Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hatalmas sztori: így bukott le a barátját megcsaló lány

Hatalmas sztori: így bukott le a barátját megcsaló lány

Élet

Hatalmas sztori: így bukott le a barátját megcsaló lány

Élet

Promotions 18:58

Ritka dolog történt, hiszen akivel félrelépett, az nem vált a cinkosává.

Létezik még betyárbecsület, és a férfiak igenis képesek egymással összetartani. Ez a tanulsága annak a történetnek, amelyet a Mirror adott nemrég közzé. A főszerepben egy meglehetősen különleges szerelmi háromszög áll.

Egy srácnak fogalma sem volt arról, hogy a barátnője megcsalja – egészen addig, amíg erről teljesen szokatlan módon tudomást nem szerzett. Az a fiú üzent neki erről, aki jóhiszeműen jött össze a lánnyal, mert nem tudta, hogy annak barátja van.

Az üzenetet pedig olyan helyre rejtette el, ahol csakis a férfiak vehették észre: a vécédeszka aljára. Mivel a lányok azt sohasem hajtják fel, a fiúk pedig kisdolognál – ideális esetben – igen, a klotyó tökéletes rejtekhelynek bizonyult.

„Ez a csaj csak másnap reggel árulta el, hogy van barátja. Bocs, hogy csak így közlöm, de én a helyedben a megcsalásról tudni szeretnék. Sajnálom, haver”

– írta egy kis papírra a szintén becsapott vetélytárs, aki az üzenetet a vécédeszka aljára ragasztva hagyta ott a szerencsétlen megcsaltnak. A szerelmében csalódott fiú a történetet kirakta a Twitterre, hogy mindenki okuljon belőle. Egy biztos: a félrelépő csajok ezután mindig ellenőrizni fogják a vécéjüket.

Borítókép: Profimedia