promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: stresszmentes hétindításra lenne szükséged
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Figyelj oda, hogy nehogy valaki keresztbe tegyen neked. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Hála égnek neked tényleg feszültségmentesen indulhat a hét, szóval tudsz jobban figyelni magadra. A mostani bolygóállás elég erős kisugárzással ruházhat fel. A másik nem képviselői határozottan rajonganak érted. Ha hódítani akarsz a közeljövőben, akkor itt a lehetőség. Persze ezt nem csak kalandra használhatod fel, hanem egy komoly kapcsolat megszerzésére is.

Bika (április 21. - május 20.)

Szereted kordában tartani a pénzügyeidet, de ez mostanában nem igazán sikerül. Sokkal bőségesebben költekezhetsz, mint szoktál. Jobban át kellene gondolnod, hogy mire adsz ki pénzt. A héten a terveidre is kellene koncentrálnod. A hétfő este még lehet a pihenésé, de aztán indítsd be magadat, és ne legyél lusta.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Még mindig kicsit érzékenyebb vagy a kelleténél. Igazából figyelemre, és dicséretre lenne a leginkább szükséged. Nem vagy semmi miatt sértődékeny, csak biztos szeretnél lenni abban, hogy megfelelő hatást gyakorolsz a környezetedre. Emiatt már csak azért se legyen kétségeid, mert egy új szerelem közeledik feléd a kisugárzásod miatt.

Rák (június 22. - július 22.)

Sok minden motoszkál a fejedben. Szeretnéd kikapcsolni az agyad, de elég sokszor nem sikerül. Főleg azon kattoghatsz, milyen hibákat csináltál. A hosszú távra szóló terveidet jobb lenne félretenned kicsit. A gondolkodásodat az érzelmi szempontok befolyásolják, és egyáltalán nem a racionalitás. Tedd félre valahogy a gondjaidat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Eléggé provokatív lehet a kommunikációd a mai napon, amiben ha elszalad veled a ló, akkor a környezeted se fogja szó nélkül hagyni. Túlságosan azonosulsz minden dologgal, ami benned van, és azt hiszed csak neked lehet igazad. Ez konfliktusokhoz vezethet. Türelmetlen és impulzív lehetsz, főleg utazás közben. Jobb, ha kerülöd a vezetést ma.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Hamarosan megismerkedhetsz egy nagyon öntudatos és büszke személlyel, akiben benne van az intenzív életöröm. Mindig is ilyenre vágytál, és elképzelhető, hogy bele is fogsz habarodni. Igazából csak rajtad múlik, hogy csak barátságot szeretnél-e tőle, vagy inkább valami többet. Ha stabil kapcsolatod van akkor mindenképpen az előbbit válaszd.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha jól ki tudtad pihenni magadat, akkor olyan többlet energiák állhatnak rendelkezésedre, amin még te is meglepődsz. Remekül tudsz teljesíteni a sportban és a hobbijaidban. Használd is ki ezt az alkalmat. A szerelmi életed is pezseg, de ha szingli vagy, akkor vigyázz, ne tarts több vasat a tűzbe, mert két szék közé eshetsz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem éppen úgy fognak alakulni a dolgok, mint ahogy ma eltervezted. Váratlan emberek is feltűnhetnek a környezetedben, akikkel ha túl sok időt töltesz, akkor teljesen fel tud borulni a napi rutinod. Persze szükséged van a társaságra, de arra még inkább, hogy hamar túl tudj lendülni ezen a napon. Utána foglalkozhatsz végre magaddal és másokkal.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kedvezően alakulhatnak a dolgok körülötted, és minden úgy fog menni, ahogy eltervezted. Sokkal ambiciózusabb is tudsz lenni, mint amilyen szoktál. Még egy nagyobb kalandba is belekeveredhetsz, ha engedsz a dolognak. Pénzügyekben is egyenesbe jöhetsz, ha ügyes vagy. Érdemes odafigyelned a barátaid és a párod tanácsaira.

Bak (december 22. - január 20.)

Amit eddig csak reméltél, az szép lassan valósággá válik. Ha sikerült lefektetni a terved alapjait, akkor minden el fog kezdeni épülni előtted. A mai nap sok izgalmas, és érdekes eseményt tartogat. Koncentrálj oda mindenre, és nem fog tudni elromlani semmi körülötted. Valaki erős hatással lesz rád a környezetedben.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Elég bonyolult napod lehet ma. Egyszerűen nem tudsz mindenkinek és mindennek megfelelni, bármennyire is szeretnéd. Ezzel felesleges is próbálkoznod, csak fel fog menni benned a pumpa miatta, és a végén meg is sérthetsz valakit, pedig ezt nagyon nem szeretnéd. Az ügyeskedés, és a taktikázás sem használ. Próbálj meg túllendülni a napon, és holnap minden jobb lesz.

Halak (február 20. - március 20.)

A mai napon nagyon nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezted, de ez ne vegye el a kedved semmitől. Mindenen lehet változtatni menet közben is. Legyél okos és taktikus. Ez segíthet neked, hogy gyorsan tudj reagálni mindenre. Hosszú távon jók a kilátásaid, és ilyen apróbb kudarcok nem fognak tudni az utadba állni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás