Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: a hét eleje meglepetéseket fog tartogatni számodra?

Napi horoszkóp: a hét eleje meglepetéseket fog tartogatni számodra?

Élet

Napi horoszkóp: a hét eleje meglepetéseket fog tartogatni számodra?

Élet

Ezo Terézia 05:35

Ha kitartó vagy, akkor túl tudsz jutni a kihívásokon. Lássuk, hogy milyen akadályok kerülhetnek a csillagjegyed elé!

Kos (március 21. - április 20.)

Sok bonyolultabb döntést kell meghoznod a következő napokban, de ezekbe nem kell egyedül beleugranod. Nyugodtan kérd ki a barátaid, vagy a családod segítségét. Próbálj meg tisztán látni, és előre tervezni. A váratlan helyzetek eléggé sarokba szoríthatnak, de a legfontosabb, hogy ne ess pánikba, mindent meg lehet oldani.

Bika (április 21. - május 20.)

Biztosan ismered a mondást, hogy a türelem, rózsát terem. Ez jelenleg fokozottan igaz lehet rád. Ne ugorj bele felelőtlenül a dolgokba, hanem várd ki a megfelelő pillanatot. A pénztárcádat is megkímélheted, mert benned van az, hogy teljesen feleslegesen, hirtelen fogsz megvásárolni valamit. A kreatív éned most felkeltheti valaki figyelmét, aki díjazni fogja.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma nagyon meg tudod találni mindenkivel a közös hangot, és sikeresen tudsz kommunikálni az emberekkel. Ezt a munkád során is kihasználhatod, de az ellenkező nemre is nagy hatást tudsz gyakorolni. Használd nyugodtan, de azért ne ess túlzásokba. Azonban felütheti a fejét egy probléma, amit mindenképpen egyedül kell megoldanod.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem szeretsz füllenteni, de az úgymond kegyes hazugságokat néha nem lehet elkerülni. Mérlegelned kell, hogy ha elmondod az igazat, akkor több kárt okozol vele, mint hasznot. Ha a jó ügy érdekében teszed, és minden téged igazol, akkor nincsen ezzel semmi baj. Próbálj meg mindenben pozitív maradni, és vetítsd ki ezt a környezetedre is.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Szerencsés időszakod van, és rendesen be tudod osztani az idődet, ha figyelsz mindenre. Végre juthatna olyan dolgokra is, amikor már eléggé elhanyagoltál, pedig lenne kedved hozzá. Fontos, hogy most ne maradj egyedül a gondolataiddal. Bármi is nyomja a lelked, nyugodtan oszd meg a barátaiddal, mert segítenek visszatalálni a pozitív énedhez.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kicsit magasra tetted a lécet, ami egyáltalán nem baj, de tartanod kell a lépést önmagaddal. Egy apró kis megingás, és kárba veszhet az eddigi munkád. Készülj fel, hogy páran irigykedhetnek a sikereidre, és keresztbe tehetnek neked. A szórakozásban önmagadra hallgass, te tudod, mi kapcsol ki igazán. Ne tedd azt, amihez nincsen kedved.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most tanulnod kell a hibáidból, és fel kell készülnöd velük az előtted álló kihívásokra. Nehezebb időszak mindenkinek jöhet az életében, de nem szabad befordulnod. Ha depressziós leszel, akkor még nehezebben fogsz tudni átlendülni a problémákon. Ha kell, akkor kérj segítséget a barátaidtól.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A jelenlegi bolygóállás egy szerencsés napot hozhat. Úgy érzed olykor láthatatlan kezek segítenek. Kilátástalannak vélt helyzetekben váratlanul megszülethet benned a megnyugtató megoldás. Nem is szabad bepánikolnod, mert amiatt nagyon ki tud csúszni a lábad alól a talaj. Ismét találkozhatsz valakivel, akihez régen komoly érzelmi szálak fűztek.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Oda kell figyelned magadra, mert könnyelműen dobálózhatsz a szavakkal, és emiatt megsérthetsz valakit. Az erényeiddel tisztában kell lenned, de nem szabad erősen hangoztatnod őket. Legyél visszafogott mindenben, mert ez abban is segíthet, hogy tökéletes döntéseket hozz. A nyugodtság legyen az elsődleges fegyvered.

Bak (december 22. - január 20.)

A kommunikáció nagyon sokat segíthet abban, hogy haladni tudj a dolgaiddal. Minden információt igyekezz megőrizni, mert később a hasznodra válhat. Jelenleg bárkit hajlandó vagy meghallgatni és jótanácsokkal ellátni. Ezeket később kamatostul vissza is kaphatod, így a nagylelkűséged meg fog térülni. Ne akard megkerülni a problémákat, nézz szembe velük.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A mostani bolygóállás igazán pörgőssé tehet. Imádod ha zajlik,pezseg körülötted az élet. Az önbizalmad a duplájára tud nőni, és te tudsz lenni a társaság közepe. Mindenképpen találkozz a barátaiddal, és vessétek bele magatokat valami olyan programba, ami nem hétköznapi. Az alkohollal azért vigyázz hétköznap.

Halak (február 20. - március 20.)

El kell kerülnöd azokat az embereket, akik rossz gondolatokat ébreszthetnek benned. A közeli környezetedben valaki régi sérelmeket hozhat fel, de mindenképpen el kell kerülnöd ezt a vitát. A Mars hátrál, ami lecsökkenti az energiáidat. Engedd maguktól megtörténni a dolgokat, és ne parázz túl semmit.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria