promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elég vacak nap, amikor kitagadnak a 82 milliárdos örökségből
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Liz Hurley fiával esett meg a szomorú eset, kezdődhet a harc az apa busás vagyonáért.

Az 56 évesen is káprázatos Elizabeth Hurley 2001-ben rövid, de annál viharosabb kapcsolatba bonyolódott Steve Bing amerikai üzletemberrel. A kurta románcnak 2002 áprilisában született meg a gyümölcse, a színésznő-modell egyetlen fia, Damian Hurley.

A dúsgazdag hódoló azonban nem ismerte el az apaságot mindaddig, amíg a DNS-teszt kimutatta, hogy a gyermeket valóban ő nemzette. Damian keresztapja egyébként Liz Hurley egyik korábbi híres párja, a színész Hugh Grant lett.

Damian és Liz Hurley / Fotó: Profimedia

Mostanáig úgy tűnt, hogy az ügynek nem lesz különösebb folytatása, mindenki belenyugszik a kialakult helyzetbe. Bing azonban tavaly nyáron öngyilkos lett, mára pedig az is kiderült, hogy Damian egy fillért sem kap a 200 millió angol fontra (közel 82 milliárd forintra) taksált örökségéből.

Az apa az elmúlt közel két évtizedben nem nagyon jelent meg fia életében, ám pár héttel a halála előtt lépéseket tett arra, hogy normalizálja a viszonyukat. A srácot felhívta a 18. születésnapján, és Liz Hurley szerint ez egyértelműen Damian hivatalos elismerése felé mutató cselekedet volt a részéről.

Bing végül úgy vetett véget az életének, hogy nem gondoskodott két gyermeke anyagi biztonságáról (Kira nevű lánya a teniszező Lisa Bondertől született). Apjának – vagyis az utódok 90 éves nagyapjának – ugyanis esze ágában sincs pénzt osztani a „balkézről” született gyerekeknek.

Liz Hurley és a másik anyuka 2019 júliusában már pert nyertek ebben a témában, de most úgy tűnik, hogy az akkori bírósági döntés nem sokat ér. Bing halála után az is kiderült, hogy a 435 millió fontra becsült vagyona helyett „csupán” 260 millióval rendelkezik, de persze még ez is elég tekintélyes ahhoz, hogy a gyerekek perre menjenek érte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás