promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbent a milliomos sebész, amikor kiderült, hogy a felesége luxusprosti
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nő éveken keresztül folytatta titkos életét, amit már a házasságkötés előtt elkezdett.

Álompárnak számított a milliomos sebész és egykori szépségkirálynő felesége, de aztán a kapcsolatból idővel rémálom lett. A New York-i orvos Han Jo Kim ugyanis olyanra jött rá csinos nejével kapcsolatban, amivel egyetlen férj sem szeretne szembesülni.

Az amerikai Regina Turner 2011-ben elnyerte a Miss Connecticut címet, így érthető, miért vetette ki rá a hálóját a jómódú sebész. De a férfi elszámította magát, ha arra gondolt, hogy kedvese gyönyörű dekorációként éli majd le mellette az életét.

Az unatkozó asszonyka ugyanis titkos kapcsolatokba kezdett, és escortként, luxusprostiként 700 ezer dolláros „mellékjövedelemre” tett szert a házas évek alatt. Amikor kitudódott, az orvos természetesen ledöbbent, és rögtön be is adta a válópert.

Fotó: Profimedia

Az ügyvédek pedig nem lazsáltak, ugyanis egy 264 oldalas dokumentumot nyújtottak be a bírósághoz. Ebben számos bizonyítékkal szolgáltak arról, hogy a feleség pénzért jómódú férfiak szeretője lett, vagyis 2015 óta prostitúciót folytatott.

A legdöbbenetesebb az egészben az, hogy a nő már az esküvőjük előtt elkezdte titkos életét, amit a házasságuk teljes ideje alatt folytatott.

A prostitúciót a nőnek sikerült legálisnak tűnő számlákkal kendőznie, papíron a sok százezer dollárt egy New Jersey-i ingatlanügynökségtől, valamint egy angol világítástervező vállalkozástól kapta, mintha számukra végzett volna munkát.

A feleség a férjének pedig azt hazudta, hogy félmillió dollárt örökölt a dédmamájától, és ezzel sikerült a sebész gyanúját elaltatnia. Regina a végzettségéről is füllentett, az egyetemi vegyész szakon folytatott tanulmányok sem bizonyultak igaznak.

A nő persze nem volt rászorulva a pénzre, hiszen Dr. Kim évente 3 millió dollárt keres a sebészi tevékenységével. A több száz oldalas peranyagból az nem derül ki, hogy neje miért döntött a különös, de minden bizonnyal izgalmas életforma mellett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás