Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: valami nehézséggel indul a hétvégéd?

Napi horoszkóp: valami nehézséggel indul a hétvégéd?

Élet

Napi horoszkóp: valami nehézséggel indul a hétvégéd?

Élet

Ezo Terézia 05:35

Remélhetőleg mindent időben le tudsz küzdeni. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Összejövetelt szervezel a hétvégén? Akkor bizony figyelj oda, mert kicsúszhat a kezedből az irányítás. Talán jobb, ha te rendezkedsz mindenben. Ha van még munkád, akkor ne kezdj el álmodozni közben, hanem koncentrálj arra. A gondok igazából csak még koncentráltabbá tudnak tenni, így hamar át tudsz rajtuk lendülni.

Bika (április 21. - május 20.)

Végre teljesen magabiztosnak érzed magadat. Az emberek is észreveszik, ahogy békés nyugalmat sugárzol. Képes vagy arra jelenleg, hogy megfékezd a konfliktusokat még a kirobbanásuk előtt. Ha úgy érzed valamelyik csalástagod, vagy barátod rossz úton jár, akkor mindenképpen figyelmeztesd. A szerénységedet tartsd meg.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Előfordulhat, hogy már a hétvége elején akadályokba fogsz ütközni. Elő kell venned a kreativitásodat, hogy a céljaid közelebb kerüljenek hozzád. A legfontosabb az, hogy bármi gond is gördül eléd, ne ess pánikba. Nem mindenkitől fogod megkapni a támogatást. Figyelj, mert lehet valaki pont ellened fog dolgozni.

Rák (június 22. - július 22.)

Lehet nem fog rád nagy figyelem összpontosulni a hétvégén. Ne érezd magad becsapottnak, és ne legyél ingerlékeny, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy elvárnád. Minél jobban bosszankodsz, annál inkább elűzöd az embereket magad mellől ahelyett, hogy magadhoz vonzanád őket. Igyekezz kompromisszumokat kötni, és akkor minden rendben lesz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ez egy nagyszerű nap lehet a számodra. Könnyed az aurád, és úgy néz ki a felmerülő problémák se tudnak rajtad kifogni. Pozitív a kisugárzásod, és a jókedvedet át tudod adni a környezetednek is. Ne engedd senkinek, hogy elrontsa a hangulatodat. A napos személyiséged vonzza a szórakozást és a jó szerencsét, amelyet minden bizonnyal meg is érdemelsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Elég sok harcod lehetett a héten, és épp itt lenne az ideje megpihenni. Persze még úgy érezheted, hogy van néhány kérdés a fejedben, amit nem tudtál helyre tenni. Talán ezekkel most már csak a következő héten kellene foglalkoznod. A legfontosabb, hogy nagyobb egyensúlyt teremts az életedben, és ebbe férjen bele az, hogy magadra is áldozol időt.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma az érzéseid kontrollálásával és stabilizálásával kezelheted a felmerülő nehezebb gondokat. Jobb, ha türelmesen akarsz megoldani mindent, és nem kapkodással. Érzékenyebb lehetsz ma a kelleténél, és ne vegyél magadra minden kritikát. Próbálj meg lazítani, és iktass be olyan programit is, amikor ki tudsz mozdulni a négy fal közül.  

Skorpió (október 24. - november 22.)

A mai egy csodálatosan eredményes nap lehet számodra, ha megtanulod, hogyan kell kompromisszumot kötni. Ne csak olyan dolgokkal foglalkozz a hétvégén, amik neked kedveznek. Olykor rád törhetnek érzelmi viharok, amik konfliktusokat eredményezhetnek. Ezek könnyen elkerülhetőek, ha először magadban átgondolsz mindent.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Hiába érkezett el a hétvége és volt sok dolgod, hála égnek nem merültél le teljesen. A bolygók sok energiát tudnak számodra biztosítani – ezeket semmiképpen ne pazarold el valami jelentéktelen dologra. Lehet nem fogod megkapni azt a figyelmet, amit igényelsz, de nagyon jól el tudsz lenni a saját világodban. Legyél önmagad, és legyél boldog.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem szabad olyan dolgokon rágódnod, amit nem tudsz megoldani. Ha nem égetően fontos, akkor tedd át őket a jövő hétre. Igyekezz sok időt tölteni a családoddal és a barátaiddal. Az a legjobb, ha ki tudsz mozdulni picit. Az energiáid végesek, szóval okosan oszd be őket. Vedd elő azt a hobbidat, ami teljesen ki tud kapcsolni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Feszültnek érezheted magad néhány dolog miatt. Főleg az boríthat ki, ha figyelmen kívül hagyják az érzéseidet. Ne nyílj meg olyan embernek, akit nem érdekelsz, vagy csak ki akar használni. Előtérbe kerülhet az érzékeny és gondoskodó éned. Ha van párod, akkor romantikus estét tölthettek el együtt. Azt se félj kimondani, ha egy kis magányra vágysz a feltöltődéshez.

Halak (február 20. - március 20.)

Most nem szabad, hogy más emberek befolyásolják a döntéseidet. Jók a meglátásaid, előtérbe kerülhet a kreatív éned is, szóval ne hagyd magad. Ezen a hétvégén mindenképpen extra időt kell szánnod a pihenésre. Ha muszáj dolgoznod, akkor tedd szebbé valahogy az estédet. Ha úgy érzed fogy körülötted a levegő, akkor a barátaid a legalkalmasabbak arra, hogy megnyugtassanak.

Borítókép: Profimedia