ha nálad minden rendben van.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Picit szétszórtabb vagy a kelleténél, szóval jobb lenne, ha duplán ellenőriznéd magadat. Főleg a számok világában veszhetsz el. Ha a munkád ehhez kötődik, akkor fokozottan figyelj oda. A bolygók pozitívan fogják alakítani az emberi kapcsolataidat. Most sok embert le tudsz nyűgözni, még azokat is, akik annyira nem szimpatizálnak veled.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A mai napon előfordulhat, hogy kényes döntéseket kell meghoznod. Legyél megfontolt és határozott, mert most nem a visszahúzódó Nyilasra lesz szükség. Ettől még vigyázz, ne akard teljesen ráerőltetni mindenkire a véleményedet. Építsd fel a taktikádat, mert ha jól választasz, akkor nagyon sokat nyerhetsz a győzelemmel.

Bak (december 22. - január 20.)

Sokszor az az érzésed támad, hogy többen is ellened vannak. Ezt alaposabban át kellene gondolnod, mert lehet inkább csak valamelyik téves meglátásod nem tetszik a környezetednek. Persze ne hagyd magadat lerázni – járj utána a dolgoknak, és tisztázz mindent. Fognak nehézségeid akadni, de ne hagyd, hogy ezek lelassítsanak.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Akkor tudod magadat a legjobban érezni, ha a munkád a hobbid is egyben. Ha nem, akkor fogadd el, hogy lassabban fogsz haladni a kelleténél, mert máshol jár az agyad. Nem kell tartanod semmi rossztól, még ha döcögősebb is ez a nap, a végén minden remekül alakul majd. Később a legtöbbet fogod tudni kihozni magadból, csak legyél türelmes.

Halak (február 20. - március 20.)

Egyre jobban felszabadulnak az energiáid, amiket kitűnően fogsz tudni hasznosítani. Nagy lelkesedéssel tudsz belevágni a kemény kihívásokba is. Valahogy így akarod levezetni ezt az időszakot, hogy korlátozva vagy a jelenlegi helyzet miatt. A szerencse melletted áll, de arra vigyázz, hogy ne becsüld túl magad.

Borítókép: Profimedia