promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: abszolút nem mindegy, hogyan vágsz bele a hét közepébe
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha nem oldódnak meg a problémák, akkor másik utat kell választanod. Lássuk, hogy mire kell számítania a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

A nyitottságod sokat segíthet, hogy előre tudj haladni, de abban is, hogy el tudd kerülni a félreértéseket a jövőben. Nyugodtan beszélj a belső körödnek a gondjaidról, mert előfordulhat, hogy a megoldás teljesen közel van, csak egy kis megerősítésre van szükséged. Közben próbáld kitakarítani a fejedet – el kellene engedned azokat a dolgokat, amik nyomasztanak.

Bika (április 21. - május 20.)

A jelenlegi bolygóállás segít abban, hogy az önbizalmad a csúcson legyen. Megbízható, valamint nyugodt tudsz lenni azokban a pillanatokban, amikor szükség van rá, de ha muszáj, akkor fel is tudod pörgetni magad. Az utat jól látod, a sebváltót pedig te irányítod. Használd ki ezt a jó szériát, és ugorj át az akadályokon.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A nyár megérkezése elég jó hatással kell, hogy legyen rád. Könnyedebbnek érzed magad, és szabadabban is kommunikálsz a környezeteddel. Ha valami probléma merül fel, akkor rögtön azon kattogsz, hogy miképp lehetne azt minél hamarabb semmissé tenni. Ez a hozzáállás remek, és várhatóan sokáig ki fog tartani nálad.

Rák (június 22. - július 22.)

Ahogy mindenkinek, neked is vannak titkaid. Ügyelj arra, hogy kinek fecseged ki őket, mert most több megbízhatatlan ember vehet körbe a kelleténél. A jelenlegi bolygóállás a helyes irányba tud terelni, szóval egyáltalán nem baj, ha néhány esetben a megérzésedre hallgatsz. Ne aggódj, fogod érezni mikor teheted ezt meg.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma egy picivel érzékenyebb vagy a szokásosnál - mások gondolatai és véleménye is mélyebben érint. Szerencsére olyan szériában vagy, hogy a jó teljesítményed miatt elkerülnek a kritikák. Persze fontos, hogy kordában tudd tartani az egódat, különben átesel a ló túloldalára. Hogy megtartsd a jó teljesítményedet, ahhoz kell az egészséges önértékelés is.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most sok lépés remekül jöhet ki a munkahelyeden. Ha úgy érzed voltak is ott problémák, azokat hamarosan rendbe fogod tudni rakni. Nem is ártana végre látnod a munkád gyümölcsét, mert ez lökést tud adni, és új dimenziókat is tud megnyitni. Nem ártana esténként több időt áldoznod magadra, hogy érezd végre, hogy élsz.  

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A bolygók biztosítják számodra a fejlődést. Ha nem figyelsz, akkor lemaradhatsz néhány fontos leckéről, amit az élet akar neked tanítani. Legyél nyitott, mert igazán jól fogsz vele járni. Olyan tapasztalatokat halmozhatsz fel, amik növelni fogják a rutinodnak az erejét. Végre megakadályozhatod, hogy ugyanazokat a hibákat kövesd el az utadon.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Sok energia szabadulhat fel, de hogy ezeket hová akarod fókuszálni, az teljesen rád van bízva. Ügyesen át kell látnod, hogy hol van jelenleg szükség kicsivel nagyobb erőbedobásra. Kemény munkával és elszántsággal nagy előrelépéseket tehet a magánéletedben, valamint a karrieredben. Igyekezz szünetet is tartani, mert könnyen kimerülhetsz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Könnyen fejfájást és káoszt okozhat, ha az utolsó pillanatig halogatod a dolgokat. Vannak olyan problémák, amiknek már most pontot kellene tenned a végére. A lustaságod picit eluralkodhat rajtad, de ezt egy nagy lendülettel magad mögött is tudod hagyni. A barátaid remekül tudnak motiválni, szóval kommunikálj velük sokat.

Bak (december 22. - január 20.)

A különböző emberek most elég sok energiát szívhatnak el tőled. Valahogy össze kell hoznod, hogy magadra is tudj koncentrálni, különben csendben megérkezik a mindennapjaidba egy kis befordulás és depresszió. El kell kerülnöd az energiavámpírokat, és ezt úgy lehet a legokosabban, ha végre megtanulsz nemet mondani.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem igazán szereted, ha tanácsokat osztogatnak neked, de jobb lesz, ha most megfogadod őket. A saját döntéseid eléggé félremehetnek, fokozottan figyelj oda erre. Inkább kérj tanácsot, amiben tapasztalatlan vagy. Felpörögnek az események, de nem szabad túlhajtanod magad. Olyat ne vállalj el, amiről tudod, hogy biztosan nem lesz időd rá.

Halak (február 20. - március 20.)

Elég sok kavarodás lehet az életedben, de kézben kell tartanod a gondokat. Tudatosítsd magadban, hogy nem muszáj minden aprósággal foglalkoznod. Sok ember úgy éri el a nagy győzelmeket, hogy ezeknek a dolgoknak a többségét kizárja. Legyél talpraesett, valamint kreatív – néhány problémát a magad módján is meg tudsz oldani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás