promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: akkor se add fel, ha úgy érezd, hogy belefulladsz a problémákba
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ne felejtsd el, hogy mindenre van megoldás, még ha nehéz is az út. Lássuk, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Eluralkodhat rajtad a bizonytalanság, és hirtelen nagyon rossz döntéseket hozhatsz. Inkább legyél higgadt, és gondold át többször is, hogy mit fogsz lépni. Be kell tudnod, hogy most képtelenség mindenre egyszerre figyelni – összpontosíts az elengedhetetlen feladatokra. A drámát kerüld, és precízen haladj előre.

Bika (április 21. - május 20.)

Amit gondolsz, és amit teszel, az nem mindig lesz összhangban a nap folyamán. Igyekezz megtalálni az egyensúlyt, mert most így tudsz nyerő szériát kialakítani a mindennapjaidban. A kisebb feladatokat és célokat is vedd ugyanolyan komolyan, mint a nagyokat. Jó ötlet átgondolni azt is, hogy a közelmúltban hol hibáztál – ne kövesd el megint őket.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A félelem és a felesleges aggódás beárnyékolhatja ezt a napot. Ha bal lábbal kelsz fel, akkor rögtön az juthat eszedbe, hogy nem fog megfelelően működni minden körülötted. A bolygók küldik neked a pozitív energiákat, szóval szívd ezeket magadba és legyél összeszedett. Ne akarj mindent tökéletesen megoldani, mert az lehetetlen.

Rák (június 22. - július 22.)

Ideje picivel céltudatosabban kommunikálnod. Ne engedd, hogy sarokba szorítsanak az emberek a felesleges fecsegésükkel. Ha van őszinte véleményed, akkor azt ki kell mondanod másoknak. Közben nem ártana, ha igyekeznél egy kis újdonságot vinni az életedbe. Ha más utakat keresel, akkor az vissza tudja adni az életenergiáidat, ráadásul határozottabbá is tesz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nehézségeid lehetnek. Olyan problémák vehetnek körül, amiket nagyon nehezen veszel észre. Talán jó lenne megejteni egy őszinte beszélgetést a családoddal, vagy a barátaiddal. Olyan döntések mellé állhatsz be, amik abszolút nem fognak előrevinni. A bolygók megadják a lökést, hogy változtass az életeden, viszont ha nem élsz vele, akkor csak magadat okolhatod.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Különleges, és kicsikét nehéz szituációk kerülhetnek előtérbe. A tapasztalatod elég erős segítség lehet abban, hogy átlendülj ezeken a dolgokon. Remek tanácsokat kaphatsz a közeli környezetedtől, de ezeket valahogy bele is kell építened az életedbe. Most kockázatot rejt magában, ha olyanokban bízol meg, akik nem állnak hozzád közel.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nagy lelkesedéssel vághatsz bele mindenbe, ha nem engeded meg magadnak, hogy apróságokon fennakadj. Jó ötleteid, és megoldásaid lehetnek, így muszáj kihasználnod őket. Ha van kapcsolatod, akkor végre rájöhetsz, hogy nem szabad mindent szóvá tenned. Neked is van sok hibád, és ezekből párat vissza is kell szorítanod.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Oda kell figyelned, mert néhány óvatlan kijelentésedet felhasználhatják ellened. Ha kedvezőtlen megvilágításban tűnsz fel, az most nagyon nem tenne jót az önbizalmadnak. Lassan az anyagi gondjaid is helyre rázódhatnak. Lehet nem ártana kicsit spórolnod, de később erre már nem lesz szükséged.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Komoly lehetőséget kínálnak a bolygók arra, hogy megismerkedj valakivel. Ha már van párod, akkor sokkal jobban elmélyülhet a kapcsolatotok a következő időben. Néhány gond miatt egy kicsit korlátozva érezheted magadat. Próbáld meg kitakarítani a fejedből a felesleges dolgokat. A kevesebb probléma jóval türelmesebbé is fog tenni.

Bak (december 22. - január 20.)

A kapcsolataid vagy a rokonságod révén előnyös helyzetbe kerülhetsz. Nem szégyen ezt kihasználni, olykor mindenkinek szüksége lehet egy kis hátszélre. Lassan elérkezik a pont, amikor kívül-belül rendet kell tenned magadban. Ha ez jól sikerül, akkor újra tele leszel energiával, és át fog járni az életöröm. Ezt a környezeted is észre fogja venni.  

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Átgondoltan, valamint megfontoltan tudsz cselekedni mindenben. Ennek meg is lesz az eredménye, szóval ügyesen használd ki. Az a legjobb, ha minden lehetőséget alaposan átgondolsz, ami változást hozhat az életedben. Lehet nem éppen felhőtlen a párkapcsolatod mostanában, de meg fognak oldódni a gondok. Nem árt, ha mindketten engedtek picit az elvárásokból.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem igazán érzed magadat illetékesnek egy problémában, de mégis rád maradhat a hálatlan feladat, hogy megoldd. Itt köszönetet nem igazán fogsz kapni, inkább csak békét kell teremtened. Próbáld meg kerülni a nem kedvelt rokonokat, elég rossz hatással lehetnek rád. Amúgy sem vagy csúcsformában, de szép lassan visszalendülsz majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás