promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti horoszkóp: zűrös heted lehet, ha nem veszed komolyan a problémákat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Akár a nyaradat is tönkreteheti egy rosszabb lépés. Lássuk, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek, hogy minden rendben menjen!

Kos (március 21. - április 20.)

Ez a hét lehetőséget kínál a fejlődésre, bár ez azon is múlik, hogy mennyire vagy befogadó. A romantika is előtérbe kerülhet, főleg akkor, ha egyedülálló vagy. Feléledhet a szenvedély, és magabiztosnak érzed magad. Ha kicsit felszabadultabb hétre vágysz, akkor maradj távol a közösségi médiától – legyél sokat a szabadban és tedd helyre a barátaiddal a lelki világodat.

Bika (április 21. - május 20.)

Előfordulhat a héten néhány családi dráma, de ezeket hála égnek jól fogod tudni kezelni. Remekül kommunikálsz, és megtalálod az emberekkel a közös hangot. Ezzel persze nem szabad visszaélned – használd a jóra a képességedet, és motiváld a környezetedet. Ez most kiváló alkalom lehet arra is, hogy új projekteket indíts. Gondozd közben a testedet, és az elmédet is.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Remekül állnak a bolygók a számodra, és segítenek valóra váltani minden ötletedet. Engedd kicsit szabadjára a kreativitásodat, még akkor is, ha úgy érzed nem túl erős benned ez a tulajdonság. Készülj fel a közeljövőben olyan ellenfelekre az életedben, akik nem éppen tiszta módszerekkel akarnak lejáratni. Tedd a dolgod, de azért ne hagyj senkinek támadási felületet. Ügyesen jöhetsz ki a hétből, ha bátor vagy.

Rák (június 22. - július 22.)

A múlt heti napfogyatkozástól erős energiák szabadulhattak fel, akiket remekül tudsz hasznosítani. Ezeket igyekezz úgy a javadra fordítani, hogy másoknak nem okozol kárt vele. Nyugodtabb vagy, és a kapcsolataidat is kiegyensúlyozottan tudod kezelni. Most pontot tudsz tenni néhány vita végére is. Ne kapd fel a vizet akkor sem, ha nem sikerül olyan gyorsan véghezvinned valamit, mint ahogy azt eltervezted.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Kicsit felgyorsul körülötted a tempó, és egy remek ajánlatot kaphatsz a héten. Az csak rajtad múlik, hogy élsz-e vele. Jelenleg nyugodtan lehetsz kísérletező, mert a bolygók állása szerint nem érhet balszerencse. Ha úgy érzed, akkor ugorj fejest a dolgokba. Ha az önbizalmadat a sikereid sem tudják megedzeni, akkor töltődj fel a barátidból. Ők tényleg tudják mire vagy képes.  

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem szabad türelmetlenkedned minden csekélység miatt. A természeted jelenleg elég kiszámíthatatlan mindenki számára. Szeszélyes vagy, és picit ingerült. Kerüld el inkább a vitákat, különben belebonyolódva elszaladhat veled a ló. Tudatosítsd magadban, hogy nem mindig neked van igazad, még ha úgy is érzed. Legyél kicsit magabiztosabb, különben nem fogod tudni kihasználni a héten adódó lehetőségeket.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A karriered elég szépen ívelhet felfelé mostanság. Lehet sok még benned a bizonytalanság, de haladnod kell előre a célok felé. Magánéleti problémák persze felüthetik a fejüket, de az önbizalmad rendben van ezen a téren, mindent helyre tudsz tenni magad körül. Legyél határozott, na meg őszinte, akár a párodról, akár a barátaidról vagy a családodról van szó.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem nagyon tudsz egy helyben megmaradni ezen a héten, és úgy érzed mindig csinálnod kell valamit. Ez még jól is elsülhet. Nem lenne rossz ezt kihasználnod, és ügyesen elintézned pár elodázott feladatot. Tele vagy vágyakkal , új ötletekkel, amiket ha még most nem is, de később mindenképpen hasznosíthatsz. Ha hétvégén van szabadidőd, próbáld meg a pároddal, vagy a barátaiddal tölteni valamilyen üdítő programmal.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Próbálj meg előre tekinteni, és ne rágódj a múlton. Azt már senki sem tudja megváltozatni, de az csak jó, ha építgeted magad, és tanulsz a hibáidból. Kiváló napok elé nézel, ha meg tudsz bocsájtani magadnak, és a friss céljaidra koncentrálsz. A múló szerelmet feledtetheti egy új, ezen sem ártana elgondolkodnod. A bolygók felerősítik a romantikus énedet.

Bak (december 22. - január 20.)

Sok minden böki a csőröd, és úgy érzed, nem felel meg a jelenlegi helyzet számodra. Nemsokára kellő energiával fogsz rendelkezni, hogy ezen változtatni tudj. Minden adandó alkalmat meg kell ragadnod utána, mert tétlenkedésre nem lesz időd. Persze minden lépésedre koncentrálj, mert ha hibát vétesz, borulhat a kártyavár.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Egy kicsit megint kezd elszaladni veled a ló, és úgy kezelheted az embereket, mintha kevesebbet érnének nálad. Néha még arrogánsnak is gondolhatnak, pedig tudod jól magadról, hogy nem vagy az. Tény, hogy a sok stressz elveheti a kedved dolgoktól, és felhőket sodorhat a fejed föle, de ezt ne másokon vezesd le. Élj egészségesebben, és igyekezz többet mozogni.

Halak (február 20. - március 20.)

Eléggé felborulhatnak a terveid a hét folyamán, de ne félj kockázatot vállalni. Később rá fogsz jönni, hogy a merészséged jó döntés volt, és ki fog tudni húzni minden bajból. Olykor el kell hagynod a komfortzónádat. Próbáld meg valami szokatlannal feldobni magadat. Közben vésd az eszedbe, hogy nem szabad lebecsülnöd magadat. Sokkal többet érsz, mint azt valójában gondolnád. Hamarosan ezt be is bizonyíthatod, mert komoly kihívásokat kell teljesítened.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás