promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: pozitívan és negatívan is elsülhet ez a hétvége
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengeteg minden fog múlni a hozzáállásodon. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Sok minden megviselhetett mostanában érzelmileg, de a következő időszak meglehetősen megnyugtató lesz a számodra. Ki kell használnod ezeket a hullám nélküli periódusokat, hogy rátalálj az érzelmi harmóniára és javítsd az energiaáramlásod egyensúlyát. A hétvégén tudd le gyorsan a feladataidat, és utána csak a feltöltődéssel törődj.

Bika (április 21. - május 20.)

Az a legjobb, ha visszaveszel a tempóból és mindenben lenyugszol egy picit. Ha vannak is otthon feladataid a hétvégén, azokat nem muszáj verejtékkel elvégezned. Lassíts, és valahogy kösd össze a kellemeset a hasznossal. Nemsokára egy új időszak veheti kezdetét, ha összepontosítasz a céljaidra. Erre persze ahhoz van szükség, hogy kitisztítsd a fejedet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Most sok kompromisszumra lehetsz képes, amit okosan a javadra tudsz fordítani. Ha valakivel nézeteltérésed volt a környezetedben, akkor azt el tudod simítani. A következő napokban új kérdések merülnek fel a jövőddel kapcsolatban. Nem ártana picit távolabb nézned és néhány elvedet is újragondolni.

Rák (június 22. - július 22.)

A mai egy igazán kellemes nap lehet a számodra, ha nem kevered magadat stresszes helyzetekbe. Gyakorlatilag sugárzol, ami a környezetedet is tudja motiválni. Ha teljesen nyugodt vagy, akkor meg tudsz nyílni. Talán épp itt lenne az ideje elmondanod egy barátnak, hogy mi van benned legbelül. Akár jó, akár rossz, fel fog szabadítani ez a diskurzus.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Úgy néz ki végre megfelelő irányba halad az életed, szóval sok öröm érhet ezen a hétvégén, ha engedsz neki. Magad mögött kellene hagynod a mókuskereket, és lazítani kicsit. A felöltődés abban is segíthet, hogy tisztábban láss dolgokat, plusz tényleg itt lenne az idő annak, hogy megtanulj örülni a sikereidnek. A családoddal is próbálj időt tölteni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Hiába jött el a hétvége, te ismét mindenben hasznossá akarod tenni magad. Ha úgy érezd a pörgés tud kikapcsolni, hát akkor ennek engedj. Az lenne a legjobb, ha valamelyik kiemelt hobbiddal tudnál foglalkozni. Azért próbálj olyat találni, amiben a társad, barátaid, vagy a családod is örömüket lelhetik. A cél a jól eltöltött idő legyen, semmi más!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A baráti kapcsolataid kerülhetnek az előtérbe ezen a napon. Az utóbbi időben te is észrevetted, hogy elhanyagoltad őket. Muszáj lesz picit iparkodnod, ha meg akarod erősíteni a köteléket. Már az is elég, ha interneten csevegsz valakivel, akivel már rég nem beszéltél, de ha van rá lehetőség, mindenképpen találkozzatok.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egy távoli hozzátartozó, vagy egy rég nem látott barát tűnhet fel a semmiből. Úgy néz ki semmi érdek nincs ebben, és téged is fel tud villanyozni a találka. Ha így van, akkor beszéljetek meg valami közös programot a közeljövőben. Ezen a hétvégén nem szabadna a munkával foglalkoznod, különben nagyon kiéghetsz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A pihenés mellett a tervezgetéssel mehet el a hétvégéd. Új dolgokat szeretnél megismerni, és elég erős terveid vannak a jövőre nézve. Fontos, hogy mindennek alaposan utánajárj, mielőtt belevágsz valamibe. Sok múlhat az apróságokon, amiket mostanában hajlamos vagy félvállról venni. Ha randevúd lesz a hétvégén, arra főleg nem ártana alaposan felkészülnöd.

Bak (december 22. - január 20.)

Elkezdenek majd helyre jönni a pénzügyi gondjaid lassacskán, és egy nagyobb bevételre számíthatsz a közeljövőben. Minden forintnak alaposan meg szoktad tervezni a helyét, de ideje, hogy magadra is költs egy kicsit. A hétvégén mozdulj ki a négy fal közül. Nem kell nagyon szórnod a pénzt, de valami aprósággal meglepheted végre magadat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Jól figyelj mindenkire a környezetedben, mert hasznos tanácsokat kaphatsz a barátaidtól, vagy a rokonaidtól. Ezek olyan lökést adhatnak, amivel nagyon jól fog tudni indulni a jövő heted. Lehet egy picit ellenérzéseket fognak kiváltani belőled ezek a javaslatok, és szokatlannak tűnhetnek, de egyáltalán ne félj tőlük. Mindenképpen fogadd meg őket!

Halak (február 20. - március 20.)

Eléggé ingadozhat a hangulatod a hétvégén, de muszáj, hogy továbbra is őszinte legyél mindenkivel. Szomorúnak, és letörtnek érezheted magad. Ezt csak fokozhatja, ha hasonló életérzésű emberek társaságába kerülsz. Próbálj meg kiszabadulni, és olyan barátokkal körül venni magadat, akik fel tudnak villanyozni. Az is fel tud dobni, ha új emberekkel ismerkedsz meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás