promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti horoszkóp: lehet nagyobb erőfeszítéseket kell tenned, hogy rendben haladjon ez a hét
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Érdemes minden apró jelre figyelni. Lássuk, hogy mit jósol neked a bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Erősen ingadozhat a hangulatod, és néha a rossz éned kerülhet reflektorfénybe. Nagyon oda kellene figyelned, hogy ne bánts meg senkit. Szükséged van arra, hogy az emberek támogassanak, hiába állítod az ellenkezőjét. Egyszer forró vagy, egyszer meg jéghideg, amivel a környezetedet az őrületbe tudod kergetni. Igyekezz egy kis stabilitást vinni a hétköznapokba. Most utálsz mindent, ami úgy érzed lelassít, pedig néha muszáj lesz megfontoltabbnak lenned.

Bika (április 21. - május 20.)

Ha valakinek, hát most neked elég érdekes a hangulatod lehet a héten. A közérzetedre a nyughatatlan energikusság jellemző. Ezt ha jól kezeled, akkor remekül tudod használni. A karriered elkezdhet előre mozdulni, de még mindig hiányzik ehhez néhány puzzle darab. Igyekezz minél hamarabb megtalálni őket és a helyükre illeszteni. Ne hagyd, hogy fáradt és nyűgös legyél – minden este igyekezz feltöltődni a kedvenc elfoglaltságoddal.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha jól indult a heted, akkor tarható ez a tendencia, csak ne akarj feleslegesen összebalhézni senkivel. Haladj a saját dolgaiddal, a többit pedig engedd el magad mellett. Most annak van itt az ideje, hogy belevágj a keményebb feladatokba. Ez mozgalmas napokat hozhat, de egy olyan győzelmet is, aminek a végén nagyon fogsz örülni. A héten új utak nyílhatnak meg előtted. Olyan felismeréseid lehetnek, amit a környezeted nem igazán akar észrevenni.

Rák (június 22. - július 22.)

Úgy érzed, hogy a közeli környezeted nem értékeli úgy az ötleteidet, ahogyan azt kellene. Bizony akadhatnak olyanok, akik le akarnak húzni, de te csak ússz felfelé, és próbáld megragadni az álmaidat, még ha azok a csillagokig is érnek. Nem szabad semmiben elbizonytalanodnod jelenleg. Közben néhány vitába keveredhetsz, főleg a hét közepén.  Nem ártana csendben maradnod, mert nem rád tartozik a dolog. A sok félreértés viszályokat okozhat.   

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Elég komoly lelki állóképességre lesz szükséged a héten. Nagy segítséget jelenthet, ha meg tudod beszélni a problémáidat a közeli környezeteddel, vagy a pároddal. Az már a problémától és a minőségétől is függ, hogy kit kellene választanod. Ha ez megvan, akkor nagyon könnyen túl tudsz jutni bármin. Nem szabad hagynod, hogy balszerencsék sorozata induljon harcba ellened. Ha problémát látsz, akkor azt az elején próbáld megszüntetni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A bolygók felkorbácsolják az érzékeidet, és inkább az ösztöneid irányíthatnak. Ha ezt a megfelelő helyen veted be, akkor nem lehet semmi probléma. Közben valaki eléggé akadályozhat az előrejutásodban. Szűrd ki ezt az ember minél hamarabb, mielőtt késő lenne. Ha korlátokba ütközöl bosszankodsz, de tudnod kell, hogy ezek egyáltalán nem végzetesek. Néha benned van, hogy másokat át akarsz segíteni a nehézségeken, de ezen a héten magaddal kellene foglalkoznod.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Az általános nagylelkűséged egy időre alább fog hagyni, de ez egyáltalán nem baj. Most más célokra kell koncentrálnod, amihez muszáj lesz egy kis önzőség, ami miatt nem szabad rosszul érezned magad. Ha mindig mások érdekeit nézed, akkor te sosem fogsz haladni. Szerelem terén szeszélyes lehetsz, szóval ne most hozz ebben komoly döntéseket. Mindent be kell fejezned a határidők előtt, szóval ne tologass semmit sem a héten.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kényes vitákba keveredhetsz a következő napokban. Lehet olyan feleket kell békítened, akik közül mindenki közel áll a szívedhez. Olykor muszáj mérlegelned, és a szíved helyett az eszedre hallgatnod. Figyelj oda, mert valaki visszaélhet a segítőkészségeddel. Nehezen tudod eldönteni, ki akar kihasználni, és ki szeretne neked igazán jót. Nem szabad megijedned, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnél. Mindenre tudsz találni B tervet

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagy gödörbe kerülhet a szerelmi életed. Alapvető változásokon megy keresztül a párodhoz való viszonyod. Nem fog könnyíteni a dolgon, hogy mind a kettőtöknek nehézségekkel kell megküzdenetek. Neked kell eldöntened, hogy ezzel együtt, vagy külön-külön szeretnétek szembe nézni. A munkádban viszont tündökölhetsz, de vigyázz, nehogy abba temetkezz. Mindenképpen utat kell engedned a szórakozásnak is a héten, különben be fogsz fásulni.

Bak (december 22. - január 20.)

Eléggé változó a kedved mostanában. Ez a hangulatingadozás nagyon lefárasztja a környezeted. Legyél hálás, hogy türelmesek veled, és ne teremts le senkit feleslegesen. Aki igazán szeret, az ezután is fog, ne feledd. A munkahelyeden és a karrieredben össze kell kapnod magad. Olyan kihívás közeledik, ami ugródeszka lehet a számodra. Ne hagyd, hogy mások elrontsák a hangulatodat, mert a bolygók a pozitív kisugárzásodat fogják erősíteni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nagyon oda kell figyelned minden apró részletre. A kapkodás, a meggondolatlanság olyan hibák sorozatát indíthatja el nálad, ami még a következő hetedet is tönkre teheti. Alapból is forrófejűbb vagy a kelleténél mostanság, de ezt vissza kell fognod. Ne feledd, hogy a szeretteidre mindig számíthatsz, akármi van. Engedd, hogy a kreatív éned reflektorfénybe kerüljön, mert így rengeteg problémát tudsz megoldani pillanatok alatt.

Halak (február 20. - március 20.)

Tisztáznod kellene magadban pár dolgot a szerelmi életeddel kapcsolatban. Előfordulhat, hogy meginogsz, vagy nem is tudod igazán, ki lenne számodra az igazi. Vigyázz, mert becsapós lehet ez az egész. Olyan elvárásaid vannak, amit senkitől sem kaphatnál meg. Álmodozz, de a kézzel fogható kereteken belül. A munkádban szétszórt lehetsz, szóval nagyobb odafigyelésre van szükséged. Ne hagyd magadat kibillenteni a harmóniából. Minél hamarabb tegyél rendet a fejedben, már a hét elején.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás