Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kórházba került a hajdani tini szexbálvány

Kórházba került a hajdani tini szexbálvány

Élet

Kórházba került a hajdani tini szexbálvány

Élet

Promotions 21:21

Brooke Shields előbb a combcsontját törte, majd fertőzés miatt kezelték az orvosok.

A kék lagúna című romantikus mozifilmben 15 évesen rabolta el a férfiak szívét Brooke Shields. Azóta viszont eltelt négy évtized, és a most 55 éves modell-színésznőt is utolérte a középkorúak átka, amikor egyre több nyavalyával kénytelen szembenézni.

Legutóbb például a törött combcsontjáról tett ki elborzasztó röntgenképeket az Instagramra. Még januárban esett szerencsétlenül egy New York-i edzőteremben, és a problémát csak komoly vasalással és csavarozással sikerült orvosolni.

„Amikor ezek a fotók készültek, akkor eszméltem rá, hogy sohasem késő újrakezdeni. Bár ez volt az egyik legijesztőbb élmény az életemben, ugyanakkor jelentős átalakulást is elindított bennem”

– filozofált a szépség. A balesetéről először márciusban beszélt a People magazinban a szélesebb nyilvánosság előtt. Mint említette, csak egy pillanatra zökkent ki a koncentrációból, és máris megtörtént a baj.

„Úgy tűnt számomra, mintha egy lassított felvétel lett volna. Aztán csak elkezdtem kiabálni, a fájdalom rendkívül gyötrő volt”

– idézte fel a kellemetlen pillanatokat. Pedig elsőre egy alakformáló balance board (egyensúlyozó deszka) nem tűnik veszedelmes szerkezetnek, de olyan szerencsétlenül esett le róla, hogy törés lett a vége.

A színésznő attól tartott, hogy le fog bénulni, de már a mentőben is érezte, hogy képes mozgatni a lábujjait. Mindettől függetlenül azonnal megműtötték, mivel a jobb combcsontjának egy darabkája le is tört.

Két és fél hétig tartották bent, de még utána sem nyugodhatott meg. Hamarosan súlyos baktériumfertőzéssel került vissza, és a kórházban ismét megműtötték, valamint háromszor kapott vért. Azóta viszont szépen halad a gyógyulás útján.

Borítókép: Profimedia