Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: veszélyeket tartogat az új hónapkezdés?

Napi horoszkóp: veszélyeket tartogat az új hónapkezdés?

Élet

Napi horoszkóp: veszélyeket tartogat az új hónapkezdés?

Élet

Ezo Terézia 05:35

Sok csillagjegynek úgy kell tekintenie erre, hogy tiszta lappal indul júliusban. Lássuk, hogy mit jósol a mostani bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Elérkezett az idő, hogy végre a kezedbe vedd az életed történéseit. A bolygók magabiztosságot fognak sugározni feléd, amit ki kell használnod. Ami korábban elérhetetlen volt, az most valóra válhat. Ne hallgass azokra az emberekre, akik azt súgják, hogy ne kövesd az álmaidat. Ragadj meg minden pillanatot, nehogy túl késő legyen.

Bika (április 21. - május 20.)

Teljesen rendben van, ha úgy érzed, túl sok a pezsgés körülötted, és egy kis magányra lenne szükséged. A mostani időszak alkalmas az önfejlesztésre, és hogy jobban meg tud ismerni a belsődet. Noha ezt nehéz megmagyarázni a körülötted élőknek, bölcs dolog időt szakítani a feltöltődésre. A testednek és az elmédnek is szüksége van erre.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Lehet mostanában nehezebben tudsz eligazodni a karrieredben. Még te sem tudod mit akarsz? Gondold végig, hogy boldog vagy-e a jelenlegi munkahelyeden. Váltanál, vagy fentebb lépnél? Ha úgy érzed nem vagy boldog, akkor legyél merész, és igyekezz váltani. Szerencsére a barátaidnak valószínűleg van néhány jó tanácsa és megnyugtató szava hozzád.

Rák (június 22. - július 22.)

Nehezebb lesz elkerülnöd a problémákat. Ha valamit megoldasz, akkor felütheti a fejét egy másik gond. Mindenkinek vannak az életében ilyen napok, de ne stresszeld túl magad. A kreativitásoddal ügyesen túl tudsz lendülni mindenen. Nem mindig lehet zökkenőmentesen haladni, ezt te is jól tudod. Egy egészséges adag türelem is segít kivédeni a csapásokat néha.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most nehezebben kapod meg a válaszokat az élettől. Figyelj, hogy ne sodródj bele az aggodalomba, mert az nem fog segíteni. A határozott éned mindig ki tud húzni a csávából, ezt ne feledd, szóval ne dugd a fejedet a homokba. A félelem olykor alapból szükségtelen, mert hajlamos vagy túlbonyolítani a dolgokat, amik egyszerűek lennének.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Valamelyik kapcsolatod picit bonyolult lehet, mert egy félreértés ütheti fel a fejét. Ne söpörjetek semmit a szőnyeg alá, és azonnal beszéljétek meg, ha valami problémát éreztek a levegőben. Néha te is rossz szavakkal kommunikálsz, ami viszályokat szülhet. Figyelj oda, hogyan fejezed ki magad. Este rád férne egy nagy pihenés.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most előfordulhat, hogy jóval több lesz rajtad a felelősség. Igyekezz ezt jól kezelni, mert ha pánikba esel, akkor felborulhatnak körülötted a dolgok. Benned van az, hogy önként segítesz az embereken, de így elhanyagolhatod a saját életedet. Csak akkor vállalj be plusz feladatokat, ha körülötted már minden rendben van.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Jelenleg nehezen tudod megtalálni a motivációt. Ha valamilyen nagyobb probléma áll előtted, akkor többszörösen is lemerülhetsz. A jelenlegi bolygóállás is gátolja picit, hogy az állóképességed a csúcson legyen. Ezen a kávé nem segít, inkább ki kell pihenned magad, vagy új erőre kapni a kedvenc hobbiddal. A kikapcsolódás terápiás lehet, de azért ne hanyagold teljesen a munkát.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Az emlékeket felkavaró események miatt megrekedhetsz a múltban. Valaki, akivel már nagyon régóta nem beszéltél, visszatérhet a közeljövőben az életedbe. Nosztalgikus lehet az egész, de negatív élmények is rád törhetnek. Neked kell eldöntened, hogy akarod-e ezzel a személlyel tartani a kapcsolatot, vagy inkább örökre búcsút vennél tőle.

Bak (december 22. - január 20.)

Oda kell figyelned magadra. Lehet, hogy egy ártatlan kis hazugsággal jót akarsz valakinek, de rosszul sülhet el a dolog, és vitákat generálhat később. Legyél őszinte a közeli környezeteddel mindenben, az most a legbiztosabb, még akkor is, ha nem lesz jó a hangulat miatta egy ideig. Értékes emberekkel gazdagíthatod a baráti körödet, szóval mozdulj ki gyakrabban otthonról.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A mostani bolygóállás miatt nem szabad semmiben felesleges kockázatot vállalnod, mert nagyon rosszul jöhetsz ki belőle. A stabilitáshoz vezető út ködös lehet, ezért haladj picivel lassabban, mert így érhetsz biztosan célba. A távolabbi kapcsolataiddal is óvatosnak kell lenned, mert előfordulhat, hogy valaki csúnyán át akar verni.

Halak (február 20. - március 20.)

Fel kell készülnöd, hogy jelenleg nincsen a helyén a szerencsecsillagod. A körülötted lévő emberek valószínűleg azonnal tudatni fogják veled, ha tévedtél valamiben, és nem lesznek túl kedvesek. Most jobban meg kell küzdened mindenért. Ne akarj senkivel se vitába szállni, inkább térj vissza mihamarabb önmagadhoz.

Borítókép: Profimedia