promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miért nem akarják ezt a nőt bugyiban látni a szomszédjai?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Figyelmeztető levelet is hagytak a kocsija szélvédőjén, teljesen elment az eszük.

Nem lehet megválogatni, kit sodor szomszédságunkba a szél, ezért az élet néha furcsa összezördüléseket produkál. Egy chelmsfordi, kétgyermekes anyuka például a következő üzenetet kapta nemrég a mellette lévő házban élőktől:

„A gyerekeim nem akarják látni, hogy lóg ki a segged a bugyiból!”

A 26 éves Alexandria Taylor valóban szeret otthon lezserül öltözködni, ami egy bugyi-póló kombinációt jelent az ő esetében. Egy hosszú munkanap után ez kifejezetten üdítő a szőke hölgy számára, de a fenti üzenet tanúsága szerint nem mindenki díjazza az ötletét.

Az anyuka a kézzel írott levelet az autója ablaktörlője alá dugva találta. Írója arra is felszólította, hogy húzza le a redőnyeit, amikor meztelenül támad kedve flangálni a lakásában. Ez a kérés Angliában – ahol ritkán használnak függönyöket – egyébként érthető is.

Fotó: facebook.com/alexandria.taylor

Alexandria mindezzel együtt tagadta, hogy valaha is pőrén sétálgatott volna az ablak előtt. Azt ugyanakkor elismerte, hogy zárt ajtónál, lekapcsolt lámpáknál valóban francia bugyiban és pólóban volt otthon, ami este fél 11-kor talán nem olyan nagy bűn. Másnap aztán megkapta a levelet.

Az autóértékesítőként dolgozó Alexandria szerint az üzenet bizarr és kissé riasztó. Valószínűleg arra gondolt, hogy a szomszédjai ezek szerint alkalmanként megláthatták őt, minden elővigyázatossága ellenére.

„Szerencsések, hogy ruhában láthattak. Jól érzem magam a bőrömben, nekem nincs bajom a kinézetemmel. Ez az én házam, az én törvényeim érvényesek benne”

– nyilatkozta pimaszul a szőke hölgy, miután a felfújt ügy a sajtóhoz is eljutott. Azért is mérges volt, mert a mellette lakók nem vállalták fel nyíltan a véleményüket, hanem rögtön üzengetésbe kezdtek.

Alexandria az esetet természetesen a közösségi médiában is közhírré tette, és persze rögtön áradni kezdtek a kommentek. Valaki a bombasztikus kinézetét dicsérte, más pedig az együttérzését fejezte ki.

„Én is meztelenkedő szomszéd vagyok, de engem sem érdekel különösebben mások véleménye. Az embereknek nem kellene mások házába leskelődni, ha nem tetszik, amit ott látnak”

– írta meg kerek-perec egy női hozzászóló.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás