promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne vállalj be túl nagy kihívásokat a hétvége előtt
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindenképpen tudd le a fontosabb feladatokat, mert frusztrált leszel, ha azokon nem vagy túl. Nézzük, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Sok problémából nem látod a kiutat jelenleg, de türelmesnek kell lenned. A gigászi gondterheltség veszélyes útra sodorhat, ami kilátástalansághoz, depresszióhoz vezet. Most fontos, hogy támaszkodj kicsit a közeli barátaidra, és fogadd meg a tanácsaikat. Ne feledd, hogy minden megoldható. Jobban érezheted magadat, ha nyitott leszel az apró örömökre.

Bika (április 21. - május 20.)

Ingadozó a hangulatod, főleg ha rosszul aludtál az éjjel. Most az a jobb taktika, ha engedékenyebb és kedvesebb vagy a környezeteddel picit. Ha rögtön ellenségeskedéssel indítasz, akkor csak magad alatt vágod a fát. Eleve olyan gond ütheti fel a fejét, ami miatt szükséged lehet mások segítségére. Engedd, hogy körülvegyen a pozitív energia, a karma pedig ezt meg fogja hálálni.  

Ikrek (május 21. - június 21.)

Sok zagyvasággal támadhatnak le az emberek a mai napon, de te mindenképp ragaszkodj a saját elképzeléseidhez. A legtöbben képtelenek a környezetedben világosan gondolkodni. A munkád lehet jól megy mostanában, de mellette muszáj a magánéletedre is figyelned. A hétvége előtt gondold végig, hogy mi az, amit otthon elhanyagoltál.

Rák (június 22. - július 22.)

A bolygók végre meghozhatják a szerencsét a számodra, persze ezt ki is kell tudnod használni. Ne menekülj el, ha úgy érzed, hogy tökéletes lehetőség van az orrod előtt. A kiegyensúlyozottságtól elég távol vagy, de jó úton haladsz felé. Ha rohanásból is áll ez a nap, ne engedd magad kizökkenteni, és mindennek érj a végére.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Úgy néz ki készen állsz a változásra. A bolygók is ezt súgják, de más kérdés, hogy te akarod-e, hogy az életed jobb legyen. Sok negatív jellemvonásodat el fogod tudni hagyni a közeljövőben, ha meg van benned az elszántság. Muszáj lenne komolyabban venned az új célokat, különben ismét el fogsz veszni a semmiben.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Fontos, hogy ne rohanj, hanem pontosan, gondosan tervezz meg mindent. Olyan lehet ez a nap, mint egy jó sakkjátszma. Ha előre tudsz gondolkodni, akkor meglesz a sikered. Nagyszerű tetteket vihetsz véghez, de csak akkor, ha nem hagyod magadat kizökkenteni. Jól kommunikálsz, sőt, van akit szavak nélkül is meg fogsz érteni – ezt mindenképpen használd ki.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A hét már eléggé lefáraszthatott, de még ki kell bírnod egy kicsit. A bolygók azt súgják, hogy hamarosan egy jobb széria fog beköszönteni. Lehet nehezebb lesz túlélned ezt a napot, de az apró szünetek sokat segíthetnek, még akkor is, ha picit kitolódik tőlük minden. Fontos, hogy ne legyél semmiben sem bizonytalan, és este menekülj el minél messzebb a hétköznapi terhektől.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nehezebben tudsz megbirkózni a terhekkel és a munkád is lassabban halad a kelleténél. Magadat kell ösztönöznöd, mert a környezeted is inkább csak lassít kicsit. Gondold át, hogy mi az a dolog, amivel vissza tudsz találni a helyes útra, amivel meg tudod találni a ritmusodat. Szerelemben szerencsét jeleznek a bolygók, szóval nyílj meg nyugodtan, ha szingli vagy.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem szabad kiengedned a kezedből az irányítást. Ha most hagyod, hogy mások döntsenek helyetted, akkor nagyon rossz irányba fog terelődni minden. Figyelj jobban, mert jelenleg nem tudod rendesen felmérni a teljesítőképességed határait. Ne vállalj olyan feladatokat, amiket csak nagy nehézségek árán tudsz teljesíteni.

Bak (december 22. - január 20.)

Van egy helyzet, amit fel kell ismerned és nem szabad tovább halogatnod. A megoldás az orrod előtt lesz, de ha tologatod, akkor nagyobb probléma lehet belőle. Egy keserű csalódás érhet, ami visszavetheti a lendületedet – igyekezz minél hamarabb túllépni rajta. Próbálj meg türelmesebb lenni a környezeteddel.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Szürkén indultak a napjaid a magánéletedben, és a kedved sem a legjobb az utóbbi időben. Nem szabad beleragadnod ebbe, különben az egész közeledő hétvégéd ilyen lesz. A karrieredben kedvezően alakulhatnak a dolgok, szóval ebből erőt tudsz meríteni. Persze figyelj arra, hogy ne hajtsd túl magad, és jusson végre idő magadra.

Halak (február 20. - március 20.)

Akkor tudnak megfelelő mederben folyni a dolgok, ha változtatsz, és kész vagy a kompromisszumokra a környezeteddel. Kicsit feszültebb lehetsz a kelleténél, szóval igyekezz ne mindenen felkapni a vizet. Mielőtt valamiről véleményt mondasz alaposan fontold meg a szavaidat. A szingli halaknak most szerencséjük lehet a szerelemben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás