promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti horoszkóp: felszabadult, vagy bosszúságokkal teli lesz a heted?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegynek kell egy kis szerencse is, hogy gondok nélkül tudjon eljutni a hétvégéig. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Legyél óvatos, mert néhány dolgot nem látsz át olyan tisztán, mint kellene. Emiatt akár rossz döntéseket hozhatsz a héten, amik felboríthatnak mindent. Úgy néz ki szükséged lesz olykor néhány külsős jótanácsra, hogy ne uralkodjon el a káosz. Az álmodozás nem tiltott dolog, de most vissza kell térned a valóságba, és minimum fél lábbal a földön állni. Próbálj meg határozott, és mindenben önmagad lenni. Az a legjobb, ha kerülöd a drámát.

Bika (április 21. - május 20.)

A bolygóállás egyáltalán nem fog kedvezni a romantikus énednek. Ha van párod, akkor sok lehet a felesleges konfliktus köztetek, ha szingli vagy, akkor pedig inkább csak kalandokra vágysz. A héten nem szabad engedned, hogy a magánéleted gondjai bejussanak a munkahelyedre, persze ha épp szabadságon vagy, akkor ez hála égnek nem fenyeget. Kerüld a pletykákat, mert olyan titkokat fecseghetsz ki, amik gyorsan visszaüthetnek.  

Ikrek (május 21. - június 21.)

Olykor belefér egy kis apró füllentés, hogy minden rendben menjen, most azonban nem. A bolygók azt jósolják, hogy a héten ez kínos szituációkat szülhet, szóval mindenkivel legyél őszinte. Ha nem tudsz az lenni, akkor inkább ne nyílj meg, és ne is mondj semmit az adott személynek. Ha most bárkit készülsz visszaengedni az életedbe, akkor ne felejts el határokat szabni. A hétvégének az öngondoskodásról kellene szólnia, szóval helyezd magadat előtérbe.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha van valaki melletted, akkor a heted párkapcsolati gondokkal indulhat. Nem csak a pároddal, de a családoddal is eltérő véleményen lehettek egy fontos kérdésben. Próbálj meg előre nézni, és találd meg a középutat. Szingliként se legyél önfejű, mert lehet nem mindenben van igazad. Merj kicsit kalandozóbb lenni. Ha állandóan a munkára koncentrálsz, akkor lemaradsz az élet fontos dolgairól. A kommunikációd erős lehet, szóval használd gyakrabban.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A szerelemben nem hoznak szerencsét a bolygók. Szingliként elutasításban lehet részed, szóval a héten inkább ne erőltesd a párkeresést. Ha van kapcsolatod, akkor sok lehet az elrendezetlen probléma köztetek, még ha nem is tűnik úgy. Lehet le kellene ülnötök beszélni egymással. A barátokkal ennél jóval szorosabb köteléket tudsz kialakítani. Lökést tudnak adni neked, hogy merészebb álmok felé tudj haladni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Lehet egy barátság, vagy valamilyen kapcsolat megszakad a héten? Felfedezheted, hogy akiről azt hitted, hogy ismered, nem az, akinek látszik. Inkább történjen meg ez a felismerés, mert az illető később még gondot okozhat. Meg kell tanulnod elengedned azokat az embereket, akik csak visszahúznak az életben. Valahogy kezelned kell a stresszt és az érzelmi zűrzavart, mert ez erősen a munkád rovására mehet. A közeli környezeted és egy csipetnyi humor is segíthet, hogy megtaláld az egyensúlyt.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A front erős hatással lehet a hangulatodra, de meg fogod tudni találni önmagad és az egyensúlyt. Igyekezz színesebben látni mindent. Már az is jót tehet, ha valamilyen nem szokványos ruhába bújsz. Lelki téren meg kell szabnod a határokat a kapcsolataidban. Nem igazán tudod olykor eldönteni, hogy kit kellene közelebb engedni, és kit kellene elengedni. Hamarosan ezekben fontos döntéseket kell hoznod, szóval készülj fel. Vedd elő a kalandosabb éned – ezen a héten többet szabad kockáztatnod.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha gondosan megtervezett költségvetésed van, akkor rögtön homok kerülhet a gépezetbe. A bolygók azt jósolják, hogy váratlan kiadás ütheti fel a fejét a héten. Bármi is borul, igyekezz tartani magadat az elhatározásodhoz. Elég sok kritika érhetett mostanában, de ne feledd, hogy bármikor változtathatsz a dolgokon. Viszont ha úgy érzed, hogy így érzed magad jól a bőrödben, és így is tudsz előre haladni, akkor felesleges.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Sajnos nem kedvez semmi annak, hogy bármi újba kezdj a héten. Még a párkeresést is hanyagolnod kellene, ha nem akarsz kínos helyzetbe keveredni. Próbálj meg mindenkire jó hatással lenni, és legyél visszafogott. A rutinfeladatokkal kell foglalkoznod, és túlélni a napokat. A vitákat messziről kerüld el, mert nagyon lelombozhatnak. Akadnak olyan hetek, amiket nem szabad túlbonyolítani, és ez is egy ilyen. Mindenben az egyszerűséget, a megoldásokat keresd.

Bak (december 22. - január 20.)

Bizonytalanság uralkodhat nálad, de számos jó megérzésed támadhat, amik a hasznodra lehetnek, szóval fokozottan figyelj ezekre a héten. Az élet olykor vizsgáztat, de ha ügyes vagy, akkor el tudod kerülni a golyókat. A közeledő bolygóállás előhozhatja belőled a változást. Most ne legyél szerény, és harcolj mindenért. Többségében neked lesz igazad, szóval kényesebb vitákba is belemehetsz. Ha az ellenfeled visszavonulót fúj, az még az önbizalmadnak is jót fog tenni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Szokatlan erős lehet benned a nyugtalanság. Nem ártana végre kipihenned magad, és megtalálni a lelki békédet. Ha eljön a hétvége, akkor ne hatalmas banzájt tervezz, hanem valamilyen nyugtató dolgot. Nem szabad kisebb dolgokon felcsattanod, mert most fokozottan megbánhatod később. Ha van párkapcsolatod, most viharfelhők lehetnek feletettek. A tettek mezejére kell lépned, és ha muszáj, akkor kiengesztelni őt.

Halak (február 20. - március 20.)

Elég sok dolog választás elé állíthat a következő időben. Jól át kell gondolnod mindent, mert ha hirtelen ugrasz bele valamibe, akkor rossz döntéseket fogsz hozni. Meg akarod találni a szerelmet, a lelki békét, de ezekhez először magadat kell rendbe tenned. Ez a hét szólhatna erről, mert a bolygók meg tudják adni neked ehhez a lendületet Személyes ellenségeskedések vehetik el a kedvedet, de ezeket meg kell tanulnod kezelni. Figyelj a hangulatváltozásaidra, és igyekezz mindenkivel kedvesen bánni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás